Лекар загина в катастрофа край Ботевград

Друг е в болница след инцидента
5 мар 2021 10:53, Ния Христова
13
Лекар загина в катастрофа край Ботевград
Снимка: Pixabay
Войната по пътищата у нас взе поредната си жертва. За броени минути на различни места в страната два автомобила се озоваха по таван върху асфалта след лупинги във въздуха, съобщи в. Монитор.
 
Едната катастрофа е станала в бус лентата на моста над 4-ти километър на столичния булевард "Цариградско шосе" по посока центъра. Другата се е случила същата вечер, но малко по-рано край Ботевград. 
 
При инцидента на пътя Ботевград-Врачеш е загинал единият от участниците в катастрофата. Другият е бил откаран с наранявания в болница. По предварителна информация при инцидента е загинал ветеринарен лекар на около 40-45 години от село Врачеш.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Факт преди 3 години
До АзНикога и никъде по света много строгите санкции не са спряли нарушителите и престъпниците. Друго нещо ги спира и се знае какво е.
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не по-високи санкции, чипа трябва да се смени.................И дънната платка - също! :)))))))))
8
2
 
1
 
! Отговори
дедо Мони преди 3 години
До АзНе по-високи санкции, чипа трябва да се смени.
7
1
 
1
 
! Отговори
ахааа преди 3 години
До др УйБолиОпределено, треснал го е от раз и без да разбере!
6
1
 
2
 
! Отговори
тъй де преди 3 години
Абе лекар................ама по конЬете!
5
2
 
3
 
! Отговори
др УйБоли преди 3 години
Несъмнено Ковид
4
0
 
1
 
! Отговори
Мен до аз преди 3 години
Защо в Германия няма ограничения за скорост на аутобаните им? А по отношение на твоите идеи 20 г.без книжка ти казвам да си пиеш по-редовно предписаното. Не се страхувай...
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В заглавието "Лекар", после "Ветеринарен лекар на около 40-45 години от с. Врачеш". Първо, че преметнахте още в заглавието, после се оказа, че знаете точно къде и какво работи, но не и на колко години е.
2
2
 
4
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Аз винаги пиша това.За нас трябва по-строги.санкции,за да се научим. Не само за шофьорите,а изобщо. До кога с тази свободия.Как са ги научили в другите държави.Защо като отидем в една Македония на.пр. караме според ограниченията,да не говорим за Германия или друга държава. Там как са ги научили да спазват правилата. Разбира се с наказания,при това сериозни. За да няма престъпления трябва сериозни наказания.За виновните затвор от мин.20 години,без шофьорска книжка доживот и глоба от 100.000 лв.
1
0
 
11
 
! Отговори
ммм ..! преди 3 години
Преди две седмици в Плевен, събота към 9.15 сутринта, в непосредствена близост до жп гарата бях на червен светофар, влиза с бясна скорост в завоя джип и ме удари така, че от предницата на моето Renault Scenic нищо не остана!Незнам как оживях от този удар!Взеха ни проби за алкохол, но не и за наркотици ...Странно, но е факт!За къде бързат някои хора, просто се питам.