Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата

Бившият премиер обвини, че изборите са спечелени с терор и машинации
Обновена: 25 юли 2021 22:05 | 25 юли 2021 19:31, Веселина Йорданова
694
Борисов: Актуализация няма да подкрепим, ще източат държавата
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкритикува остро останалите парламентарни партии, като заяви, че изборите са спечелени с "терор, машинации, костинбродски афери" при най-ниската избирателна активност.

Такова шоу, ниско продаваемо, то не се и продава. Кадрите на БСП са назначени отдавна, сега трябва някакси да ги узаконят. Кадрите на ДПС навсякъде са назначени и не са ги пипали за изборите, заяви той в живо включване във Фейсбук, което стана ясно, че е от дома на бившия земеделски министър Десислава Танева.

Танева съобщи, че в деня за размисъл служител на ДАНС й се е обаждал да се яви на разговор по сигнал. Накарали я да подпише протокол, че няма да нарушава член от Изборния кодекс.

Христо Иванов и неговата компания как се чувстват в една кошница с всичките тези хора, които казват, че били нещо ново? Кое ново, попита бившият премиер и изреди - Корнелия Нинова, Татяна Дончева, Карадайъ, Мая Манолова.

Борисов заяви, че трета поредна седмица безработицата расте и залъгват хората с повече приходи, които биха дошли от по-високите цени на енергоносителите.

"Днеска Асен Василев казва, че ще съберат около 2 милиарда повече приходи. Абе колега, ако ти си ми финансов министър, ще трябва да ми покажеш как ще ги събереш. Заради Ковид удължихме събирането на данъци, ти ги отчиташ като твой приход, а това са приходи от миналата година.

На 12 май Радев каза, че отиващото си правителство изцеди хазната с харчове. И каза, че ни чакали тежки месеци заради тежкото наследство. А днеска Асен Василев излиза и казва, че щял да събере два милиарда повече. Кого лъжете непрекъснато? Да, хората са на море и на почивки, но обръщат внимание на това, че безработицата вече трета седмица се увеличава", посочи той.

Борисов беше категоричен, че ГЕРБ няма да подкрепи актуализация на бюджета, предложена от служебния кабинет, защото после всички щели да се измъкнат от отговорност.

Той коментира и че сме на последно място по ваксинация, като дори сърбите са с 50%, а в ЕС средно е 40%. Народа ще го разболеете, ще препълните болниците, ще хвърлите ваксините, хората ще затворят бизнесите, прогнозира бившият премиер.

От Трифонов зависи всичко сега, а него го няма, оставил е Тошко и компания да си бърборят там, коментира още той и прогнозира, че "ще източат държавата така, както направи Тройната коалиция".

Започваме съдебни дела, да помагаме на хората, станали жертва на режима на Румен Радев и Бойко Рашков. Ще се борим за демокрацията, коментира още той.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


694
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
520
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи ли че за Б.Б. само политиците могат да източват държавата ,защото май всички политици са милионери . Когато стане дума за увеличаване на пенсиите и започва виенето на бат Бойко инак той кога раздаваше милиони тогава не беше източвана държавата ,само за него и тези ,които му ръкопляскат ли са средствата в бюджета на държавата ?
519
1
 
4
 
! Отговори
ББ преди 2 години
българите преживяхме много "демони"...ОТ ГРОБ...ПО-ГОуЕМИ НЕМА!Бсп...най несправедливо са нарочени за "демони"...посланничката от гроб в турция...надето на сдс...ченгетата на ДС ги демонизираха......няма ляво и дясно...има само България...с нас който иска!!!
518
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
Българите не мразим...от толерантност и доверчивост...все патим...и оцеляваме,съдим строго и справедливо разбира се...е.ич.р..в.то не е ценност по нашите земи!!!с Народа ни който иска...
517
1
 
6
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До МРАЗЯ РАДЕВ..!!Радев е син на България,отдал живота си в опазване сигурността на домовете ни,докато бойко ви рекетираше и биеша за маджовци...и САЩ...не висят ли децата ви пред посолствата им...мечтаещи да живеят в Свободен Свят?...ако не ви харесва...в сибир има много място...имате избор
516
1
 
6
 
! Отговори
пп преди 2 години
Досега от вас се точеше държавата Г-н Борисов. Нагло е да се говори,че някой друг щял да я точи. Говори най-добре за това което сам е вършил със свитата си.
515
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой пита г-н Борисов какво мисли? С едно милиционерско образование (дали го има също е въпрос) да си трае и да дава съвети натетките и чичковците около него, а не на българския народ! Вън и вътре в затвора по бързо!
514
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ше си говорим след някоя година. Като е**б**ат майката на държавата за пореден път. Е как винги комунистите са реабилитирани и през мандат два пак клатят държавата. Някой наистина ли вярва, че БСП и производните им носят промяна. Успех
513
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С нетърпение очаквам да гледам как обикновени селяци подкрепени от обикновени селяци се учат на политика и управление на държавата, докато небрежно си крадат и угояват, аз лично съм налял всичко извън БГ и съм си взел пуканки.
512
9
 
4
 
! Отговори
5 преди 2 години
Най-добре беше при соца!
511
2
 
14
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
ВЗЕМЕШ ЛИ НА МУТРАТА БУХАЛКАТА И НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НЕЯ!!!!!
510
10
 
20
 
! Отговори
ХАХАХХАХА преди 2 години
Бившият премиер обвини, че изборите са спечелени с терор и машинации... БРАВО бОЙКО, РАДВАМЕ СЕ ЧЕ СИ ПРИЗНА ЗА ДЕСЕТТЕ ИЗБОРНИ ПОБЕДИ.... А ТАКА, ЧЕСТНОСТТА КРАСИ ЧОВЕКА. КАЖИ СЕГА И ЗА ДРУГИТЕ РАБОТИ, КОЙ ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД ЗА СТРЕЛБАТА ПО ЧАКЪРА, ЩОТО ОТ СТРАСБУРГ КАЗАХА ДА СЕ ТЪРСИ, КОЙ ПРАВЕШЕ ЛОБИСТКИ ЗАКОНИ, ПО КОМАНДАТА НА КОЙ И ТАКА НАТАТЪК... БЛАГОДАРИМ ТИ ПО ПРАВИЯ ПЪТ ТРЪГНА!
509
19
 
5
 
! Отговори
МРАЗЯ РАДЕВ..!! преди 2 години
АГЕНТ НА САЩ..!!
508
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С ГЕРБЕСТИЯ ЗАКОН ЗА КОНФИСКАЦИЯ НА ИМУЩЕСТВАТА ПО ГЕРБЕРСКИТЕ ТИКВИИИ!НАРОДНА ПОГОВОРКА: КОЙ КАКВОТО ПРАВИ НА СЕБЕ СИ ГО ПРАВИ! ТАКА БЮДЖЕТА ЩЕ СЕ АКТУАЛИЗИРА НЕ С ДВА МИЛИОРДА А СЪС СТО МИЛИАРДА!
507
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ОНЯ ДЕН ВИЖДАМ ЕДИН ВЪРЛ ГЕРБЕР ОТ РАЗБИРА СЕ СТРОИТЕЛНИЯ БРАНШ - ЧОВЕКА ВИКА ЕЙЙ, ПРАВ СЕ ОКАЗА, СЕГА БЕЗ герб КАТО НЯМА ОТЧЕСЛЕНИЯ, СИ ЖИВЕЕМ И НИЕ ПО-СПОКОЙНО А СМЕ ГЛАСУВАЛИ ЗА МЪЧИТЕЛИТЕ СИ ХАХАХАХ ДАЖЕ ОБМИСЛЯМ ДА ВДИГНА ЗАПЛАТИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ИЗВЪНРЕДНО. ТА ТАКА С ГЕРБ И БЕЗ ГЕРБ ГЕРБ СЕ САМОЗАКРИВА, ВИЖДАТ ЧЕ БЕЗ ТЯХ И НА ТЯХ Е ПО-ДОБРЕ ХАХАХА
506
16
 
7
 
! Отговори
О,Шипка-радефф преди 2 години
БИЙ рашофф , ПО МУЦУНАТА , БИЙ, БИЙ ,БИЙ !
505
5
 
17
 
! Отговори
ТРОЕН МУТРОСТАНДАРТ преди 2 години
дРАГИ бОЧКО, оРЕШАРСКИ ИСКАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ С ЕДИН МИЛИАРД И ТИ ПАК СЪЩОТО ТВЪРДЕШЕ, ПОСЛЕ КАТО С рЕФОРМА БЛОКА ЗАХАПА КОКАЛА ГО АКТУАЛИЗИРА С 16 МИЛИАРДА, ДА НАРУЧАШ ОЛИГАРХИЯТА, СЕГА КАТО СИ ДАВАЛ ПО 8-9 БЕЗОТЧЕТНИ НА ГОДИНА НА СЪЩАТА ОЛИГАРХИЯ РЕВЕШ ЗА ДВА МИЛИАРДА... УМРЕЕ СИГАНКАТААА ДЕТО ТЕ ХВАЛЕШЕ. айде зозо калечко чебурко, айде на троленето, аа нема държавни пари ли ааа, ето как си показвате ГНАСНАТАА СЪЩНОСТ...
504
7
 
24
 
! Отговори
На снимката преди 2 години
Не човек,а озъбено свирепо псе.
503
16
 
14
 
! Отговори
Жоро преди 2 години
Тия чакали в момента ни връщат 20 години назад в развитието. *** народ - слаба държава! Някви изгнили от пиене ченгета и на Славчо хомобандитите ще ни вкарат в голям филм да знаете. Христо Иванов много добре знае какво върши, но за всички е важно да са във властта.
502
12
 
26
 
! Отговори
Моля ви преди 2 години
Приберете този болен мозък и го лекувайте!!!!!
501
10
 
13
 
! Отговори
хаха преди 2 години
До Отговор ... Явно можеш да четеш, а да осмислиш прочетеното можеш ли?Откъде, та откъде ... ето цитираното - оказа се, че трябва да вземе от приятелите, с които играят, делят парите и си раздават всички тези милиарди на поръчки. Василев каза също, че като са спрели проверките на фризьорските салони, а започнали на големи данъкоплатци, хазната започнала да се пълни. По борисово време големите не бяха проверявани, оставени да си крадат на воля, НО след като си платят на чекмеджето. Капиш???