Моловете, игралните зали и казината отварят от утре

Дискотеките и баровете ще започнат работа от 29 април
15 апр 2021 17:30, Елка Василева
17
Моловете, игралните зали и казината отварят от утре
Снимка: архив, БГНЕС

Ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове, отпадат от утре. От 16 април са разрешени и посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им.

От 12 април вече се допускат културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1,5 метра, носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви), припомня БНТ.

Още по темата

т 12 април отвориха заведенията за хранене и развлечения при използване на не повече от 50% от капацитета им, с ограничено работно време между 6.00 и 23.00 часа.

Предстои от 29 април да бъдат разрешени посещенията в дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове, при използване на не повече от 50% от капацитета им.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Ако... преди 3 години
Хората дето не ходят по далеч от външната си тоалетна веднага изразиха негодуванието си.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Щаб няма , оправяйте се.
6
3
 
13
 
! Отговори
Сат Н преди 3 години
Затваряйте казината и забранявайте хазарта, само в шитхоли от Третия свят има легални казина.
5
6
 
5
 
! Отговори
до 6 преди 3 години
***
4
4
 
24
 
! Отговори
УРА преди 3 години
Племето сега ще е щастливо, мола ке работи, всички селяндурии от люлин и надежда обединете се !!!! Взимайте затлъстелите съпруги и деца и газ у мола ! там е арно !
3
9
 
3
 
! Отговори
до 3 преди 3 години
А ти ше ядеш кожения щото си слабоуменн , тази дето те завиваше като малък не те ли е научила на нещо? Час по биология нещо влизал ли си или си правил федерки на батковците в големото м/учасие?
2
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да отворят, сега ваксинираните ще ядат дървото. Ваксината подмени естествените антитела на ваксинираните със лабораторно създадени. Имуната система на ваксинираните не може да се нагажда към новите мутации на вируса със изкуствените антитела от тромбозните ваксини.
1
6
 
24
 
! Отговори
Последния софиянец преди 3 години
Почна се! Връщаме се в 90-те и мутренските времена!