Проф. Балтов убеден: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина

Тази пандемия няма да свърши до края на годината, убеден е шефът на "Пирогов"
16 май 2021 21:27, Красимир Ангелов
120
Проф. Балтов убеден: Със сигурност ще трябва и трета доза ваксина
Снимка: БГНЕС

Със сигурност ще трябва трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози, обяви шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов пред Нова телевизия.

Още по темата
По думите му в момента е по-добре хората да избират ваксините с 2 дози.

"Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска отколкото на РНК ваксините", предупреди проф. Балтов.

Той посочи, че ако човек е преболедувал, е добре да помисли за ваксина след около 5-6 месеца. А онези, които вече са ваксинирани с 2 дози, след около 1 година трябва да помислят за трета доза.

"Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и следващата. Няма да е с толкова жертви, но със сигурност ще продължи", заяви проф. Балтов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Но и догодина щяло да продължи. Ами да, капанът на голямото лекарско заблуждение, съпроводен с фалшивия им статус на големи авторитети в измислено издигнатата им в култ наука над другите науки, няма да свърши лесно, този капан е безкраен, като всяка друга голяма лъжа, от която няма излизане. От такъв капан се излиза с позор или с погром. Затова лекарите се държат като банда съзаклятници и ще поддържат пропагандата за страшната инфекция, от която не разбираш, че дори си болен.
75
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никой да не мислел...Балтов, вече и мислите ми ли искаш да притежаваш, робовладелецо. Ще си мисля каквото си искам, разрешение няма да ти искам, компетентен съвет мога да получа дори по Интернет от другата страна на света. Гнусната ти воня на гниещ *** на човешката еволюция е толкова непоносима, че не мога просто да дишам от нея - направо получавам респираторен синдром, по-голям от този на Коко 19.
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гейтс за намаляване на населението чрез ваксинация. Цитат:"Днес светът има около шест милиарда души. Те ще достигнат до около девет милиарда. Сега, ако свършим наистина страхотна работа с новите ваксини, здравеопазването и репродуктивното здраве, бихме могли да намалим това с може би 10 или 15 процента. "Изказване на Бил Гейтс пред форума TED 2010г.
73
0
 
0
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
не трета а тридесета всяка година нов вирус и нова маимунска ваксина и така добезкраи бизнес и печалби да живеят корпорациите
72
0
 
1
 
! Отговори
Ти преди 2 години
Да не си сънувал нещо?сигурно родата ти се срамува от теб ! Или и те са същите дебелооки същества! Ваксни си семейството и тогава каже на хората да го направят,ама с тези коѝто са за всички! 30 сребърника -това е вашето описание! 03852
71
0
 
1
 
! Отговори
Колио преди 2 години
2976г. след 17475 доза ,Има мега пандемия,клинична картина във ваксината открили кръв
70
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, професоре.. излагате се, че само с трета ваксина ли ще се разминем...Помнете какво говорите сега, че съм убедена че след някой друг месец и за четвърта, пета и така нататък ще говорите.
69
2
 
10
 
! Отговори
Никой преди 2 години
Професоре, кажи каква доза? Да не е като дозата на тези които се лекуват по клиниките от една такава зависимост. Да не вземе да се окаже, че биеш ли си два пъти ваксина, организма привиква, и ще трябва след това 2 пъти годишно да ти трябва една дозичка.Аре бегай у лево, и си гледай работата. В момента всичките лекари са станали едни амбулантни търговци на ваксини, а тези по болниците убиват за едната статистика....
68
1
 
6
 
! Отговори
Бай Пешо преди 2 години
Аз пък като непрофесор, и неразбиращ мога да ти кажа, че със сигурност догодина пролетта ще трябва и четвърта доза. Просто шефовете, така ви наредиха. Чичко Били сега покрай развода ще се охарчи.
67
1
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
АМА КАК ПО ДОБРЕ ВСЕКИ МЕСЕЦ. НЯКОЙ ТРЯБВА ДА ТРУПА ПАЧКИ.
66
0
 
9
 
! Отговори
Само така да бъде преди 2 години
Вируса още не си е свършил работата има още жални богаташи, които искат да правят още милиарди за сметка на бедните тънещи в мизерия. Новият световен ред още не е готов, трябва да има още режими и нови вируси, супер бактерии, супер епидемии само така ...
65
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ех, '\професоре'" и ти се продаде за 30 сребърника! Народа разбра за какво иде реч само вие ,които вземате за лъжите си много пари не щете да кажете истината! Докога ще притиквате бок.луц.ите на запада и краварите?
64
1
 
13
 
! Отговори
сс преди 2 години
щом трябва и трета значи няма да е последната каква е логиката да ти трябва и трета, по неговата логика после ще трябва и четвърта и пета до безкрай....
63
1
 
17
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
Сега, през лятото, ще ни оставят за малко на мира. От ноември ужасът ще започне отново...
62
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Професоре, засрами се или върви по дяволите, за да не кажа друг, пиперлив израз, който започва с go to your ....
61
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя да си гледа менискосите и да не се изказва неподготвен.
60
2
 
13
 
! Отговори
Хммм преди 2 години
Когато прочета "доза", винаги се сещам за наркомани. Сега стана ясно и защо! Нищо лично, просто бизнес!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Първото е от нас.
58
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И после 4 5 6 и така до безкрай.
57
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия НОЩовете, не ги ли уволниха? Що още обикалят да плашат?!