Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти

Колко ще ни струва почивката това лято?
206
Битка за туристи: Хотелиери се надпреварват с примамливи оферти
Снимка: БГНЕС

Битката в туризма започна още в началото на сезона. За да привличат повече посетители, тур агенции и хотелиери предлагат всевъзможни бонуси и отстъпки. Повече нощувки на цената на по-малко, безплатни атракции, безплатни чадъри и шезлонги са само част от атрактивните предложения.

Още по темата

Сезонът започна и с примамливи цени на нощувките. До два пъти по-евтино би ни излязла почивката по родното Черноморие този месец, отколкото в разгара на сезона – през юли и август.

Колко ще ни струва морето в началото на сезона – при нас и при съседите? Офертите за евтино море в началото на сезона това лято започнаха още в края на май. Без да чакат най-горещите дни повечето хотелиери в Слънчев бряг обявиха атрактивни пакети за почивка през юни.

"Имаме специална отстъпка в момента за нашите клиенти от България и не само – минус 20 % през целия юни месец. Като цените за юни започват от 70-75 лв. на човек на база ол инклузив и ултра ол инклузив", заяви Баяр Бекир, маркетинг мениджър на верига хотели в Слънчев бряг пред Нова телевизия.

След слабия сезон миналото лято – сега в битката за всеки клиент хотелиерите засипват туристите с всякакви
атрактивни предложения.
 
"Тази година сме се насочили към семейния туризъм – в нашите хотели имаме специален пакет – при двама възрастни – 2 деца до 12 г. се настаняват безплатно.  Специално за нашите гости с деца подготвили сме изненади – вкл. имаме и детски луна парк в един от нашите хотели – с батут, с бънджита и с водни лодки", посочва Бекир.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


206
Още по темата: мореплажХОТЕЛпочивка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
0
 
4
 
! Отговори
Тъй ли? преди 2 години
В печата "битка за туристи", като идеш се чудят как да те изгонят, ама ако може да ти вземат парите.
143
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Намерих страхотна офета, вила на Равда за 800лв на вечер. Предполагам че е от онези, направени с евро пари и сега за да не стъпва никой цената е бомбастична. След 5г става лична и всичко е точно. Някой е намазал една вила на морето.
142
2
 
0
 
! Отговори
Варна преди 2 години
До стар гларус 149 Къв гларус си ти бе, дърта комунистическа гарга... Спомен за цял живот му давало морето, ай сиктир... 2 месеца хубаво и после 10 месеца вятър и студ, а алчността си беше алчност и тогава, просто всичко беше мизерно , та и тя на фона на мизерията минаваше леко...
141
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хотелите на герб се увеличават всеки сезон ,тоя Митов да каже кой ги държи )
140
1
 
11
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Водата в морето е 18-19 градуса,но става за къпане!Влязох не ме стегна никъде!Даваите докато е бистра водата,че скоро идват горските хора да свалят кирта
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма по-ниски никъде. Проверих офертите за хотел в Мармарис където бях 2019г. За същия период тази година цената е 150 кинта нагоре.
138
0
 
6
 
! Отговори
Хемус преди 2 години
Много обичам да се потъркам с ръчички до държавен и общински служител!Винаги има за какво!Най-вече,че са нагли
137
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес времето в Варна е прекрасно за плаж, 16 градуса и тук-там вали.
136
1
 
17
 
! Отговори
бургазлия преди 2 години
Какво море? На плажа бели мечки се разхождат.
135
0
 
17
 
! Отговори
Lora преди 2 години
Къде са примамливите оферти? Цените са ужвеличени на 50 %. Търсенете на Хотел ол инклузив ми даде ценa от 3700 лв за 5 нощувки в хотел в Обзор. Това за семейство с 2 деца. Кое му е примамливото. ТАзи година със българите, понеже не са васкинирани - ще останат ада почиват в България, за да не плащат PCR тестове за Гърция и Турция и наит ехотелиери са наточили голямата брадва
134
0
 
22
 
! Отговори
Супер преди 2 години
Селяците по морето като ония от стария Несебър вият на умряло щото туристи няма и ще умрат от глад. С такова отношение това заслужават.
133
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
при температури на въздуха и водата от 19 градуса ... колко да ти е спанетотова време съвсем се изпедепца
132
0
 
26
 
! Отговори
Мен преди 2 години
Само не мога да разбера, що ревете тогава българите да ви спасяват бизнеса, като не искат шопи, не искате селяни и не знам си какви. Чакайте си организираните туристи с автобуси, дето знаят какво искат и си плащат. Аз против нямам. Що драматизирате?
131
0
 
19
 
! Отговори
Мен преди 2 години
До от СТАРИЯ НЕСЕБЪРМа няма проблем, приемайте само чужденците. ААА оп то пък тях ги няма, еййй начи язък...
130
2
 
1
 
! Отговори
застраховка ЖИВОТ преди 2 години
До сф: радвай се, че не получи наместване на кокЪлите...бонус към претенциите, които са нормални, но в нормална страна.
129
3
 
25
 
! Отговори
сф преди 2 години
Миналата година по това време бях в командировка. Останах да преспя една вечер в хотел две звезди в Обзор. Пишман станах. В стаята, не дезинфектант, сапунче за 5 ст. нямаше. Отивам за 2 часа на плаж. Идва някъв и вика дай 10 лв. Защо ? Ами аз съм Данчо, тука всички ме знаят събирам по 10 лв.Вечеря с колега в кръчма. 2 бг. бири, 2 сафлида и 2 картофки- 95 лв. Гледам фиша - лъхнари 40 лв. за "Ретбул" Защо ? нама извинявай, няма по бира комплимент от завезението, а сръдни и псувни на изпроводяк..
128
15
 
9
 
! Отговори
Държав.Служител преди 2 години
Моята семейна почивка е без пари, защото бизнеса и данъкоплатците ми плащат и заплатата и осигуровките и данъците и 36 -те брутни заплати ,които догодина прибирам и ще взема заедно с всички бонуси за дрехи и ядене ,които съм получавал в последните 36 години. В Несебър има база нашето министерство.Почивчица от Юли месец нататък Наздраве за бачкаторите и да си плащате по редовно данъците.
127
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
хубаво е базата и обслужването да са на нивото на "примамливите" оферти, а не в пъти по-зле както честичко се случва. Иначе като се почне с тия платени новини, супер смешно почва да става.
126
2
 
2
 
! Отговори
битка за туристи преди 2 години
От улиците не можем да ги съберем!
125
1
 
6
 
! Отговори
ченгетата преди 2 години
Лесно си изкарваха надниците от доноси за нарушения!