Кирил Петков: Никой не ми е предлагал постове

"Радваме се, че постигаме резултати, имаме енергия за работа"
66
Кирил Петков: Никой не ми е предлагал постове
Снимка: БГНЕС

Никой не ми е предлагал подобни постове, заяви на брифинг Кирил Петков в отговор на въпрос дали би станал член на бъдещото правителство.

Този отговор е въпрос на визия и стратегия, а не само на имена. В момента сме се фокусирали върху това да си вършим работата със същия интензитет, каза той.

Служебният министър на икономиката отговори на журналистически въпроси, след като връчи три сертификата клас А по реда на Закона за насърчаване на инвестициите, предаде Нова тв.

Още по темата
По думите му, за да е ефективно едно управление, отборната работа с Министерството на финансите е от ключово за развитието на икономиката.

"Радваме се, че постигаме резултати и има реален напредък. Имаме енергия за работа. Първо обаче някой трябва да те покани, после да ти даде свободата и на трето място - да имаш възможност да работиш в екип. Икономиката без финансите няма как да се случи", каза още Петков.  

"Не е много лесно да се работи с нас. Не може да се вдигне телефона и да ни се казва какво да правим. За нас беше важно да спрем кражбите и изтичането на пари. Това беше и първата стъпка, която предприехме. Така и в България ще има пари. Това, е което се убедихме през последните 9 седмици, е, че има пари”, каза министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Още по темата: икономикаКирил Петков
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
1
 
2
 
! Отговори
дебарско лайно преди 2 години
ти и за гледач на прасета не ставаш11
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има може да правиш на румката бибитки.по20 лева шети дава на ден.
57
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имали някъде работа за такива къде се лендзат и плезат за свиркаджии.03
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Друго освен да правиш румен радев можеш ли да работиш.цяла година те слишаме за завода за електромобили така се лендзи плези усмихва толкова щаслив беше че ще прави някои друг електромобили.
55
1
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
*** трябва ли бе Кире?
54
3
 
5
 
! Отговори
аз преди 2 години
Източил бил язовир. Те герберугите източваха 12 г цялата държава.
53
1
 
3
 
! Отговори
.!. преди 2 години
AAAA нееее. Стига стигаааа, стига лъжиииии. Има 1500 клипа в YouTube и 1500 статии в интернет, където Слави ги кани, а те отказват, че се и обясняват как отказват, с какви доводи и с какви различия. Кой по дяво.ли.те ви притиска сегаааааааа? Каква игра играете ***.м.ка ви лъжлива и продажна??? Проклети да сте, ако съсипете държавата и върнете мутрите като Божков и ало Маджо!
52
2
 
3
 
! Отговори
Do 29 преди 2 години
До АнонименХаха...типично за неграмотници и такива с купени дипломи.Казваш, Харвард колеж, но не и университет бил завършил :)Гербажийче, хайде сега, посочи един гербав кадър, завършил Харвард или дори в някой чуждестранен университет?Давай, посочи трима с подобно образования в герб.Типичната бъларска андрешковска черта...неукия и необразования да се подиграва на училия и начетения.
51
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом трoловете на мутрите вият, значи Кирил Петков си върши работата.
50
6
 
5
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 2 години
Стига ти и този дето ти го предложи фигуранта и който все още заемаш ... !!!
49
5
 
5
 
! Отговори
Върши си работата ?! преди 2 години
Кирето Спря строителството на Хемус и Метрото в София, източи един язовир и сега продължава да работи с голям интензитет !
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те да не са си гаджета с Асенчо щом вървят само в пакет ?!
47
11
 
9
 
! Отговори
Некадърници преди 2 години
И какво постигна Кирчо за 3 месеца управление освен източване на един язовир ?!
46
7
 
7
 
! Отговори
Накратко преди 2 години
Абе аиде каже най-после какви резултати сте постигнали .Или ще ги отчитаме на петилетки.
45
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Lina В частният сектор Асен Василев е известен, като асенчо фалита, защото е фалирал компанията си във Великобритания с 7-8-9 млн пауда задължения, а кирето има фирма за хранителни добавки с 4ма служители, та доработва и на граждански договор. Честито на печелившите!
44
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То затова Борисов реве всеки ден като гладна мечка. Нямало пари ли, има и още как, но като се спре пълненето на чекмеджета, като се спрат авансовите плащания на милиарди лева на бридж-белот ОПГ-то около Борисов, хазната започва да се пълни и да има пари и за пенсии даже. Гербери, гледахте ли оня ден след новините на една ТВ филмчето за медицински хеликоптери? Борисов от години обещава да купи, но няма. За спешни случаи няма хеликоптер, но баце да облита магистрали има, за кържалийката има ...
43
5
 
4
 
! Отговори
Lina преди 2 години
Добър министър е , но условието- " вървя само с Василев " е притеснително. Истината е, че до толкова им бяха силите и на двамата, а и желанието . В частния сектор изкарват по хиляди- не ми се вярва да им е омръзнало.Написаха си CV - и продължават напред.
42
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви резултати си постигнал? Вече и една от ИТН се изказа, че парите за пенсии трябват да се вдигнат догодина, защото "излишъкът" е реализиран от спрени проекти.Made in Bulgaria 2023 много знае какво ще се прави в България 2023, ама облепил електричките. Е те made in Bulgaria ли бяха или пак излъга?
41
7
 
8
 
! Отговори
Вихър преди 2 години
До кога ще ни занимавате с този клоун!?
40
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това за парите отдавна ви го пиша, ама не схващате. Не може хем чекмеджетата да са пълни, хем да има пари в държавата за пенсии, за пътища, за здравеопазване, за образование и т.н.