Царя обсъди тесните връзки с Русия с посланик Митрофанова

Двамата са обсъдили културно-хуманитарното сътрудничество
13 май 2021 15:16, Елка Василева
101
Царя обсъди тесните връзки с Русия с посланик Митрофанова
Снимка: Facebook

Посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова се срещна с главата на Българския царски дом Симеон Сакскобургготски. Това съобщи посолството на Русия във Facebook.

По време на разговора беше подчертана важността на запазване на тесните връзки между народите на Русия и България, посочват от руското дипломатическо представителство.

Двамата са обсъдили и развитието на културно-хуманитарното сътрудничество, както и укрепване на междуцърковния диалог, пише още в поста.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
68
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦаряТ!!!
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦаряТ!!!
66
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЦаряТ е подлог в изречението и следователно се членува с пълен член.Само думата Апостол се приема да не се членува с пълен член.Марш в първи клас, неграмотници!!!
65
3
 
1
 
! Отговори
Флин преди 2 години
Нито е цар,нито е принц,а най-обикновени овча пу..а.Баща му Борис беше велик цар обичан от целия български народ безрезервно!
64
1
 
2
 
! Отговори
внутренний мир преди 2 години
Гледам тази на снимката колко грозно е облечена. Със сигурност роклята и е скъпа от интендантството, ама много безвкусна.Спомняте ли си Тошко Африкански с каква кафява вратовръзка влезе тържествено в НС?
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв цар? Ние нямаме коронован цар след Борис 3. Така че защо го изписват цар като е принц. Както е принц Чарлс докато не онаследи короната и трябва да го КОРОНЯСАТ със свидетел свешенника на държавата и така на татък.
62
4
 
8
 
! Отговори
Джо преди 2 години
Пак проси и се подмилква на господарите си тоя крадлив дъртак! Предател!
61
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
КАТО ФЕНИКС ОТ ПЕПЕЛТА ЯВНО БСП СЕ НУЖДАЕ ОТ НДСВ.. ЗА ТРОЙКА.ХА ХА СМЕШКА ШЕГУВАМ СЕ САМО МИ МИНА ПРЕЗ АКЪЛА.
60
4
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
на мен ми хареса!След като в заглавието срамежливо са използвали думата "Царя",по-надолу се коригират:-"Главата на Българския Царски Дом"...Свежо,не ли?..Какъв е тоя "Царски Дом" и защо е наречен "Български",като нито сме Монархия,нито някой от предците на Симеон е българин?..Иначе не е лошо че е имало такава среща..Щом "официалната власт" у нас е обявила Русия за наш "Враг 1",такива срещи са абсолютно задължителни!"Мъдрия ще направи врага си свой приятел,а безумния-приятеля си свой враг"
59
1
 
1
 
! Отговори
българин преди 2 години
С Русия трябва да търгуваме това дето ни е изгодно.Така правят всички- и Германия и САЩ.Дори когато са обвинявали Онасис,че търгува с червен нефт,той показал прозрачна стъклена бутилка и казал-"Вижте,че не е червен"!Било му е изгодно и е търгувал.Изгодата е важна-например замисляте ли се защо сега всички-Русия,САЩ,Китай,Канада,Франция се надпреварват да ни предлагат ядрени реактори за бъщеща АЕЦ?Едва ли е изгодно за нас!
58
5
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Явно упоритата ви злоба и не особено възпитан изказ, се комбинират с недоказани общини твърдения, коет о свидетелства за не особено остър мисловен процес. За жалост, това е широко разпространено в България.
57
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЖороНе може да стъпи и на единия пръст на баща си :)) Просто фалирал комарджия, облажил се като ни оправи за 800 дни :)
56
10
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
А на кого симпатизирате, ако не ви е срам да кажете. Аз до колкото знам Симеон има много държавни отличия от поне половината европейски държави(вкл. Франция, Испания, Малта и др.). Това напълно противоречи на обидните ви твърдения, спрете с простотии те, моля
55
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къф цар и този. Кога е коронуван и кога е царувал. Та нали 5 годишен е дезертирал заедно със семейството си от БГ. Това че баща му се е правил на цар не означава че и той е цар. Никакъв цар не е ами си е чист Мадридски Пъдар.
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЖороКато е възрастен да не е свещена крава? Този е стар агент на КГБ, алчен, лъжлив и крадлив комарджия. Срам за баща му, НЦВ цар Борис .
53
3
 
5
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Какво означава република, не уважаеми господине, на кого от т. нар. народни избранници симпатизирате, не са ли всички корумпирани защитници на тези, които грабят законно(защото такива закони приемат) държавата, какъв е рейтинга на парламента, в тази република или мисленето не ви се отдава, очевидно.
52
2
 
5
 
! Отговори
среща на ГРУ/КГБ преди 2 години
от двама официални ГРУ представителя (руския посланик) и неофициален КГ Б агент като иСимеон Смучебурготов за да му спуснат заказите от господаря му Путин.Ах българино, че си прооост прооост си, но защои си толкова търпелив? изтърпя диктатурата на Тато и се остави ДС агентурата да ти контролира Синода, който пък ти постави КГБ агент Симо за 'цар'? - каквъ българин си бе проостичко балканско племе? Руското разузнаване те командва чрез агентите ти от СДС, ВМРО, ДСБ, НДСВ, Атака, ГЕРБ, РБ, Чалга.
51
10
 
4
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Всички, които най-долнопробно обиждат един възрастен човек като Симеон, да казват на кого симпатизират. На Боко Тиквата, на бездарник грозник Радев и ченгетата превратаджии, на Черепа, който купил на жена си къща за 30млн Евро във франция(Черепа на какво е цар, освен на поръчкови убийства и трафик на наркотици), на Тошко Африкански, на Корнела Импексова и Таско Ерменков, на Доган, на Чалгаря, на Маямата и Бабикян. На кого от тая *** сте фенове господа и дами полюещи?
50
2
 
15
 
! Отговори
Вейхайвей преди 2 години
Български царски дом. Що е то? Сега го чувам.
49
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя некролог като какъв се явява, че обсъжда българската външна политика,ние сме парламентарна демокрация,нали.Или пак преди избори почнаха да се показват най различни субекти жадни за власт и пари,готови да продадат всичко и всички само за да управляват....