Опашки за антигенни тестове пред заведенията

200 души минаха за три часа в един от пунктовете
99
Опашки за антигенни тестове пред заведенията
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Дълги опашки от желаещи да отидат да се забавляват се извиха на отворените пунктове за антигенни тестове пред заведенията в столицата.

"Налага се, за да се излиза някъде, вече го изискват. Всеки сам си преценява дали ще ходи на заведение или не, това е начин поне да са сигурни хората, че не са заразени и че няма да заразят и останалите", сподели един от клиентите.

За други се оказа, че това е вариантът, за да отидат на работа.

"Налага ми се, защото работя в заведение. Важи 48 часа, тоест за момента ще си направя", коментира една от чакащите за антигенен тест.

С получения QR код направилите си тест могат да влязат във всяко заведение, работещо по тази мярка. А само за
първите три часа от отварянето на пунктовете през пункта на улица "Леге" са преминали близо 200 души.

"Тази инициатива я правим, за да може да подпомагаме нашия бизнес и да може хората да бъдат малко или много спокойни, че когато влязат в заведение - ще получат сигурност", сподели Калин.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още по темата: заведениятестове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
10
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
До 200 ".И колко пъти в седмицата смятат да си бъркат в носовете, и до кога ще им издържи лигавицата" - ей верно не се бях сетил за това (ама то щото аз съм пияница и не чертая), ама сега като тръгнат да шмъркат ще им се такова таковата :). Но нека - всеки колаборационист заслужава да страда!
76
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И резултата кога ще го изследват, докато си пия бирата и ми станат пържените картофки дали ще ми стане готов.
75
0
 
15
 
! Отговори
Талибан преди 2 години
200 човека, хахахха.. че 200 човека не могат да напълнят само седящите места в 1 от клубовете-колаборационисти! Това в комбинация с 20-те % ваксинирани, от които голяма част не посещават подобни заведения, означава, че колаборационистите ще получат заслуженето си! А това, което заслужават е ФАЛИТ!!!
74
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лоша работа.. Първо ти бъркат в носа, след това в джоба . Взеха ни здравето.
73
0
 
16
 
! Отговори
Кънчо преди 2 години
Незнам колко трябва да ти е скучен живота и да нямаш приятели които да поканиш вкъщи за да дадеш 10 кинта за да влезеш в няква дупка и там да те търгашат отделно ужас деградация
72
1
 
4
 
! Отговори
200 преди 2 години
с празни глави си направили нещо, което наричат тест...голям смях..И колко пъти в седмицата смятат да си бъркат в носовете, и до кога ще им издържи лигавицата и няма да се инфектира от непрекъснатото нараняване....и въобще задават ли си въпроса, къде отиват резултатите от носовете им...
71
7
 
3
 
! Отговори
Asd преди 2 години
Да минат от РЗИ по всички заведения и д а правят тестове за антитела. Всичките са с фалшиви сертификати. После реват защо ги затварят.
70
4
 
25
 
! Отговори
Въпрос преди 2 години
А ваксинираните които се заразяват, а и заразяват, карат ли ги за такива тестове?И защо в Швеция няма и никога не е имало такива ид-и-о-тщини? И последен въпрос- Кои двама филантропа хуманисти, купиха патентите за производство на тестовете?
69
1
 
15
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 2 години
Преминали са на опашката не 200 човека,а 200 чифтокопитни!.Може би и са ваксинирани за всеки случай!!!!!
68
0
 
9
 
! Отговори
гръцки митничари преди 2 години
Ето как една картинка дава отговор на много въпроси. . . . дори незададени въпроси .Уви !
67
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
??? Ама аз не разбрах последно сега, след 23 часа не може без ваксина или тест? Що' така? Вирусът до 22:59 изчезва ли? Потресаваща логика хахахахахаха падам. Пълни глупости.
66
2
 
18
 
! Отговори
Ха!!!!! преди 2 години
Ще е справедливо ако и тези ваксинираните със сертификатите, ги карат също да правят тестовете и да си ги плащат пред заведенията. Защото и те могат да заразяват, нали? Освен това такива заведения трябва да се бойкотират от всички - и ваксинирани и неваксинирани.Не извървяха мобилните ваксаджийници и сега опитват с мобилни тестаджийници. Защото тези тестове са също просто поредна бизнес схема и корупция.И терор за налагането да си вкарате на божествения нектар в жилите.
65
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не разбрах кой прави пробите? Специалист или собственикът? Може би Али Бегай е запретнал ръкави!
64
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
овчедушието взема връх.Едни истински овце си държат по-достойно от тези пла-змодии на снимките.Но все пак да не обиждаме животните..............
63
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква сигурност бре. Та нали и ваксинирания разнася вируса.
62
0
 
15
 
! Отговори
мераклии преди 2 години
Първо те боцкат, после ти дават ракийка.
61
2
 
37
 
! Отговори
Унизително преди 2 години
Щом ви влече, редете се на такива опашки за кръвни тестове, но може да ви лепнат HIV или хепатит. Смятам, че по-добре да си поканя гости вкъщи, отколкото да удостоверявам здравословен статус пред заведение, което ще ме нахрани с нездравословна храна. Имам ваксина, антитела и Т-клетъчен имунитет, но смятам, че подобни изисквания са подходящи единствено за болници, клиники, поликлиники, сгради с обществена администрация, с дълги опашки, като КАТ, имотен регистър, кадастър и подобни.Унизително е.
60
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 56То и затова бяха малко хората на опашката.Все пак голяма част от ходещите по нощните заведения са студенти.
59
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си струва да се плаща по 10 лева за тест като за тези пари можеш да си купиш нещо за пиене.
58
18
 
8
 
! Отговори
Striker преди 2 години
***-ьо това го кефи. Безработица, затваряне на цели бизнеси, туризмът почти замря, да ходи да му бъркат по дупките преди и след кръчма, да ходи препасан с маски и препаски навсякъде, заведения и фитнеси да не работят и т.н. Цяло лято имаше да се ваксинира, щом е не - разтваряй бузки, байно!:)