Борисов: Като гледам какво става в НС, почвам да се плаша

"Не участваме в преговори, забранил съм да се докосват до тези хора"
361
Борисов: Като гледам какво става в НС, почвам да се плаша
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Като гледам какво става в парламента, почвам да се плаша. Това коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща със симпатизанти на партията.

По думите му упреците към него били, че е дал допълнителни пари на пенсионерите за лекарства.

Второто ме упрекват защо сме строили "Хемус", Ботевград, Враца - ами защото Северът е зле. Третото е, че сме подпомагали бизнеса с безвъзмездни пари, това е в цял свят, заяви Борисов.

По думите му БСП е световен шампион по най-много фалирали банки в света и сега битката била как да източат ББР, защото не могат да я откраднат.

И как ще стане - с подставени фирми ще дават 5-10 млн. необезпечени, тези фирми няма да ги върнат, прогнозира той.

Чухме в парламента, това, което говорехме - че тези са далавераджии, че Христо Иванов иска постове, каза Борисов.

Той беше категоричен, че не само партия ГЕРБ не участва в разговори, а забранил от партията му "да се докосват до тези хора".

Борисов каза, че ако отидем на нови избори, цената става половин милиард заедно с президентските.

Според него най-виновен е президентът Румен Радев. Ще видите в следващите дни как прикриват неща, посочи лидерът на ГЕРБ, но не конкретизира.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


361
Още по темата: Бойко Борисовгерб
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
286
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Бонго Бонго..... много си умен, няма що... колективна жалва... и от какво ще се жалят колективно, като всички са уволнени с различна аргументация?
285
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Американците му показаха къде му е мястото.В Банкя под магнолията до кучето....и да е по-тих от кучето.Свърши неговата.
284
6
 
6
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 2 години
Бойко, направете списък с уволнените хора с техните позиции от Радев още като започна да маха. После всички те да направят КОЛЕКТИВНА ЖАЛБА към съда. Ще видим съда какво ще направи и след тяхното крайно решение предявете иск в Страсбург за нанесени щети и пропуснати ползи. Към Радев, Рашков, Кацаров.Поне хората да получат пари.
283
9
 
4
 
! Отговори
Иван преди 2 години
За плашене си е, ще оставят рашков дълго време министър..
282
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дъртия пръд льо вече става смешен със скечовете, които разуграва за младите хищничетс от ГРОШ.
281
7
 
4
 
! Отговори
69 преди 2 години
Всички правят едно и също, ген. Бойко Борисов е най добър от тях;)
280
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми не гледай тогава...
279
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Милиционерския професор/генерал да не се плаши, защото повече няма да е в политиката!
278
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дневна доза от футболиста слънце
277
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се кандидатира защото е страхливец. И защото знае че ако загуби, а това е почти сигурно понеже американците го отсвириха, това наистина ще е краят му.
276
8
 
8
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
м/у другото,като гледам,Мутрьо са гласи да са кандидатира за прединт и така да спъне евентуални разследвания с/у него...Единствената му мозъчна лимка обаче е недостатъчна тоя да разбере,че дори и ПИЯВИЦИТЕ,които се закачиха за него, ще го отритнат без да им мигне окото,защото дори и президент да стане,ТОЙ НЯМА да може да фърля повече пари от "жипката",така че НЕГОВИТЕ "хора" ПЪРВИ ЩЕ ГО ИЗОСТАВЯТ!-.--Абе трагедия!..
275
7
 
9
 
! Отговори
До 308 преди 2 години
Да комунистите го правят това, но не за това става дума в есето на Оруел. Идеята му е много по-дълбока. "George Orwell Politics and the English Language" Прочети го ако можеш. Всички говорят за 1984, но този негов труд е много подценен. Борисов, както и Тръмп, е от малцината имунизирани в това отношение. Затова са толкова точни в изказа, затова враговете им подкачат всеки път когато си отворят устата.
274
7
 
14
 
! Отговори
До 311 преди 2 години
Много псевдоинтелигенти са всъщност обикновени еснафи. Те харесват само костюмиран кариерист със засукани фрази, научил се как да отиграва стандартно ситуациите без да избухва...и това в техните очит минава за "емоционална интелигентност". Тръмп също е емоционален. Какво от това? Знаеш ли колко *** не са емоционални и им е лесно да се владеят? Много хитреци и мошеници също го могат това да се владеят докато ти мерят шапката. "Хората трябва да се научат да не се лъжат! Дънов". ББ е ДЪРЖАВНИК. Който не го е разбрал - жалко за него!
273
10
 
7
 
! Отговори
42 преди 2 години
Ами ти , окончателно разедини българите с глупавата си политика да раздаваш еврофондове за заплати.Нахрантути подопечните си с десетки и стотици хиляди левове заплати години наред, грабехте държ.хазна даже без общ.поръчки. Назначихте си услужлив гл.прокурор.Разбихте отношенията с Русия и какво ли още не.
272
1
 
0
 
! Отговори
До Анонимен 308 преди 2 години
Няма нужда да четеш анализите на някого за нещо си за да имаш качествата които се описват там.
271
4
 
10
 
! Отговори
До Анонимен 306 преди 2 години
"Бойко и мисъл - къде отиваш "................................................Ако беше посредствен едва ли щяха да подскачат толкова от думите му. Знае как да си служи с езика - това е факт. Просто и ясно. Истината реже, глупостта не.
270
1
 
9
 
! Отговори
do 276(286) преди 2 години
Да добавя само, че много посредствени хора могат да се научат на говорят с дълги казионни фрази, за да звучат интелигентно и така да пробиват в живота, като облекат костюм..., но се иска истинска интелигентност да си запазиш мисловния процес чист, начина на говорене *** и ясен...това според Оруел. Коментарът за Тръмп беше, че той си е запазил говора некорумпиран понеже притежава природна интелигентност И не му пука понеже е много богат и няма нужда да се докарва пред никого или просто характера му е силен, затова не му пука. Борисов има същата способност, затова думите му режат."Как само г
269
6
 
3
 
! Отговори
Никола преди 2 години
А краставите като чуят за Борисов ,и като започнеш едно дране та чак до кръв.Смешници
268
2
 
3
 
! Отговори
До 282 преди 2 години
(продължение)......Не им пука, затова Думата им "реже" на място понеже е вярна и проста, без украси.
267
3
 
8
 
! Отговори
До 282 преди 2 години
Оруел има есе, в който въвежда термина "Newspeak".Твърди, че начина на говорене нарочно се корумпира с уж "интелигентни" казионни фрази, заместващи простата дума. Това води до стесняване на мисловния процес на говорещия (политици) и на слушателите(народа). Въвежда се с цел контрол. За Тръмп някой анализираше, че е майстор на точния език по Оруелски. Мисля, че и ББ е същия. Такива хора са ясни в мисълта си върху обекта и не се отклоняват в подлизурски напън да звучат "като другите", на комплекса да изглеждат "интелигентно". Не им пука, с други думи. затова Думата им "реже" на място понеже е вяр