Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията

Ексминистърът притеснен, че темпът на имунизиране ще намалее
174
Ангелов обвини Кацаров в три лъжи, свързани с пандемията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Бившият здравен министър Костадин Ангелов заяви, че служебният министър Стойчо Кацаров е изрекъл три лъжи на пресконференцията в Министерския съвет днес.

Още по темата
"Било му казано, че лични предпазни средства и дезинфектанти били получени в секционни комисии след изборите. 
Фактите са: Всички лични предпазни средства и дезинфектанти са доставени в съответните изборни администрации повече от две седмици преди деня на вота (на 16-ти, 17-ти, 18-ти март)", опроверга Ангелов в пост в социалната мрежа.

По думите му не е вярно и че всички европейски държави са започнали ваксинационните си кампании срещу Covid-19 с възрастните хора над 65 години. 


Той посочи, че Германия, Италия, Нидерландия, Полша, Гърция, Румъния, Латвия, Унгария, Сърбия, Турция, Русия приоритетно са имунизирали медицинския персонал.

Ангелов изтъкна и че е лъжа, че 20% от имунизираните у нас са над 60-годишна възраст.


"Ваксинираните български граждани над 60-годишна възраст към момента са 543 897 души! Или казано с прости думи - половината от хората с поставени поне една доза ваксина срещу КОВИД-19 са на възраст над 60 години", каза той и прогнозира, че с промяната на ваксинационния план рискуваме драстично намаляване на темпа на имунизиране.

Ангелов заяви и че недоумява защо "зелените коридори" за ваксиниране отпадат от понеделник до четвъртък, след като имаме достатъчно количества ваксини.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напишете нещо де!Хич ли не ви е интересна темата?
139
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави, Тошко Африкански, Кака Кypнела и Ония от шведското Трио сега ЩЕ:- спрат битовата (кафеникавата) престъпност;- направят спешно и безпогрешно всички магистрали (въпреки, че асфалт не се яде...);- ремонтират всички пътища и улици;- спрат корупцията (и няма да се корумпират...)- ............................Да живеят всички БКП-та по всички Земни кълбета!!!!УРААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА.................
138
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
*** *** - ***.***
137
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Андрешко е любимият куфар на Барцелонски който се тръскаше в ДЖИПКАТА вместо даси гледа работата
136
9
 
6
 
! Отговори
- преди 2 години
Откога герберангелов стана обвинител? Не беше ли лекар???И не е ли ФАКТ, че зеленясалите коридори опорочиха националния план за ваксиниране?И не е ли ясно, че точно липсата на организация и ред лиши най рисковите групи от предимство при ваксиниране?А не вдява ли , че е напълно нормално да ПАДНЕ количеството ваксиниране , но значително да се повиши ЕФЕКТА от прилагане на ваксината!?!?/един над 60 години е 50 под 40 като тежест за здравната система/
135
7
 
6
 
! Отговори
до 147 преди 2 години
До АнонименЗащо лъжеш, гербер? Радневската болница я обявиха отдавна за приватизация боковите. Имаше протести преди изборите! Аман от лъжите ви, то за друго не ставате!
134
5
 
8
 
! Отговори
ФейсБоко преди 2 години
То и Боко от ФейсБоко само се иявяваше. Там дето го викат не отива, ама от фейса не мое са запре. Защото виждат че и там се взема под внимание какво били казали. Оставете ги глас в пустиня - по-голямо наказание от това не може да им се причини.
133
2
 
2
 
! Отговори
Социалната мрежа преди 2 години
"...опроверга Ангелов в пост в социалната мрежа"Защо трябва да им се обръща внимание какво си постват в техните си профили. Там е за фенове и приятели. Като има какво да казват - има къде.
132
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо е илитерат.Той даже не трябва да лъже. Стойчо просто нищо не знае.Освен да ... приватизира.Стойчо мушморока закри доста болници навремето.Сега чакаме да видим коя болница ще си напазарува, докато е на власт.Тошко Славчов е запланувал ямболската болница. Вече го намекна в Панорама.Стойчо може да си купи Радневската. Вече я обяви за приватизация. Бързак. Има саво два месеца.Големи ревизии ще има да се правят на служебния кабинет през 46-ия Парламент
131
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре че ги махнаха тия, ей!
130
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стойчо Кацаров е представител на десницата на тъмносините и не може да го наричате по друг начин. Той е лекар и има административен опит. Не е професор но не е гербер. Един добър избор на президента. Честен човек.Нямате основание да го нападате. Бъдете по сдържани.
129
13
 
9
 
! Отговори
bo преди 2 години
Алоооо, червено оцветените кукундре ли? Къде остана гуруто Мангъров и онези за които вирус нямаше...Отворете си ушите и очите! Аз викам да сложите тоз папагал Янев за министър на здравеопазването, а Мангъра на Икономиката. Що да не пробвате. То и социлизъмъ беше таквоз ваше изчадие. Или шъ го бъде или НЕ! Такива идеолози, дето нямат един работен ден като Станишката, детоне знае от коя страна да хване лопатата...Пфууу,...мърля чи
128
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
крадеца вика дръжте крадеца :)))
127
2
 
5
 
! Отговори
До;130 преди 2 години
Еййй, като пиша нещо срещу *** и ми трият поста.Това ли ви е свободата на словото бе другари. Иначе,ревете като магарета, че никой не ви чувал....
126
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До hitkoМитингът е в събота пред президентсвото от 11 часа.
125
5
 
11
 
! Отговори
hitko преди 2 години
Някой да знае подопечен на комунист да не лъже ? Няма такива. Те се раждата така увредени, първата им дума не е било МАМА , а НЯМА....! Трябва един национален митинг срещу тези дървари. Да се направи Парламент от хора, които ще работят, имат програма, ще носят персонална, а не политическа отговорност, ще има представени от всички партии,но според процента на гласувалите и отчетност и прозрачност пред всички.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2021/05/17/angelov-obvini-kacarov-v-tri-
124
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този стана толкова изпечен демагог, че задмина учителя си Борисов. Само че демагогията има някаква мярка, която герберастите не познават. След като минеш тази мярка започваш силно да отвращаваш хората. Затова тези, ако не бяха фалшификациите и платените, нямаше да имат повече от 8% на изборите.
123
4
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
е мпохвално че половината са над 60 години поставенитежалко за нас българите!!!!!!!
122
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този на Гей Прайда в Бургас ли сподели тези размисли и страсти ... ???
121
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Айде стига, аВзеха всички адекватни мерки, но вие не спазвахте и правехте антиправителствена пропаганда. Сега ще ви се върне тъпкано от народа!