Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията

Професорът благодари на кметството за доверието
Обновена: 12 юни 2021 13:35 | 12 юни 2021 13:34, Елка Василева
163
Кантарджиев ще консултира Столична община за ваксинацията
Снимка: архив, БГНЕС

Проф. Тодор Кантарджиев ще консултира Столичната община за ваксинационния процес, обяви той пред Нова тв. След като беше пенсиониран и освободен от поста директор на Националния център по заразни и паразитни болести, той благодари, че от кметството на София му се доверяват в битката със заразата.

Още по темата

От своя страна кметът на София Йорданка Фандъкова написа във Facebook: "Благодаря на проф. Кантарджиев, че прие поканата ми да участва в организацията на процеса на ваксинация в София. Убедена съм, че както със знанията и опита си, така и с умението му да обяснява проф. Кантарджиев ще допринесе повече хора в София да пожелаят да се ваксинират".

По-рано Кантарджиев заяви пред БНТ, че трябва да се наблегне на имунизацията в страната и насочването към възрастни и трудноподвижни хора е правилно.

„Благодаря човешки на хората - разбрах колко много ме уважават. Искам да се поклоня пред колегите, защото станаха малко набързо нещата, но по-добър колектив за тези 140 години в Националния център по заразни и паразитни болести не е имало“, каза още проф. Тодор Кантарджиев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако бях професор с достойнство, дори да ме пенсионират поради лични причини, не бих позволил да ме използват предизборно в която и да е партия. Много неща се купуват с пари, включително и гласове, но достойнството е това, което държи главата на човек изправена. Дано да е доволен проф.Кантарджиев, че ще бъде използван по предназначение.
75
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки, който мисли с главата си вижда какво се случва. Тези хора ще се поддържат и ще стоят до колкото могат, а ние ще ги издържаме, защото не им стига това, което са взели до момента. Никога няма да им стигне. Жалко за младите и способни на които никой не им дава шанс."Политици и памперси се сменят често по обясними причини"-Марк Твен
74
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този екземпляр орева цяла София,свикнал е само да взима,гледах го по НоваТв нямаше смелост да каже че в назначен като консултант в общината.Каква наглост,алчност,как се прави на невинен Ето заради путювци като този на пенсия и заплата няма да се оправим никога защото търпим такива,марш в къщи ,няма ли млади !
73
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кантарджиев е герберска калинка. Те са завладели държавата и общините. Трябва му служба в партия ГЕРБ.
72
0
 
2
 
! Отговори
Тими преди 2 години
Да съобщят при какви условия ще изпълнява тази длъжност. Дали е необходимо , след като до момента такава длъжност не е имало. Ако само ще консултира колко са се ваксинирали, това може да прави и човек без да е професор, а обикновен регистратор. Как при толкова безработни млади хора, не намериха един да назначат, но за техния човек веднага реагираха. Ако е на нов щат и заплата, трябва обяснение от Фандъкова, защото това са пари на данъкоплатеца.
71
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кантарджиев Президент!
70
4
 
8
 
! Отговори
Славко преди 2 години
С БЛИЗА 600 000 ЛЕВА НА ВЛОГ,ЧЕТИРИ АПАРТАМЕНТА,ДВОРНО МЯСТО В БОЯНА,НИТО ЕДИН ДЕН СМИСЛЕНА РАБОТА,Е ТАКЪВ КОНСУЛТАНТ Е НУЖЕН НА СТОЛИЧНАТА ОБЩИНА!ПЕНСИОНЕР НА РАБОТА ЗА ЗДРАВНИ И ПАРАЗИТНИ ПРИЩЯВКИ,ЕХ , България,България!!!
69
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ФАНЪКОВА ОСТАВКА. ХОРА БЕЗ СРАМ.ПОКАЖЕТЕ КОНКУРСА
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никога няма да се оправим,докато мафията ни управлява.Няма ли някой млад лекар да назначите.ГЕРБ само ме мотивират да излезна да гласувам.Кантарджиев засрами се.Не се ли наяде.Карадене,крадене и само крадене.Измислиха специална длъжност за да смукачат наши пари с този дъртак.СРАМ и ПОЗОРОСТАВКА за ФАНДЪКОВА
67
3
 
12
 
! Отговори
Мафията преди 2 години
си е мафия и се грижи за хората си.
66
3
 
12
 
! Отговори
gele преди 2 години
герберската общинарка се грижи за герберските пенсионери. До кога на гърба на данъкоплатците
65
2
 
6
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
У нас места за консултанти бол.При това добре платени с нашите пари.Този очевидно не е и данъкоплатец , а просто един от многото
64
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев каза че няма вирус и всеки който му противоречи ще Бъде изгонен
63
5
 
8
 
! Отговори
астора преди 2 години
Защо ни занимавате само с тоя човек.
62
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много червен злобар
61
4
 
10
 
! Отговори
До Кацаров преди 2 години
Проф. Кантарджиев ще бъде поканен от много места на работа, ама оня дето от 1997 год.не е слагал бялата престилка отдавна си е забравил професията, никой няма да го покани, ако остане без.работа.
60
2
 
9
 
! Отговори
Сланина и Зурла преди 2 години
Време е този алчен ненормалник арогантен ,дето стресира сума ти народ по поръчка ,вече да го разкарате от медиите.
59
1
 
7
 
! Отговори
Фандъчка преди 2 години
Да няма гъбички, защото този е специалист по микозите.
58
0
 
9
 
! Отговори
Кики преди 2 години
Този комедиант два дни по рано беше по жален от Веждито при фалита на КТБ.
57
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еее прибраха си го пак на хранилка.От едно държавно в друго.