ДПС: Да спрем агресията в политиката, нужен е диалог

Карадайъ пред Радев: Няма да подкрепим правителство на загубилите изборите
Обновена: 19 апр 2021 14:18 | 19 апр 2021 14:08, Веселина Йорданова
66
ДПС: Да спрем агресията в политиката, нужен е диалог
Снимка: БГНЕС

Разчитаме вота на българските избиратели като ясно изразено желание за промяна, каза лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ на консултациите при президента Румен Радев.

Още по темата
Да спрем омразата, разделението, противопоставянето, арогантността и агресията в политиката, да възстановим поитическата нормалност, да възстановим демокрацията в България и да дадем рестарт на държавността, изреди той.

От своя страна и пред ДПС Румен Радев подчерта, че е необходимо стабилно правителство и че разчита на опита и традициите на партията в парламента.

Не искам да създавам убеждение, че като президент тикам процеса в определена посока, но съм длъжен да не пренебрегвам нито една опция по Конституция, каза президентът и попита за вижданията на ДПС относно създаването на кабинет, по плана за възстановяване, за хипотетичен трети мандат.

ДПС няма да подкрепи правителство на партиите, които загубиха последните избори, подчерта лидерът на партията, като визира ГЕРБ и БСП.

Като възможна от партията посочват подкрепа за кабинет на трите нови партии в парламента по определени приоритети, сред които справяне с пандемията, изготвяне на плана за възстановяване и устойчивост, за ускорено икономическо развитие и др. 

Карадайъ каза още, че е нужен диалог, за да има нормалност в политиката.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
4
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Може и това да стане,но когато ДПС изчезне завинаги.
40
2
 
5
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До Факт - и кои са антимутрите? Този с вдигнатия юмрук, МаяМа, Нинова? Моля те, уточни кои са победителите антимутри?
39
1
 
7
 
! Отговори
До факт преди 2 години
Факт, ти не си наред, та този Трифонов сам си каза, че е приятел с,,, Жоро Илиев Поли Пантев и всички мутри ееееее. Та кои са мутри и кои не,, маи маи всички са мутри.....
38
6
 
3
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Да не забравяме, че антимутренските партии спечелиха изборите, а мутренските партии ги загубиха. Така се гласува на тези избори - за мутрите или против мутрите. Мутрите са с 75 депутати, а антимутрите с 165 депутати
37
1
 
6
 
! Отговори
Krom преди 2 години
До До хайдутина 33 - не се грижи за българския етнос. Той е оцелял, има здрав корен и ще оцелее и за в бъдеще. Такива "пророци" като теб, с лопата да ги ринеш. А междувременно, ти представител на кой етнос си? От нашия не си, но ако съдя от правилния ти български не си и от скандинавския. Май по скоро си от онея родоотстъпници които си търсят нова Родина, защото се срамуват от тази?
36
2
 
6
 
! Отговори
Krom преди 2 години
Да припомним на Господин Карадайъ, че ГЕРБ спечелиха изборите! Точността в изказа не е за пренебрегване. А това, че сега всички ТЕ се навалят на Президента и на Слави, не им прави чест. Но, в поведението им няма нищо ново. От тях винаги трябва да се очаква удар в гърба.
35
3
 
4
 
! Отговори
4ea преди 2 години
РИСТО МАДЖОВ ВЕ4Е ВИ ДАДЕ КОМИСИЯТА ПО ФИНАНСИ- ЗНАЕТЕ вия ВИЛЦИ В ОВ4И КОЖИ КЪДЕ Е КЕЛЕПИРО !!!!!!!!!!!! ФИГУРАНТА ЩЕ ГО ЛИН4УВАТ НА ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА ИЛИ НА МАЙКАТА МУ БУЗЛУДЖА !!!!!!!!!! КАК ЕДИН ПАРАШУТИСТ МОЖЕ ДА ЗАТРИЕ ЦЯЛА ДЪРЖАВА !!!!!!!
34
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов е най-слабият премиер, който България е имала, но неговото управление доведе до мутризация на държавата. ДПС много бъркат, ако си мислят, че демутризацията ще стане с диалог с мутрите. Всичко, за което говори този от ДПС, първо минава през демутризацията държавата.
33
1
 
14
 
! Отговори
Мда преди 2 години
Ами те си водят диалог - с Христо Иванов... на турски !
32
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А що, на българина му дай душевен оргазъм, само работа не му давай. Иначе от всичко разбира. За съжаление нацията за 30 години изпростява драстично. А всеки *** се мисли за изключително умен.
31
1
 
7
 
! Отговори
От ДПС преди 2 години
са готови да обезчестят всякакви девствени партийка в парламента.
30
1
 
9
 
! Отговори
До 35 преди 2 години
Кой етнос изчезва бе алоооуу, българският етнос е оцелял хилядолетия, и е разпространен в цяла южна Европа, и не само ! Таа.. тоя ''изчезващ'' етнос е създал през вековете няколко държави, бил е признат за империя от Византия, създал е две писмености (български руни и кирилица), и е спомогнал за разпространение на християнството в други страни (включително Русия) ! Така че, такива като теб, които ръсите злословия по наш адрес, внимавайте да не ви изсъхнат езиците !
29
8
 
3
 
! Отговори
До хайдутина 33 преди 2 години
Хайде слезте от Балкана и се опитайте да осъзнаете, че живеем в 21 век.БГ мъже сте неудачници и не ви е виновна политическата класа, а че не можете да си контролирате акъла.Има чудесни научни трудове на западни автори, които аргументирано го доказват и това е основната причина етносът ви да изчезва.
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Христо Иванов е откровен глу-пак и предател на националните интересиИ златни *** да обуе, те ще изглеждат мокри.Слави Трифонов също е национален предател даващ властта на БСП и ДПС.Тошко Йо.или е фашист, който защитава интересите на корпоративната държава, или е глу-пак неразбиращ, че ПОЛИТИКЪТ Е ПОСРЕДНИК НА ИНТЕРЕСИТЕ НА ГРАЖДАНИТЕ И ОТДЕЛНИТЕ ГРУПИ СРЕД ТЯХ- ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА.Налагането на държавен терор е белег за тоталитарна държава.
27
3
 
10
 
! Отговори
днес преди 2 години
Слави отиде при Домуса и да проси Шиши за подкрепа
26
1
 
9
 
! Отговори
До 28 преди 2 години
Слави Трифонов много добре осъзнава и няма нищо против.
25
2
 
22
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
ДПС са си най-добре, електоралната им маса е подсигурена от етническата карта и е неизменна, което гарантира присъствието им в Парламента, всички ги недолюбват но и всички рано или късно опират до тях ... А и Славчо дето сега им се дърпа, правеше на Доган Диванче прас и го превъзнасяше в Шоуто си, а той пък му споделяше за обръчите си от фирми ... Ама така е на война, като на война - Всички против ГЕРБ пък накрая каквото стане, я нов фрагментиран парламент, я президентска реСпублика за мUнчо....
24
0
 
14
 
! Отговори
АЛЛАХ преди 2 години
Мустафа,нали знаеш,че лъжеш-това на плажа си беше алъш-вериш. С Волен навремето така се дърпахте,пък после стана златен пръст. Сега Христо гласите-с неговата съдебна реформа удряте джакпота-легално.За това и скрихте Делян - без него сте по-...морални....За вота в чужбина разбрахме-качиха клипчета в нета- подарък глас- на новия ви...***...Честити порции !!!
23
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави Трифонов дали осъзнава, че прецака Родината и я хвърли в ръцете на БСП и ДПС?
22
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов беше силна личност като политик. Няколко слаби лидери на политическата сцена не могат да го заместят, най-вече не могат да създадат предвидимост на БГ политика.Ще започнат вътрешнопартийни и междупартийни интриги.Това ще отблъсне окончателно западните инвеститори.Добре дошла, Мала Азия!