Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"

Това да стане там, където има чакащи хора
Обновена: 28 фев 2021 09:26 | 28 фев 2021 09:14, Елка Василева
216
Борисов заръча: Да се възстановят "зелените коридори"
Кадър: Facebook

Премиерът Бойко Борисов заръча на здравния министр Костадин Ангелов да бъдат възстановени "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

Премиерът Борисов отиде на проверка в болница „Пирогов“, за да се запознае  как върви ремонтът на детското отделение. Заедно с него бяха здравният министър Костадин Ангелов, а гид в обиколката им беше шефът на „Пирогов“ Асен Балтов.

Министър Ангелов докладва, че вече са пристигнали над 52 000 дози ваксини, а от 6.30 ч. всички РЗИ-та чакали да бъдат разпределени.

Още по темата

Борисов на свой ред заръча на Ангелов да възстановят  "зелените коридори" за ваксиниране, където има чакащи хора.

"Възстановете до 8 март, до следващата доставка", каза Борисов. Той припомни, че утре трябва да дойде и още една доставка с ваксини - над 22 000 от Пфайзер.

Ангелов поясни,че до обяд ще се прецени дали е възможно "зелените коридори" да се възстановят и къде.

"Там където чакат днес, пуснете ги, за да минат хората", каза Борисов. Напомни, че са отделили и 20 млн. лева за хеликоптер.

В детското отделение на „Пирогов“ показаха на премиера и стаята за деца инвалиди. Балтов пък поясни, че преди това е било стаята за аптеката. 720 000 лева са били усвоени. Имат и детска млечна кухня.

"Дано все така да е празно", каза Борисов.

Балтов поясни, че от спешното има топла връзка за педиатрията и детското спешно отделение. Именно там са операционните и всички е събрано на едно.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
186
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А ГешеФТ кога ще разследва с какви пари Ботокса си купи 4 апартамента ново строителство в София, само за последните 6 месеца ?
185
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЛУПА ЗАРЪЧАЛ.Мутрите вън.
184
0
 
6
 
! Отговори
X преди 3 години
мишка
183
5
 
4
 
! Отговори
до 183 ДДД преди 3 години
Не зная дали хората са лоши или ти не си обикновен глашатай на хунтата, но.... да отричаш ,че всичко е политика е смешно и нелепо. Израел вече ваксинира повече от половината население, а ние въпреки, че сме предупредени ,че ваксината на Зенека ще се забави, най-много на нея разчитаме и защо? Защото представителият и тука е наш човек, на ГЕРБ , ще има комисионни , ще падат парички, а хората----да се спасяват---за нас, "елита" ваксини има.... ЕТО ТОВА Е ПОЛИТИКА....малко умен кретеноид.
182
2
 
5
 
! Отговори
зелени коридори преди 3 години
а...ваксини няма...... Ето това е планиране и организация по мутренски.......връх на заболяли и умрели---отваряне на заведения, защото са си платили..... ваксината на Зенека ще дойде по-късно, но представителят и тука е на ГЕРБ човек и парички ще има..... ВСЯКО НЕЩО МУТРАТА ПРЕЦЕНЯ , НЕ ДАЛИ Е НАЙ-ДОБРОТО ЗА НАРОДА, А ДАЛИ ЩЕ ИМА КЕЛЕПИР.....ГОСПОД ЩЕ ГО НАКАЖЕ....СЛЕД КАТО БЪЛГАРИТЕ НЕ ИСКАТ.
181
9
 
3
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Мъглиж ГЕРБ-ПОБЕДА:):):)
180
3
 
6
 
! Отговори
ля ля преди 3 години
безгрешен непоколебин стабиуен безкомпромисен матриот която не спира да да въвежда страната си надолу!!! жалко за търпението и спокойствието и доверието които българските граждани към 10 години биват поддадени продадени и измамени!сега вече с мюсюлманите - кой е по-щастлив от него бат Бойка!
179
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
тя тази държава си е лично негова собственост
178
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Влизал ли сте в детско отделение в общинска, областна или дори университетска болница, чиито директор не е близък до властта, за да видите излющените мазилки, единствената тоалетна на етажа, ръждясалите креватчета и майките, които спят на стол? https://frognews.bg/***/dokoga-borisov-shte-izpolzva-detskoto-zdraveopazvane-evtin.html
177
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който иска да спечели,ще гласува за БСП!
176
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фашистката хунта прекали с насилието,изглежда няма надежда,гласувайте масово за БСП.
175
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не гласувайте за "Възраждане", преди да разберете кой стои зад тази партия, защото се пише, че стои някакъв мингянин върнал се от чужбина, който иска да краде еврофондове,вероятно дори Коцето не знае кой стои зад партията им ,проверете ги!Кой е човека зад Възраждане?
174
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен И да ни задължите да ходим на гей паради ли и да целуваме краката на *** ! Я си наври баRдака ЕС,там дето не влиза слънце !
173
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен188 Избирай внимателно ! Избираш Буци ,следва гей паради ,дрога ,надрусване ,еднополови бракове ,*** пропаганда ,дъщеря води снаха ,син- мъж ,побратим с Ердоган ,Пеевски ,Доган ,калинки -малинки от ДС ,ДКМС ,внуци АБПФК и за сладолед, Плевнелиев от Факултетното Партиното Бюро на ВМЕИ Ленин . +НОВ ГАРДЕРОБ, ВМЕСТО ЧЕКМЕДЖЕ МАЛКО И ЖАЛКО ! А,а ! И суджуци и кашкавал ,по стара Партиина линия от БКП-Гарантирано от ГЕРП!.И такова де ..за народа .....м/ъ**и ,***,търтеи ..мама им..
172
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Избирайте внимателно,ако изберете ББ оставате в ЕС, ако не изберете ББ - заминавате в Азия на глада,ИД и в комплект с ЦЦ и Турция.Мисля,че е прав Плевналиев,като призовата ДБ да се върне при ББ,защото ЦЦ ще ви разкаже отново играта и ще треперите от страх.
171
3
 
13
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До Анонимен Отварят заведенията ,а забраняват 3 март ! Очаквам Буци ,пак при Ердоган ,на посещение .
170
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искаме голямо и тържествено честване на 3 Март на Шипка!
169
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само БСП!
168
6
 
12
 
! Отговори
ddd преди 3 години
Безпартиен съм, но толкова прости коментари от прости хора не съм виждал. В цялата еврозона цари хаос но тука все някой е виновен. *** малоумнни .......... като няма мисъл в хората нито зелени нито бенбени коридори ще помогнат. А най ме дразни как всички яхат политически - това не е правилно това не е. Не може при пълен световен хаос все кусури да търсиш. Бъдете хора, а не тъпо стадо.
167
3
 
9
 
! Отговори
wer преди 3 години
Значи вместо планово най-напред по-възрастните - юруш за нетърпеливите.