Екатерина Захариева поздрави гражданите по случай Деня на Европа

"Ние сме заедно както по време на кризи, така и при успехи, каза тя
9 май 2021 12:38, Петя Славова
58
Екатерина Захариева поздрави гражданите по случай Деня на Европа
Снимка: БГНЕС

Вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Екатерина Захариева поздрави гражданите на Европейския съюз от името на България по случай днешния Ден на Европа.

Още по темата


"Ние сме заедно както по време на кризи, така и при успехи в името на идеята за силна, обединена и просперираща Европа, Европа на нашите споделени ценности. Честит празник!", казва Захариева във видео, в което участват всички външни министри от Европейския съюз. Всеки от министрите говори на родния си език.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


58
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
10
 
! Отговори
Козяк преди 2 години
Просто бях забравил че я имаше! Извинявам се! Та тя доразви нашата външна политика до непознати висоти! Е, руснаците ни служиха в списъка на враговете, там не са даже такива значими държави като Германия, Турция, Италия, Австрия и тн. На (Сев.) Македония чече сме нещо като враг, Сърбия не се е хвърлила в нашите прегръдки. Екатерина,кой ни е приятел?
41
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
кукла на конци с неприятна воня
40
0
 
7
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
"ЕС, е възможност, за запазване на суверенитета на държавата" - само лъжец и безроден брюкселски *** може да пейства подобни слабоумни опорки.След отказа от суверенитет при приема ни в ес, безродните българомразци от брюкселската пета колона са наред да ликвидират и независимата БНБ.Политикът който е за излизане от ес и нато има моя глас.
39
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
,баща ти не ти ли е казвал ,че е имало ВСВ.
38
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всъщност деня на победата над Хитлерофашизма е 8 Май.А 9 Май е денят на Европа.
37
1
 
11
 
! Отговори
Даскала преди 2 години
Много на терсене гледаш на датата 9 май Кате!На 9 май бе победен фашизма в Европа , като най-нечовешкия и агресивен варварски строй!България също има принос в победата с участието си в партизанското движение и войната на страната на Червената армия!В жалките ви опити да неглижирате ролята на комунисти и земеделци в тая победа прозират остатъците на неофашизма битуващи в главите на евродесницата в Европа!Но комунизма продължава да се доказва в света с постиженията на Китай !
36
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И калинките като вожда си, неуки и непросветени.Без Ден на Победата 09,05,1945г. нямаше да има Ден на Европа, за която говори Шуман на 09,05, 1950г. в своята декларация за проект на ЕОВС (довело след това до ЕС).Сами преценете кое събитие се е случило първо и дали щеше да има Ден на Европа, ако нямаше победа над хитлерофашизма.
35
0
 
13
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Лола...е ,това не е съвсем така!..Ето например аз ще я запомня с факта,че е от Пазарджик!..Какво повече да запомни човек от една безлична,нищоправеща калинка?
34
1
 
14
 
! Отговори
Пак помислете преди 2 години
Ако руската армия не бе победила хитлеристките пълчища дали щеше да празнуват днес "денят на Европа " ?!
33
0
 
15
 
! Отговори
Лола преди 2 години
Няма да бъдете запомнена с нищо.
32
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Катеринка . Радвам се че те виждам за последно.
31
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
екатерина, днес е и ден на победа над хитлерофашизма за твое сведение,
30
1
 
6
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
До бай ХИ аз съм и навит, яко тройка да спретнем, Катето, че го поеме на сите, яка е в тва, виждам го, смука яко, гълта и още иска;)))
29
0
 
4
 
! Отговори
до анонимен преди 2 години
Повече са българи емигранти в чужбина и честват деня на Америка, деня на Африка и деня на Азия.---------Не бързай да осъждаш хората...Ти първо си задай въпроса - защо се принудихме да станем емигранти?Това не е оправдание, а факт!
28
0
 
11
 
! Отговори
бай Х преди 2 години
Искам да я съблека Катето и да остане само по тия , големите очила !
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как ли щеше да изглежда тази Европа ако "***" не бяха разгромили европееца Хитлер, мъ Екатерино?
26
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повече са българи емигранти в чужбина и честват деня на Америка, деня на Африка и деня на Азия.
25
0
 
20
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Гербери, ква Еуропца, вря? На този ден, вашта Еуропца е била в руини, а руснаците са вилнели из Берлин;))) С една дума, става въпрос за Денят на Победата на руснаците над германците;))) Сущите тия жърмане-гербери дето създадоха ГЕРБ;)))ГЕРБ-ът нарочно заменя, т.нар. Ден на Победата с Ден на Европа, а счита Русия за ВРАГ номер 1 на България;))) Ку не бея руснаките д апожертват едно 30 млн. души ваште американци и енгилизи нивгаш немаше да бият Хитлер;)))
24
28
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да ни е честит, Денят на Европа! ЕС, е възможност, за запазване на суверенитета на държавата, за достъп до достиженията на демокрацията и просперитет.Но, нашата работа, само ние, обединени, можем да я свършим.Като начало, да изберем можещите и да изхвърлим от парламента, популисти, некадърници и руски слуги, които обслужват криминалната, червена олигархия.
23
1
 
22
 
! Отговори
1 преди 2 години
***,много бързо забрави ,героите си от Драва,и Драва Соболч,такива въртоопашки са,че няма други на тази земя