Трескава подготовка за 8 март: В ресторант ли ще празнуват дамите?

На места има бум на резервациите, в Банско отчитат нисък интерес
96

Бум на резервациите в заведения за празника на дамите – 8 март. Докато едни планират да се съберат навън за първи път след отварянето на ресторантите, други признават, че няма да празнуват заради големия брой заразени с коронавирус.

В ресторант до Морската градина в Бургас тече трескава подготовка за 8 март. В това заведение с 200 места очакват да ги запълнят до разрешените 50% от капацитета.

"Въпреки че масите са една до друга, работим през маса, за да има дистанция между тях, приборите ни са в специални пликове, часовете са обърнати обратно, след всеки клиент се прави дезинфекция", коментира управителят Пепа Банкина.

За разлика от други години в условията на пандемия ресторантите предпочитат да работят без куверти, а да предложат свободна консумация за дамите. Заради заповедта за работа до 23:00 часа вечерта ресторантьорите търсят и други по- гъвкави решение за 8 март.

"Много от дамите пък не избират вечерята, а обяда за 8 март, така че това е един жокер към хората, ако искат да запазят, а пък няма места", коментира Манол Тодоров.

След дългия локдаун интерес към празника в ресторант определено има, но не са малко и дамите, за които растящите случаи на Ковид са плашещи.

Хотелиерите в Банско отчитат слаби резервации за празника на жената 8 март, въпреки многообразието от оферти. Една от причините е, че празникът е в делничен ден, а след идването на пандемията, в Банско разчитат на уикенд туризма.

"За нас като дестинация Банско по принцип, когато осми не е уикенд, имаме слаби резервации. Мисля, че в ресторантите и механите имат по-голяма заетост. Както винаги предлагаме специални пакети, винаги има за специалните дни сега обаче има по-голямо запитване за Великден.

Очаква се вечерта на 8 март по заведенията да има засилени проверки.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
1
 
3
 
! Отговори
Aha преди 3 години
Да,ще е пълно с различни полове,либерастията и феминизма окончателно ще заличат нацията
65
5
 
2
 
! Отговори
до 65 преди 3 години
Прав си, но за щастие либерализацията неумолимо завладява и България (макар и бавно), и колкото и да не им се иска на съвременните мъже, след няколко поколения/десетилетия, тук ще виреят съвсем различни хора, със съвсем различни ценности, възпитавани по други учебници, програми и т.н.
64
3
 
3
 
! Отговори
64 коментара?! преди 3 години
Направих си труда да ги изчета и слава богу,че не съм жена?!Макар и анонимни,дори и написани от женомразци или отхвърлени мъже,те ясно и точно изразяват мнението или отношението на една част от мъжете към вас жените,а трябва да знаете мили дами,че има още много други мъже,които никъде няма да го напишат или споделят,но мислят така за вас жените!Тъжно,но факт!Както искате така ни наричайте-***,простаци,***,все ми е едно,но факта,че на 8-ми март обирате негативите е повече от показателно
63
2
 
5
 
! Отговори
Модерено същество преди 3 години
Абсолютна дискриминация, спрямо всички(20 вида) полове е този празник. Веднага да бъде премахнат!
62
0
 
2
 
! Отговори
до ре ми фа преди 3 години
Някои вече празнуваха с хубав секс,масаж на стъпалата,кафе сервирано в леглото.В понеделник по обедно време,щото тогава се събужда.
61
4
 
0
 
! Отговори
До 84 преди 3 години
Защо се почувства длъжна да прави описание на баща ти?!?
60
3
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Бааааси простттттаците, дето коментират тук. Един от други по-примитивни, по-тъъъъъъъпи, по-нагли, и т.н. Майки нямате ли, бе гадииииини?
59
5
 
4
 
! Отговори
amed doganq преди 3 години
Честит празник на Радев, жив и здрав!
58
4
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Първо, имам права, колкото и да не ти се вярва. И второ, с тази агресивна прооостащина освен да отпушваш канализацията на запад и тук, за нищо не ставаш, то може би и затова не ставаш. Освен някоя олиг......френка, друга жена няма и да те погледне!!!!!!!!!!!
57
5
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До редакцията - защо не ги триете тези, минаха блиц и пик едновременно, особено жалко, че са явно мъже!
56
9
 
3
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Мъжете си показаха грозните дребни душици със минусите в последните коментари, но робините ви вече се измъкнаха, и вие знаете мноооого добре, колкото и да врещите!!!!!!!!!
55
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Независимите амазонки станаха много нагли, ще бъдат приземени с корави юмруци!Ако жена те удари, удряш и ти!Щом искат равенство, ще го имат, парчета месо с дупки между краката.
54
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подари й днес цветя, похарчи за нея цялата заплата!Свали й ти дори небето, но знай,на друг ще си даде накрая тя дупЕто.
53
3
 
17
 
! Отговори
До 78 преди 3 години
Трай там ***, мустаката одушевена каца с кариеси.
52
15
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Я се скрий, бе! Ще нареждаш на дъщеря си и на жена си, а може и катинар за печката да им сложиш за по-сигурно!
51
3
 
4
 
! Отговори
анонимна преди 3 години
Точно тъй, един има акъл колкото да носи мебели, друг има акъл да ходи по ресторанти, когато не трябва и т.н. Мъжете са наистина с доста привилегии, но не признават и немалко от тях хленчат за старите времена.
50
6
 
5
 
! Отговори
Халил преди 3 години
Мястото на жените е в кухнята - да мият, чистят, готвят, перат, да режат салатата на мъжа, да му наливат ракията студена, да му слагат чехлите на краката, да му задоволяват мъжките потребности! Всеизвестен факт е, *** женският мозък е по-малък от мъжкия, жените са родени да слугуват на Мъжа! Няма как жената да е дори равна с мъжа, не бутат!
49
1
 
3
 
! Отговори
една преди 3 години
Истинският феминизъм не е за командване, а за елементарни права като избирателно и право на собственост. Не се правете, че не разбирате. Да командва този, който става за това. Моето мнение е същото, че жената трябва да може да избере дали да гледа деца и да си седи в къщи, или да роди едно и да работи. Тогава ще са по-полезни и за себе си, и за обществото. Всеки диктат има лоши последствия.
48
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жените разпространяват феминизъм, розов фашизъм, искат повече права от мъжете, да са по-равни, но когато трябва да се премести пералня или шкаф, веднага го играят слаби!
47
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Афтърпартито ще е в ковид отделенията!