Василев: Вижда се дълга ръка и координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов

Министърът: Три пъти ме каниха преди, а сега решиха, че съм проблемен
281
Василев: Вижда се дълга ръка и координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов
Снимка: БГНЕС

Вижда се една много дълга ръка на една много координирана атака на ДПС и Тошко Йорданов.

Така служебният финансов министър Асен Василев коментира обвиненията от ИТН, че е участвал в кражба на интелектуална собственост на фирма и затова не може да бъде министър.

Още по темата
Всички дела съм си ги спечелил в съда в Ню Йорк, така че няма никакви проблеми, това е от 2013 година, посочи лаконично Василев.

"Това, което мен силно ме притеснява, е защо изведнъж, след като ме каниха три пъти в ИТН в предишния състав, сега решиха, че съм силно проблемен", коментира кратко министърът в кулоарите на парламента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


281
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
238
1
 
1
 
! Отговори
Qanon преди 2 години
Асен ми беше шеф в една фирма и мога да кажа, че друг такъв политик на сегашната сцена НЯМА! За Асен или само добро или нищо. Ако не е сигурен за нещо, просто няма да го каже. Ако всичките останали политици бяха като него, България щеше да е Швейцария.
237
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Василев с какви очи иска да управлява държавата като министър, след като е не е могъл да управлява един стартъп и го е фалирал. Кой реши, че е способен министър? То е ясно, че е способен да изпълнява поръчки.
236
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тошко Феса е правоверен. Хаджия от Мека и верен на Падишаха Ердоган и неговия пророк - Доган.
235
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С какви очи Василев и Петков, се пазарят още за министерски кресла, след като веднъж отказаха и заявиха, че вижданията им и тези на ИТН, за финансовата политика, са коренно различни? Как ще ги доближат, значи, да покажат че са лъгали? Че ги интересуват само постовете.
234
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
260 Ми те затова вървят в комплект, защото имат обща "кауза", далавера и общ шеф.
233
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Тошко не му е нужна дълга ръка, той представлява партия, спечелила изборите, дали честно, е друг въпрос. Виж, за ДПС, може и да имат дълга ръка. Те са по далаверите и интрифите.
232
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко се разбра за недомислици те на Радев и неговите мега калинки, но защо Христо Иванов така се е запънал да промотира тези измамници (нали вървят в комплект с Кирил Петков"?
231
3
 
11
 
! Отговори
void преди 2 години
Като си спомня само колко рева Радев по площадите, че имало калинки в кабинета на Борисов, и накрая разбираме неговия кабинет не е по-различен - Бойко Рашков с повече апартаменти от Цветанов, Кирил Петков с фалшива диплома и по-скандален английски език от Бареков, Асен Василев фалира фирми и краде интелектуална собственост. Ама иначе всички са си спечелили делата, нали така. И какво излезе накрая - от трън та на глог... Само дето вече ще ни управляват не от джипка а от студиото през фейсбук.
230
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най-дълга е ръката на партията майка - бсп.няма значение колко я харесват, тя винаги успява да управлява.
229
7
 
2
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 2 години
По добре да излезе сега ,отколкото после да го размахват като ***.Жалко за човека ,но няма как да остане.
228
11
 
16
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
а, сети ли се, служебно юпи-министърче! Оплачи се на Зеления чорап и Б.Раш. И после марш там , откъдето изпълзяхте всичките! И си вземете и Тошко с вас, нали сте правителство заради тяхния саботаж на вота от 04 04? СлТр доведе ада, сега горете всички в него, не само ние, данъкоплатците!
227
11
 
26
 
! Отговори
Служебните калинки преди 2 години
На резидента излязоха големи мошеници- един с 19 имота, един крадец с жабешки очи, един *** който провали ваксинацията ..да продължавам ли
226
6
 
16
 
! Отговори
инспектор Катани преди 2 години
Ха ква стана тя. И Асенчо започна да лъже като дърт ***. Доколкото може да се вярва на ингилизите, Цитата по долу показава, че ниакакво дело не е спечелил, а е сключил извънсъдебно споразумение, което е било в негов ущърб, демек признал си е, за крадене на ацторски права.Vayant claimed copyright infringement over the base code behind Everbread's Haystack system, a case which was eventually settled out of court in Vayant's favour in November 2011.
225
2
 
7
 
! Отговори
джоган преди 2 години
чалгаре идва ря.зания кардан на джоган
224
3
 
12
 
! Отговори
червената пр***ня преди 2 години
абе къде е баба мика ?тя е готова за м.пр-доган ще я ръчка в дъртите кокали
223
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква невероятна футболна драмаГешев, недей да спиш! Събери им паспортите на Василев, Спецов, Петков и останалите крадци от правителството на Радев. Че всички вече са си получили билетите за Дубай
222
3
 
10
 
! Отговори
В България преди 2 години
тия дето се познават един друг Отгоре и се СамоНазначават - от тях Един Честен Няма! За това ИТН им трябват напълно нови хора от Народа, а не да се подлъгват по Хора с Опит и по Специалисти - тия с Опит и дето ги Водят Специалисти и Експерти всичките са Маскари!!
221
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичкото гербер впрегнато да цъка тук. Значи министърът си е на мястото
220
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Австрийският президент поздрави Радев с операта "Селска чест". България го поздравява с "Върнете ни вересиите".
219
5
 
19
 
! Отговори
Хахаха преди 2 години
"Спечелил си е делата" хахахахаха хахахахаха хахахахаха рошко ти ли си?????