След инсулт почина журналистът Неделчо Михайлов

Тъжната вест съобщиха негови близки в социалните мрежи
22 сеп 2021 13:54, Нели Христова
55
След инсулт почина журналистът Неделчо Михайлов
Снимка: БГНЕС

На 56-годишна възраст почина варненският журналист, политик и писател Неделчо Михайлов. Новината съобщиха негови близки приятели във Facebook.

Той е бил настанен в интензивно отделение във варненска болница след прекаран инсулт.

"Нямам думи и не мога да повярвам, че е истина. Боже, Неделчо, защо си отиде толкова бързо? Толкова силен дух, чувство за хумор, силно перо, ум, характер, блус... Ти никога не правеше "Опит за летене", а летеше смело въпреки всичко. Ще липсваш много...", написа  Хаго Арман Бабикян в своя профил в социалната мрежа.

Скръбта от загубата на приятел сподели и адвокатът Петър Николов:

"Не мога да повярвам, че те няма вече. Надявам се, че си правиш майтап и това ще бъде разказ в новата ти книга. Беше ми от най-близките хора".

Неделчо Михайлов е бил радио и телевизионен водещ, политик, кмет, музикант, президент на футболен отбор и писател.

 Роден е на 19 март 1965 г. във Варна. Изучавал е "Богословие" в Шуменския университет "Епископ Константин Преславски". Следва и специалност "Право" във ВСУ "Черноризец Храбър".

Бил е кмет на район "Владислав Варненчик" във Варна.

В края на миналата година излиза дебютната му книга "Балкански буквар", включваща 11 разказа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
какво ще ги заболи ако кажат дали е ваксиниран... а, де? Телеграм е пълен с пострадали от ваксините!
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а мир па душата му.Тук хората основно бъркат,мислейки все за тленното,материалното!!Както и например масово в публичното пространство се казва цифрата 456790 заразени от началато на ...,а това е числото 456790!Съставено е от цифрите 4,5,6,7,9 и 0,ама нали те си го говорят такаааа направо,без да се замислят и обръщат внимание.Не,това е масова грешка породена от приета заблуда!Примери давам,нали...,ако правилно искате ме разбирайте,нали?..
35
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
напрежение да бъдем нащрек и много,много да внимаваме в сигналите,знаците,после и самите симптоми които са предвестник на нещо което ние не знаем,но всички наричаме болест,но не и удар,който омаловажаваме и от което силно,силно да ни безпокои!!!Игнорираме го,казвайки че то е нещо смътно,неясно и хипотетично.От болестта можем да се борим,мъчим,имаме време да реагираме,но при удара е нееещоооо...!!!Павел Чернев така...,но той бе тогава в един студен ден на улицата!Казва се не мир на праха му,а
34
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Амииии тоте така е!!!Някои имат между 1 и 15 инсулта да речем,вероятно микро,разбира се,и са живи,а някои нанямат ни един и айййййде!!!Трябва обаче се отнасяме много добре със себе си,да се грижим,да сме внимателни,благосклонни,милосърдни и добри!!!Не говоря че и към хората така трябва,то всеки го знае че така трябва и е добре да бъде,което нали от свой ред показва интелигентността ни и какви хора сме,но и към себе си трябва да се зачитаме,и когато има някакви неразположения,симптоми,напреже
33
4
 
8
 
! Отговори
Реформата умре преди 2 години
Голем демокрад бе, за малко време окраде бая имоти.
32
5
 
7
 
! Отговори
Варна преди 2 години
Никакъв Пфайзер.Отвра тителен град ,ужасни лекари-темерути и хора,всеки свестен човек,нямащ общо с ,т,пирамидата,прегаря и се унищожава отвътре още към будните 25,когато и последния идеал отива към вецето.Роденград,гнусенград,не се пребори за един политик от нац.значение ,лобиращ за митичната магистрала.Леко да му е на Неделчо,трябваше да напусне навреме този к,оптор!
31
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека му пръст- страхотен човек!!!
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимус преди 2 години
До АнонименА вие ще умрете здрави,но прости.
29
0
 
13
 
! Отговори
gosho преди 2 години
bog da go prosti
28
0
 
39
 
! Отговори
ЕМО преди 2 години
Докато беше кмет на кв.Владиславово построи красив ПАРАКЛИС през 2014г. подържаше чисто и тока в квартала светна. ВЕЧНА МУ ПАМЕТ.
27
0
 
31
 
! Отговори
Остави следа... преди 2 години
Вечна му памет!
26
12
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не беше ваксиниран двойно и със сертификат, със сигурност щяха да го пишат- ковид. Лека му пръст.
25
2
 
34
 
! Отговори
Той преди 2 години
Беше страхотен телевизионен водещ! Светла му памет! Поклон!
24
4
 
8
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
ДНЕС.БГ винаги е била медия за шир-потреб. И това е хубаво - за разлика от умнокрасивите на Прокопиев или ПИК-джиите например. Чете се от всякакви хора. Дано обаче коментиращите не са представителна за извадка за това което е (останало) в БГ като генофонд. Защото ако е - КОДИД-а ни е най-малкия проблем.
23
7
 
9
 
! Отговори
КОВИД Ваксиниран преди 2 години
ли е?!
22
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това поколение направо е леща. Цигари, алкохол, лоша храна , стрес .... болниците са препълнени с хора с инсулт и инфаркт. Не знам , как може да се промени това... говорил съм с невролог след 55г инсулт правят по статистика. Голямата част употребяват цигари и алкохол - това е статистика от невролог. Лека му пръст на Неделчо
21
3
 
49
 
! Отговори
почивай в мир преди 2 години
Беше добър кмет на кв Владиславово, хората още го споменават с добро. Бог да го прости!
20
23
 
6
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Щом е кмет все е ***
19
1
 
30
 
! Отговори
Надя преди 2 години
До Варналиев Тои нямаше такива правомощия ,това е дело на гладния архитеки на Общината ,ама в теб къде толкова ....А тои беше рядко почтен .Поклон пред панетта на Неделчо .
18
40
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бум! Ваксата