Задържаха 7 нелегални мигранти и трима българи на "Тракия"

Иззети са автомобили
27 сеп 2021 21:09,
9
Задържаха 7 нелегални мигранти и трима българи на "Тракия"
Снимка: МВР

7 нелегални мигранти и трима българи са арестувани от пътни полицаи и служители на жандармерията на магистрала „Тракия“, информираха от Областната дирекция на полицията в Пазарджик.

В района на 83-ти километър екип на "Магистрална полиция" при дирекцията спрял за проверка лек автомобил "Опел", управляван от 24-годишен мъж от хасковското село Спахиево.

Униформените установили, че освен водача в колата пътуват още седем лица без документи за самоличност и по всяка вероятност са чужди граждани.

Още по темата
Почти по същото време автопатрул e спрял в района на 69-ти километър лек автомобил "Тойота", в който пътували 29-годишен мъж от хасковското село Минерални бани и негов 30-годишен приятел от Хасково, допълват от полицията, цитирани от БТА.

Станало ясно, че двамата изпълнявали ролята на "отцепка".

Мигрантите са предадени на служители от група "Миграция" при ОДМВР-Пазарджик. Те установили, че в групата са шестима сирийци и един афганистанец.

Тримата българи са задържани в ареста за срок от 24 часа, а автомобилите иззети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
“мигранти”, а... преди 2 години
Кой не скача е червен!
4
3
 
1
 
! Отговори
Петър Илиев преди 2 години
Стига с това нелегални мигранти, кой им е гледал падпортите? Някой от тялото.БГ или друг мърч??? Нелегални хора - няма, мили журналистчета
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Граници, изобщо, имаме ли?
2
0
 
7
 
! Отговори
към ЗАТВОРА преди 2 години
Да ги застре.лват тия араби и да им взимат дрехите и парите.. ИЛИ да ги пращат в ЗАТВОРА... А ако не направят и това, трябва да УВОЛНЯТ всички гранични полицаи.. Просто, после всеки българин трябва, като види някой чужденец на пътя да отиде и да го уб.ие с нож или пистолет..
1
4
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кокошкари а Тиквата и Цвъки с пачките кога :)))