Ниагарският водопад грейна в бяло, зелено и червено

Събитието беше по повод Националния празник на България
Обновена: 4 мар 2021 06:14 | 4 мар 2021 05:58, Елка Василева
169

 Една от най-красивите природни забележителности в света - Ниагарският водопад, бе осветена в цветовете на българския трибагреник по повод Националния празник на България - 3 март.

Организатор на събитието е генералното консулство на България в Торонто, с подкрепата на посолството на Република България в Канада.

Още по темата

Светлинното шоу бе предавано на живо във Facebook страницата на генералното ни консулство в Торонто.

Инициативата ознаменува и важен юбилей - 55 години дипломатически отношения между България и Канада.

Празничната програма по повод 3 март ще продължи в 12:30 ч.местно време (7:30 ч. сутринта на 4 март българско време) във Ванкувър, когато емблематичната сграда на кметството - Vancouver City Hall, ще бъде озарена от преливащи нюанси на бяло, зелено и червено, съобщи пресцентърът на министерството на външните работи. Това събитие може да бъде проследено пряко във фейсбук страницата на външното ни министерство https://www.facebook.com/MFABulgaria

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
0
 
1
 
! Отговори
Художник преди 3 години
Аз оцветих снега пред блока в жълто !
125
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А защо го нямаше лика на Бойко Борисов на ниагарския водопад...в мутренско лилаво...
124
0
 
1
 
! Отговори
До 130 преди 3 години
Явно не си видял коментарите в вестниците им от няколко месеца дето Българката Мария Бакалова, дето е завършила българско образование и е горда с произхода си е постоянно обсъждана като най- свежото и надеждно попълнение в Меката на киното.Ама ти вестници не четеш, явно ....
123
1
 
2
 
! Отговори
Ех... преди 3 години
Като погледнах коментарите....Ех винаги е имало БЪЛГАРИ - древен , уникален и горд народ и хора които са били щастливи да са част от историята на този народ и ...всякакви други, като част от коментиращите тука дето винаги са дърпали надолу и назад.
122
8
 
3
 
! Отговори
някой може ли да преди 3 години
обясни какво се е случило на 3-ти март и какво е спечелила България от това? До колкото съм чел 3-ти март е едно от многото определени за невалидни споразумения между две империи, руската и османската. Сан-Стефанското споразумение никога не е влезло в сила и самата Русия веднага го е отхвърлила като невалидно.Какъв 3-ти март какви 5 лефа бе неграмотни балкански овце? Дай и на овцаста да празннува и тя ще отпразнува заколението си!
121
4
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
коментара на "стоте процента" ме наведе на една мисъл:..Оставям на страна факта,че определено е прав..Но:Има ТРИ неща,които са СИМВОЛИЧНИ,а всички символи ИМАТ своята сила и влияние.-Първо:-Знамето ни..НАЙ-ОТГОРЕ е БЯЛОТО!...Всеобщо приетия знак за.."ПРЕДАВАМ СЕ".-Второ:-Герба ни:..-Двата лъва изправени ЕДИН СРЕЩУ ДРУГ и малкия "БАЛАНСЬОР" между тях...Символ на ВЕЧНОТО ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ в обществото ни!и Трето:-връх "Мусала"...ТРЯБВА да е "Връх Св. Иван Рилски"!..не променим ли тия сим
120
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боли ме фара
119
0
 
3
 
! Отговори
Гацо Бацо преди 3 години
А някой чакат още да си вържат мартеница....
118
0
 
6
 
! Отговори
IQ 2.28 преди 3 години
малко след появяването на трибагреника, франция по навик обяви капитулация.
117
0
 
1
 
! Отговори
автентично преди 3 години
Иване хайде ще се чуеме. Лека. Свърши вече.
116
2
 
14
 
! Отговори
локо преди 3 години
Като гледам какви неадекватни коментари са изтипосани - американски военни бази, Дънди са руснаци - под канадско прикритие, а визите кога?...А бе порадвайте се за 20 секунди на едно интересно събитие, организирано от българско консулство. Не е кой знае колко значително, но поне е за националния празник.
115
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ниагарския водопад, кулата в Дубай, кулата в Турция, африканчета пеят химна... Нещо много ни глезят. Някак точно като преди да ни резнат гърленцето.
114
13
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
отначало изпитах патриотична гордост от това ШОУ....после се замислих:-Добре,всички "външни фактори" ни.."плацикат в хладка вода",гъделичкат нашето "самочувствие",но...НЕ ПРОПУСКАТ ДА НИ ЗАГРАБЯТ И РЕСУРСИТЕ,и независимостта,и летищата,и ..ВСИЧКО,КОЕТО ПРИТЕЖАВАМЕ!..така че.."ентусиазма" им е ФАЛШИВ!..Но на простнарод,-прости ЗАЛЪГАЛКИ..."Това,което човек САМ направи на себе си ,и Господ не може да му го направи"/БЪЛГАРСКА народна поговорка!/..айде честити ви Тиквундел4,5,6,..3,14 !
113
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Просто си пробват новото цветно осветление канадците. Нашето знаме е удобен повод да си направят малко светлинно шоу. Следващото такова ще е с цветовете от тяхното знаме или на друга държава.
112
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А Кремъл кога?
111
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ХХХИ сега какво се оказа, много злато, тонове злато, хиляди тонове злато, а не можеш една статистика да дадеш колко злато изкарват тия Дънди?Егати, абе, да не би да си говориш без да знаеш?
110
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Венци МицовКАНАДА ЩО НЕ ОТВАРЯТ ПОСОЛСТВО В СОФИЯ ЛИ? МИ СИГУРНО ЧАКАТ ВОДОПАДА НА ПЕРЛОВСКАТА РЕКА ДА ГРЕЙНЕ В ЦВЕТОВЕТЕ НА КАНАДСКОТО ЗНАМЕ.
109
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз много се гордея с България, рекламирам я на всичките ми познати в чужбина. Викам: елате тука бе, елате да оправим малко тоя народ българския, че хептен са подивели от социализма. ЕЛАТЕ ТУКА ВИЕ, А ТАМ ДА ИДЕМ НИЕ. ДА СЕ РАЗМЕНИМ.
108
2
 
11
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Тука некъв пита дали бил фигуранта там.Че кой ще го пусне у Канада.....Хахахахахахахахаха
107
6
 
5
 
! Отговори
Генади преди 3 години
Аз се гордея с България.Рекламирам я на мои приятели в Европа и зад Океана.Идвали са тук.Ходили семе с тях по Пирин,Рила,Родопите.Бяха очаровани.Ако намалее броя нещата ще станат още по добри.