Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец

На срещата с ИТН е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател, каза тя
Обновена: 1 авг 2021 10:47 | 1 авг 2021 10:45, Анисия Иванова
309
Капон за Пламен Николов: Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец
Снимка: БГНЕС

Мария Капон, депутат от групата на "Изправи се. БГ. Ние идваме", смята, че въпреки атаките към кандидата на "Има такъв народ" за министър-председател Пламен Николов през седмицата и снимките пред маса с плувни артикули, той би могъл да се окаже добър вариант.

"Обидно е някой да бъде наричан амбулантен търговец", допълни тя. Не е коректно Николов да бъде атакуван по такъв начин. Аз съм запозната с бизнеса и знам, че и много големи фирми имат подобна практика за представяне на продуктите си, уточни тя пред БНТ.

Още по темата

Капон призова за подписване на споразумение с "Има такъв народ".

„Гледайки програмата на страницата на "Има такъв народ", гледайки определени действия, които са по политики, по приоритети, смятам, че ние имаме много събирателни точки и можем да имаме общи приоритети. Въпросът е кой ще изпълнява тези приоритети и колко прозрачно ще е това пред обществото. Едно споразумение не е просто един хвърчащ лист, в който някой слага подпис. Това е общественият договор на ангажиментите, които ние сме взели пред избирателите и тези, които имат "Има такъв народ", каза Капон.

И двете парламентарни групи  трябва да подпишат споразумение, на което да се носи гаранция, добави тя.

 "Гаранция означава кой номинира правителството, кой е председателят на партията, кой поема отговорността, къде се състоят разговорите“, поясни Капон.

Тя каза, че на срещата с "Има такъв народ" е обсъждано името на Петър Илиев за министър-председател.

„Аз нямам никакво съмнение кой и кога е поставил името на Петър Илиев. Всички, които познават г-н Хаджигенов, са абсолютно наясно, че той ненавижда лъжата. Истината ще ни спаси. И това е истината. Ние обсъждахме това име след срещата“, поясни Капон.

Според нея те са „на една гара“ с "Демократична България". „Това, което искат колегите от "Демократична България", ние трябва ясно да го заявим. Никой не може да ни плаши с избори. Защото едни скъпи избори са много по-евтини от едно лошо правителство. То може да открадне, да присвои или да направи много нарушения, които са много по-скъпи за българските граждани от едни избори“, каза Мария Капон.

Тя подчерта, че "Изправи се.БГ! Ние идваме!" има две червени линии - на ГЕРБ и ДПС.

Освен това няма да приемат кандидати за министри, съпричастни към Държавна сигурност. "Да, става въпрос за проф. Радулов", уточни Капон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
195
2
 
2
 
! Отговори
EVIL преди 2 години
До Реално погледнато и Пак по добре от ПОЖАРНИКАР ;)
194
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Обилното е амбулатория търговец и дървен философ да е премиер
193
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злоба и реваншизъм има само у Борисов. Радев нищо не е губил, та да се реваншира. Мисли малко.
192
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Злобата и реваншизма, въведени официонално от Радев ще ни унищожи! Всъщност кариеристът Радев чисто и просто желае президентска република, подкрепян от кадри на БСП и НДСВ, Мая общата и други нереализирани, но готови на всичко антибългари!
191
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Предлагам кака Пена за Премиер. Редовно посещава офиса ни, особено когато надуши, че сме взели заплата. Евтино ги дава - по лев-два. Вземаме си по някой чифт, и тя все пак гърло има.
190
0
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
права сте г-жо...от 30 г. кражбите,обществените за милиарди на наши хора,Свободните и вадещите си хляба почтенно биват мачкани от администрация,съдилища и прокурори,опитват да променят ценностите ни...закриват училища,болници,майките и бащите ни гладни и боси,ограбиха вноските им,продадоха построеното от тях на скрап,ако не си крадец...не е ценност,ако не служиш на путин или султано...не е ценност!да ама не!!!Чиста и Свята!!!...или бягайте!!!
189
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да бяха предложили шефа на Microsoft - Бг. Хем пак е дистрибутор, ама поне е представител на една от най-световно известните фирми, хем е америанска, демек силно "наш" човек американски. Кво се плю_ююнчаттт с тоя...Като ще е гааргаа, да е рошаваа.
188
0
 
5
 
! Отговори
Реално погледнато преди 2 години
ИТН можеха да предложат и някой зарзаватчия от ''Женския" пазар. Защото за този имаше толкова превюта и суперлативи, че ми се замая главата. Оказва се, че явно е последния коз намерен в момента.....
187
0
 
0
 
! Отговори
Не е обидно преди 2 години
Аз бих си купил нови *** и плавници от тоя!
186
0
 
1
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Политик се става с биография,изграждаш се с години.Имаш каузи за които си работил,обществен живот.Не се става с интервю за работа,сякаш си пратен от трудовата борса.----////----- Човека обаче ясно си каза на интервюто - българският народ има много слаба дисциолина. И тий имал идеи как да ни вката в правия път. Вероятно както дядо му е вкарвал недисциплинираните в ТКЗС. Той този е абсолютен пукьо, но нали има полиция и жандармерия...
185
0
 
0
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Не ви ли е странно, че Бойко Борисов изведнъж много хареса новото предложение на ИТН?
184
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Aмбуланте търговец не е обидно, както и чистачка/хигиенистка или мияч на чинии.Толкова могат хората, това им е препитанието, няма обидна професия.Обидното обаче е някой от гореспоменатите да го предложат за Премиер.
183
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Политик се става с биография,изграждаш се с години.Имаш каузи за които си работил,обществен живот.Не се става с интервю за работа,сякаш си пратен от трудовата борса.Кой познава Пламен,виждал ли го е по митинги,протести,по защита на каузи-не нали?Кой е този анонимник?
182
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега шнорхелите като коледни надбавки ли ще ги раздават?На пенсионерите по един шнорхел, а на нас по един плавник зад врата....да си знаем за другите избори.
181
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новият министър-премиер като миска,бе-избран на кастинг.Скоро и от тотото ще ни се падат.Предствяте ли си И.Костов или Б.Борисов дори Р.Инджова да кършат ръчички пред СлавитУ на интервю и малък Тошко да ги апострофира?
180
0
 
5
 
! Отговори
Мдааа преди 2 години
Не е обидно, защо да е обидно,това е човек, който си върши работата,най-обидно е, да те нарекат политик,това безкрупулен лицемер,интересуващ се само от собственото си оцеляване!
179
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Юруш към бакалията, пуснали са плувки и *** от запаса на турската армия, шнорхелите бадева. Бакалията дава два шнорхела на цената на един ако си поръчате учебник по философия по всичко.
178
2
 
22
 
! Отговори
Парадокс преди 2 години
Адвокатите на мутрите и олигарсите изведнъж се озоваха начело на борбата с тях....
177
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На мен ми е ОБИДНО ДЕПУТАТИ от времето на създаване на МУТРИТЕ, адвокати на МУТРИТЕ, предлагащата ПЕЕВСКИ за ШЕВ НА ДАНС ДНЕС да се правят на гнусливи от МУТРИТЕ И ЧАЛГАРИТЕ!Дончева гостуваше на Слави, свири на цигулка, ПРЕГРЪДКИ С ББ НА ОТКРИВАНЕТО НА ПАРТИЯТА! АМНЕЗИЯ! МАЯ ЗАБРАВИ КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА! ГАЛЕВИ НЕ СА МУТРИ,КАЛУГЕРИ СА!ВАНКО 1-Безсребърник! То политиката е к.у...ва, но чак толкова много АМНЕЗИЯ при всяка депутатка! СРАМ МЕ Е ОТ ВАС С МУТРИТЕ СТАНАХТЕ БОГАТИ,ДЕПУТАТИ ОТ БКП гнус
176
2
 
24
 
! Отговори
от село преди 2 години
Обидно е ,че капончето,бабикянчето и манолчето са в парламента ,вече не знаем какъв цвят са .Обидно е да замеряш с яйца и домати символа на държавата ни герба ,а сега да се обиждащ от казана истина.От такива като нея народът не вярва на никой.