Бабикян: Езиците не са най-важният критерий, а политиките

Депутатът се надява новият премиер да е с дебели нерви и смел
52

Партиите говорят за политики, кога ще чуем имена на министри?

Има 95% съвпадение за това как да се проведе правосъдната реформа. Конкретните неща, за които са се разбрали - доволен съм, че тези неща бяха в нашата предизборна програма. Данък дивидент да отпадне, данък уикенд - отпадане, да се въведе най-накрая необлагаем минимум. Вдигане на прага за регистрация по ДДС - поне двойно. Икономически мерки, които оставят повече пари в джоба на хората. Банката за развитие няма да се продава. Това каза за "Денят ON AIR" депутатът от "Изправи се. БГ! Ние идваме!" Арман Бабикян.

По думите му това са видимите резултати от днешната среща с "Има такъв народ" и "Демократична България".

"Говорили са за пенсии и социални помощи при раждане на деца. Всеки иска да даде много пари на тези, които нямат пари. Как ще се раздава - според мен, ще стане по-скоро на две стъпки, отколкото на една. Всеки може да обещава локум на клечка, въпросът е откъде ще се достави локумът. Помня тройната коалиция, която прие десния плосък данък", припомни той за Bulgaria ON AIR.

Бабикян е на мнение, че нещата лека полека ще си дойдат на мястото.

"Има много работни комисии, които не са минали. Не сме обсъждали имена. Казахме ясно, че трябва да е ясно какво ще правят мнозинството и кабинетът. Няма как да избираме хората по симпатия и цвят на очите. Трябва да е ясна политиката, която ще се изпълнява. Надявам се новият премиер да е с дебели нерви и смел. Това с езиците го оставете, това не е най-важният критерий. Трябва да обединим и политиките, имената след това са важни - като изпълнители. Не правим конкурс за красота или за чужди езици", допълни събеседникът.

Той е на мнение, че повечето хора одобряват служебния кабинет.

"На фона на крадливата шайка начело на България - тези момчета са грамотни. Очаквам от Слави Трифонов да гарантира политиките от тези срещи, за които сме се договорили. В политиката думите имат значение. Това са залозите, които всеки представител отправя към хората", подчерта депутатът.

"Трябва политиките да се коментират една по една, не да се налага нещо - това е разликата с онова, което беше до вчера. Няма как да се подпише коалиционно споразумение. Няма да отстъпим от желанието за война с корупцията и желанието за правосъдната реформа. Поне за специализираното правосъдие имаме съгласие. Опитваме да изпълняваме всичко, което сме обещали", подчерта още народният представител.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още по темата: арман бабикянИТН
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
4
 
0
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Така е. Може да обещаваш пари, вдигане на заплати и пенсии, но тези пари, трябва да дойдат отнякъде ;))) някой трябва да ги изработи ударно. А при увеличаваща се безработица, планиран бъдещ локдаун, тези пари, могат да дойдат единствено от американското посолство, т.е. да бъдат изсипани с кофи за България, защото инак американците пак ще загубят европейският си щат, не дават ли паре;))) Как навремето, болшевизмът победи? Електрификация и съветска власт;)))
39
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Розовото сако много го отваря! Гушата му малко като на пеликан и захапката му е сериозна, арменска.Лошото е, че "ще идва" още поне 3-4 месеца.
38
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите пак са развързали кесията си и трoловете им пак сипят дивотия след дивотия.
37
5
 
0
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
До Реалист То, като има само бръмбари в главата, друго и не се очаква да говориш !
36
2
 
7
 
! Отговори
Праведен преди 2 години
Долен, мръсен червей, отвсякъде си фалшив !
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бабикян кой е дебеличкия ти приятел(160кг) които финансирана чрез теб протестите. Неговоря за Пеевски в случая.
34
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пропагандата на мутрите е досадна! ББ не бил еднокнижник! Нямало кюлчета и евро в чекмедже! ББ знаел перфектно английски език! Докторите в България не знаели английски и т.н.
33
11
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 2 години
Няма по-лошо от модела Бойко Борисов. Колкото и да не ни харесват новите, те са в пъти по-добре от мутрите.
32
4
 
6
 
! Отговори
Майора преди 2 години
Абе Банбикян какво ново може да се очаква от вас?Та кой има вяра на твойте лъжливи новини , несоказани от съда и благодараение на които Рашков си развява байрака?Да не говорим за неуспелите адвокати и защитниците на мутри и олигарси , които искат свалянето на Гешев за да се върнат на бял кон като свети води ненапити! С Маджото , Гнома , чалгарите и еас ли ще управлявате страната? Жално и на майка България!
31
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всяко правителство ще е по-добро от правителствата на Бойко Борисов.
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По - добре Бойко отколкото този
29
12
 
2
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аполитичен съм или се опитвам,Човека говори умно,мисирката го прекъсва непрекъснато сякаш има растройство и бърза да завърши разговора за да се и?ере.Толкова проста колкото и визията и.
28
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рибата още в морето,няма кабинет,не се знае прайм министъра,министри,обаче договаряли с Тошко ***.Сбъркали сте мястото!Я ходете в Библиотекарсия и питайте който трябва,там са все " професори" самовъзпроизвеждат се и всички минали през оная школа все бивши офицери от ония " мислителите" на техния преход който здрави държат.Байчо,байчо,пионки сте,то и за такива сте се цанили!
27
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай сега и плоския данък големи " икономисти".Алоу,плоския данък въведоха да се пресече сивата икономика.Може да е доброзорно,но за нашите "климатични "условия- полезно.Така и така пак дават под масата,но поне плащат данък,малко,много,няма значение ,а без него намакяват приходи,за пенсии не остава,иначе отворили кошницата да дават,от журналист поми.яр стана " финансист".А славуците чалгари според умозрението на задкулисието което ги лансира работят
26
15
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така или иначе гербавите престъпници и аватарът на Шиши, тоя с каскета, си заминават! Затвор!
25
3
 
21
 
! Отговори
Кой беше тоя преди 2 години
Не беше ли оня който носи ковчези, бесилки, чували за трупове, не хвърля ли домати, яйца, риба и свински уши.
24
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей това специализирано правосъдие,трън в очите на всички олигарси.Тогава Баби премахнете и специализираните болници,та всички завършили обща медицина се упражняват върху всички болести.Премахнете и специализираните министерства и експертите и специалностите в образованието.Вас ви боде очите организираната престъпност,наркотрафика,трафика на хора,едрите риби с техните каси,измамите,държавната измяна,спец органите срещу тях"пречат",пречат бе,и бюрото за защита на свиделите да го няма,че и то"пречи
23
3
 
19
 
! Отговори
Алабалан Измекерян преди 2 години
Отмъстителен и алчен за власт лисунгер.Слуга на дявола.Бедна,бедна Българийо...
22
3
 
8
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
това е от много алкохол
21
2
 
12
 
! Отговори
езиците не са важни преди 2 години
за тоя, който не ги знае