Съботна ваксина: Десетки на опашки, за да се ваксинират

България продължава да е на последно място в Европа по ваксиниране
31 юли 2021 23:15, Красимир Ангелов
140

Десетки хора се наредиха на опашки пред временните имунизационни центрове в София в днешния почивен ден.

"От много време искам да се ваксинирам, но изчаках да минат приоритетните групи, защото мисля, че така е редно и сега вече, с оглед на новите варианти, като се очаква и следваща вълна, най-подходящо е преди нея да се ваксинира човек", убедена е Ася Александрова.

Още по темата
Новата вълна на коронавирус се очаква съвсем скоро, предупреждават експертите.

"Оказа се, че Делта вариантът е костелив орех. Доста бързо и широко се разпространява. Неприятното при него е, че заразява повече хора, отколкото Алфа вариантът. Относително се фокусира върху младите хора, защото възрастните са ваксинирани и се пазят повече, а младите подценяват опасността и остават непокрити. Нямат ваксина, а ако не са преболедували - нямат никакъв имунитет", заяви Ива Христова, директор на Националния център по заразни и паразитни болести.

България продължава да е на последно място в Европа по ваксиниране.

Предстоящият месец август трябва да бъде използван за имунизация на колебаещите се хора, за да може преди есента повече хора да имат защита, смятат експертите.

Вижте повече в репортажа на Тереза Кънчева и телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
0
 
0
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Българина да не се мине нещо - първо да минели приоритетните групи, после да изчака, да види, да помисли, като стане напечено отново тогава да се ваксинира. Ваксини има от три месеца, желаещи няма, чак сега тръгнали.
92
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сам потърси, на готово няма да те открехна,истината се разкрива пред летален изход и то само за някои,времената са последни,отново за някои
91
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
будали колко щеш леко верни и наивникаквата информация им набиеш в главата и нс това ще повярват, ако от мз тапи за гъзо да сложат и това ще направят..
90
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овце за стригане колкото си искаш в БГ :))
89
2
 
4
 
! Отговори
1-н преди 2 години
Опашка?Две иляди човека ваксинирани за целта съботаВерно голема опашка ще да е билоСмешници
88
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Овцете вече са в кошарата - град концлагер,като започнат да отцепват квартали и блокове с военно подкрепление и вкси-доброволци,що ще чиниш ний зимъска
87
2
 
2
 
! Отговори
Евроатлантик преди 2 години
Тез пък де са се разбързали,за делта корона вируса две ваксини са недостатъчно,веднага да бият трета,четвърта и тъй безкрай.
86
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами то,няма да има нужда нощем от осветление,всички вакси ще светят в тъмното,заредени със серума на глупостта.
85
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 123. От много отдавна,ДНК то ни е барнато ,в качеството на здравето,дължината на живота, паметта,ментално(от какво полудяват лудите),всичко е сваляне на бариери защити,вмешателство в енергийни центрове.И освен Фарма покритието над населението(ваксини от раждането предизвикващи какво ли не)акушерите при раждане в не еврейските държави,хищнически обработват пъпна връв,атлаския прешлен,а себе си обрязват,и причината не е хигиенична...
84
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
5 човека наредили там за снимката и вече опашката станала. FOMO, брат да правим. Тестът за интелигентност на Кабал българите засега го вземат с отличен. Дай Боже да остане така. Вече откривам трайни ментални изменения във ваксинирани познати и приятели. Не са същите хора сякаш. Друго говорят, друго мислят. Другост лъха от тях. Май конспираторите са прави.
83
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тик-так,тик-так, бързайте за последния влак!
82
18
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре де не искате да се ваксинирате, ама защо сте толкова истерични? Не виждам ваксинирани хора да дивият така из форумите, само антиваксъри, това за кураж ли го правите, или да убеждавате себе си и околните колко е гот да си рискова група за Ковид мутациите?
81
5
 
11
 
! Отговори
ТЕСТ преди 2 години
Айде де!Само един *** ли се намери да цъкне минус. Ама ние нямаме време! Провеждаме експеримент за преброяване на идиoтитe!
80
1
 
2
 
! Отговори
159 преди 2 години
До Анонимен 112Излиза, че няма смисъл от ваксините=============Амче точно тъй! Замисляли ли сте се колко перфектни ни е създала природата? Викат еволюция, нам какво си. Ами тя майката природа ни е дала имунитет. Естествено, някои имат силен имунитет, някои трябва да подсилват имунитета си с ваксини.
79
12
 
6
 
! Отговори
ТЕСТ преди 2 години
Я всички антиваксъри - *** пeдaли, да ми цъкнат по един минус!
78
7
 
9
 
! Отговори
Фен на СЛАВИ преди 2 години
Ние ще гласуваме до дупка, за да няма ваксинации за болест, която я няма. Нашият вожд, СЛАВИ!!!, само каза, че бил болен от Ковид, за да позамаже очите на другите, но си мълчи, защото сега мисли как да оправи всички ни!НЯМА ТАКАВА БОЛЕСТ! НЕ СЕ ВАКСИНИРАЙТЕ!
77
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Процентът на починалите с ваксина в Израел е по-голям от процента починали без ваксина. И ко прайм ся?
76
7
 
23
 
! Отговори
Хастар Зелена преди 2 години
Ваксинирай се народе че след Делтата идва Сигма после Гама и т.н. ще измисляме всекакви варианти и имена стига да се ваксинирате често и постоянно и да тече парата и алъш-вериша към нас.
75
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И те така те. Глей ся кфо станА!
74
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали нямаше да има повече КОВИД? Днес пак има увеличение на %. Не мога да разбера какво става!НО НЯМА ДА СЕ ВАКСИНИРАМ, ТА ДА ВИДЯТ ТИЯ!!!