Заради тестовете опашки на "Кулата", чака се 2-3 часа

Гръцките власти са поели ангажимент за решаване на проблема
28 фев 2021 16:14, Елка Василева
4

Отново опашки на "Кулата" - повече от три километра достигна колоната от тежкотоварни автомобили по обяд. По думите на шофьори тестването за Ковид-19 на границата е започнало около осем сутринта.

За да се премине граничният пункт, са необходими от два до три часа, което води до сериозни загуби и неустойки, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Българското външно министерство поиска спешно обяснение от Атина за въведените бързи антигенни тестове за шофьори на тирове, които преминават българо-гръцката граница.

От няколко дни с решение на гръцките здравни власти пробите се взимат на границата от 7 сутринта до 22 часа, а през нощта тестове не се правят.

След поисканото обяснение от страна на посланика ни в Атина гръцките власти се поели ангажимент за решаване на проблема.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
4epa преди 3 години
КАРАКА4АНИ !!!!!!!!!!!!!!
2
4
 
4
 
! Отговори
Иво преди 3 години
Стига ревахте за тия тираджии ! На никой не му пука за тях! Като не им харесва да не ходят там или да си сменят професията! Да ама от тираджия нищо не става !
1
2
 
11
 
! Отговори
СС преди 3 години
Къде е българският външен министър Захариева ??? Гърция нарушава европейските директиви за свободно движение на стоките !!!