Три българки се удавиха в Рейн, в спасителната акция участвали 160 души

Момичетата на 13, 14 и 17 години от една фамилия
Обновена: 22 юни 2021 08:02 | 22 юни 2021 08:00, Камелия Цветанова
109

Три момичета от една българска фамилия са се удавили в река Рейн в Германия. Инцидентът е станал на 16 юни край град Дуисбург. Момичетата на 13, 14 и 17 години потънали, след като преминаващ кораб направил по-големи вълни, съобщи Bulgaria ON AIR.

Спасителните екипи са извадили най-голямото 17-годишно момиче, но реанимационните им действия не дали резултат и то е починало. В акцията по издирването на другите две деца са участвали над 160 спасители, полицаи, пожарникари.

Извършено е претърсване на реката с катери и водолазни екипи. В операцията са се включили и хеликоптери, но без резултат. Телата на двете момчета са открити едва в неделя след като изплували в холандската част на река Рейн.

Назначена е ДНК експертиза, резултатите от която се очакват в края на седмицата. Местните медии подчертават, че течението на Рейн е много мощно и бързо - скоростта на водата на моменти достига 12 км/ч., а вълните от преминаващите кораби правят плуването опасно дори и за опитни плувци.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


109
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
1
 
! Отговори
Д-р Исня преди 2 години
Бундессоциаламт-ът ще усети лек положителен баланс.
53
8
 
2
 
! Отговори
до Веселинъ до хахах преди 2 години
"защото турците мразите истината". Пак се замисли кой мрази истината,защото това турско робство, с което по незнайни причини се гордеете,целият свят ви го пише и казва,че проблема на българите е била липсата на държавност,А НЕ НА СВОБОДА и като някой журналист от ЗАПАДА пише нещо за корупцията,за беззаконието-тогава се съгласявате,ето свободните хора виждат и пишат,но когато пишат,че проблема не е била свободата,а липсата на държавност-ето,поредният подкупен западен журналист.Така че пак помисли
52
4
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 2 години
Ха на бас, че не са българки, а от един етнос които като е в България се определят за турци, а като са в западна държава твърдят, че са българи!
51
1
 
3
 
! Отговори
Шнапс преди 2 години
В България е зле защото и ромите избягаха. И основния виновен за всичко е Доган ефенди.
50
3
 
8
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
До Анонимен Какви деца?! Тези "деца" раждат деца и ги закачат на социалните системи,в които нямат и стотинка принос!!! 5
49
2
 
17
 
! Отговори
Гневен преди 2 години
Заради достоверността се налага да уточним,че става въпрос за български гражданки,а не за БЪЛГАРКИ!!!
48
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак се прочуваме, вече ни знаят навсякъде.
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От град Дуисбург до холандската част на река Рейн са около 100 км.
46
2
 
17
 
! Отговори
Веселинъ до хахаха преди 2 години
Ти си просто един смелен и жалък турчин,който няма идея какво реално се случва в граничните между Германия и Франция зони. Какво да ти кажа. Каквото и да кажа ще звучи в ушите ти глупаво,ала не защото е глупаво,а защото турците мразите истината. Аз съм свидетел на място как преди две години извадиха разчлененото тяло на девойка от Рейн. Търговия с органи. Свидетел съм как турци,сирийци,араби нахлуват в басейните в Германия и обарват деца момиченца дори на 5-6 годишна възраст. Свидетел съм.
45
6
 
0
 
! Отговори
Хахахах преди 2 години
До Веселинъ 7112136860Ти май си на по-силна дрога. Не говори глупости.
44
2
 
8
 
! Отговори
днесбегето преди 2 години
Ако ги наречеш житaHи на социални ти трият коментара, ако ги наречеш гласоподаватели на Слави, ДБ и прочее без ГЕРБ, коментара ти се бетонира за вековете...
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днес Die Zeit публикува статията на Владимир Путин, посветена на 80-та годишнина от нападението на Германия срещу СССР.
42
5
 
18
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Познавам Рейн. Араби и турци,добре дошли по традиция в любяща ги Германия, изнасилват масово млади момичета като предварително ги дрогират с хашиш. Дори не е нужно едно момиче да пуша тази арабска отрова. Обикновенно заобикалят жертвите и пушейки им лъхат в лицата. От хашиша тялото се възбужда изключително лесно и с едно докосване се появява сексиуалният търсен ефект. При изтрезняване от дрогата и изнасилването обикновенно момичетата запичват да крещят за помощ. Убиват ги.
41
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"И това не е море или океан, че да има мощни вълни, нито корабите създават мощни вълни, лъжете."--- Рейн достига ширина до 800 метра и дълбочина до 26 метра. Преминаващ по плавателна река кораб или моторна лодка прави изотдолу вълни, които могат да обърнат лодка и на 30-40 метра от тях като едното нищо, ако не внимаваш, да не говорим колко са опасни за плувците. Плажуването и плуването на неохранями места по реките обаче е нормална практика за самите германци, въпросът в случая не е етнически.
40
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Миг2Нека ве, нали требва да си оставят ценностите по Европата, ама иначе всички са "българи", не че ние не правим номерца :))) Спомням си как ги изгониха от предградията на Париж,не можаха да ги интегрират, искаха да ни ги връщат франсетата :))))
39
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не четете ли,злобари? "Три момичета от една българска(!!!) фамилия са се удавили в река Рейн в Германия."
38
18
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тук пишат много злобари, това е е огромна трагедия, срама нямате ли?Бог да ги прости децата!
37
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
От шумерските ни братчеди явно
36
16
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не вярвам , как пък и трите са се удавили и поне голямата не е оцеляла?И това не е море или океан, че да има мощни вълни, нито корабите създават мощни вълни, лъжете.
35
0
 
19
 
! Отговори
Миг2 преди 2 години
Много "български" туристи много нещо из Европа тея "хора" не спряха да обикалят.Дали не са от същото " българско семейство" което живее в Булонския лес?