52 800 дози от ваксината на "АстраЗенека" идват утре

Доставка на ваксини очакваме и в понеделник
Обновена: 27 фев 2021 19:58 | 27 фев 2021 19:41, Веселина Йорданова
42
52 800 дози от ваксината на "АстраЗенека" идват утре
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

52 800 дози от ваксината срещу COVID-19 на "АстраЗенека" ще бъдат доставени утре в 8.00 часа в "БулБио-НЦЗПБ“.

Още по темата
Създадена е организация ваксините веднага да бъдат разпределени в 28-те регионални здравни инспекции в страната и приложението им да започне, съобщиха от здравното министерство.

На 1-ви март страната ни очаква да получи 21 060 дози от ваксината срещу коронавирус на "Пфайзер"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: ваксиниАстреЗенека
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Семейство български евреи след като разбрали,че в израел ваксинират масово още в средата на декември заминаха и се ваксинираха още преди коледа.А тук всеки да избира-вирус или ваксина.Има и от двата артикула!Но после който откаже да се ваксинира и зарази някого да плаща и неговото лечение, а ако загине-да бъде осъден за убийство.Никаква жалост към него да няма!Кой ли работодател ще го държи на работа-не знам-те и сега работниците в кухни и ресторанти ги изследват за чревни инфекции .
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мисля не е редно българи които живеят и работят в други държа да идват да се ваксинират тук кога има зелен коридор ,той е избрал да живее в друга държава и да плаща данъци ,имаше много хора от вън до преди 4 дни ,лови самолета идват и веднага обратно ,а за нас тук няма
36
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакат по три кашона ,а.може да купят руска и да. няма проблеми ,но упорито се мълчи
35
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен Спин не с ехваща от секс- тава е внушено на немислещите. Спин няма както няма рак и диабет. Има състояния на слаба имунна система до която човека сам се води или така му е определено преди да слезе на земята в тялото което си е избрал.Живеете в голяма заблуда, че има такива болести. Така само ви държат под контрол и във страх. Вие не сте свободни - тези които не знаят истината. В Любовта няма болести.Любовта лекува всичко.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 31Не си разбрал нещо.В Швеция не ваксинират възрастни с Астра Зенека,а швейцарците не са млади и те като нация.Какъв СПИН те гони за там?!СПИН се хваща от секс.
33
6
 
6
 
! Отговори
Обаждат ми се вече преди 3 години
Разни приятели дето са в чужбина кога да си дойдат та да се ваксинират като пуснат зелените коридори - разчуло се е
32
10
 
1
 
! Отговори
Ами преди 3 години
Че то толкова желаещи няма от плановите фази, колкото ваксини са дошли. И тези ще ги пуснат на зелен коридор като наближи време за следващата доставка. Ваксините са си съвсем достатъчни
31
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хехе, а швейцария ги забрани ваксините на астра зеника, че дава положителни резултати за хив.
30
3
 
8
 
! Отговори
Отново Провал преди 3 години
По 70хил дози на седмица е едва 35 000 ваксинирани (щото трябва и втора доза) Това е смешно. За едини 5 мил човека ще отнеме 3 години с това темпо. Пълен Провал!
29
2
 
6
 
! Отговори
Мисля преди 3 години
За температурка от 37-38 градуса за няколко часа не ти трябва да пиеш аналгин. Не е кой знае какво.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А забравих да пиша,че течен аналгин помага най-добре за сваляне на температурата при мен де.В никакъв случай ибупрофен!Може парацетамол,но е по-некачествен ефекта от течен аналгин.
27
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 26 Е как така от три ракии температура ще вдигнеш?Ти май никога не си пил?!Абсолютни глупости пишеш!!!
26
2
 
6
 
! Отговори
Бебенцата преди 3 години
Понякога са доста кисели след ваксината против тетанус. На нас ни казаха да се снабдим с панадол. Сигурно затова са измислили да ваксинират докато са бебета - щото не могат да говорят, да се оплакват, и да се страхуват.
25
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То схватката е след години не сега дигнал някой температура , то температура може да вдигнеш и от три ракии на обяд . Балшой театър ряпа да яде ..
24
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 18Не е самовнушение.Ваксинирахме се с жената и тя вдигна 38,5,а аз 37 и ме заболя главата.Но това денонощие и половина продължи при мен.При нея спадна до 37,5 и още е с температура след 48 часа.Аз нямам и не ме боли главата вече.Зависи колко ти е силна имунната система.По-силна по-висока температура.
23
4
 
12
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Ционистката измама продължава...
22
4
 
7
 
! Отговори
Прави сте преди 3 години
Като че ли младите реагират по силно на Астрата и може да вдигнат малко температура. При нас нямаше проблем - на около 50 години сме.
21
2
 
4
 
! Отговори
пасарела преди 3 години
Е ,айде де , таман се преклуних , они свършия ! Епа я нема само да го дигам и свалям , и он душа има !!!
20
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията закупи милиарди дози и ги продава на десеторна цена на някои държави.За да ги продава обаче запали завод за ваксини на Астра в Индия,но в новините не казаха,че не е случаен.После предупредиха Файзер да измисли ''нещо'' и да спре производството,ако не иска и техен завод да замине.Файзер обявиха,че имат проблем.Накрая ги привикаха в ЕС шефовете на фирмите за ваксини и им се накараха,обаче те не искат да рискуват да пострадат.Докато мафията не си продаде количествата ваксини няма да има!!!!
19
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На 1 март Баба марта ще раздава ваксини. Баба Марта бързала, на българите ваксини вързала, да са бели и червени, и винаги засмени!