Пореден протест срещу "зелените сертификати"

Шествието в София тръгна от НДК
24 окт 2021 17:32, Нели Христова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

За пореден ден бяха организирани протести срещу въвеждането на а "зеления сертификат" в различни градове в страната. В София се проведе и шествие.

Недоволството започна от НДК, а след това протестиращите се отправиха към Министерството на здравеопазването. Основното им притеснение е към въвеждането на "зеления сертификат".

Хората искат и оставката на здравния министър Стойчо Кацаров.

"Това е за нашите деца, първо се тръгна от възрастните, сега е наш ред, следващите са децата", каза една от протестиращите пред Bulgaria ON AIR.

"Против ваксините съм, против това да ми отнемат свободата да работя. И да ми налагат нещо, което аз не желая", допълни друга жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
207
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Така като гледам протестът е МАСОВ ... Сидеров едвам успял да събере 20-на човека .... Без да броим жена му и децата ... Венсеремос, Волене ...
206
3
 
7
 
! Отговори
до226 преди 2 години
До Анонимен 226, Разбирам, че говориш за крадевите мутри. Къде са парите от продавания скъп ток на гърците? - Дават ги като помощи на червените мутро-фашисти. Къде са парите от продадените дърва, щото не можеш да си купиш никъде цяло лято - и те се изнасят в чужбина? Пак така крадев ги разпределя. Дали сте забравили как виденов продаде зърното? Или да ви припомним... Всичко се повтаря от хунтата на фигуранта-истинскака ммутра.
205
8
 
9
 
! Отговори
Никога не забравяйте преди 2 години
Никога не забравяйте, че Грипен Радев ни беше избран за президент след документирана консултация на *** Н. с руския агент ген. Решетников и след неговото одобрение.
204
7
 
12
 
! Отговори
Свобода !! преди 2 години
Не се прекършвайте и те ще се огънат..Изпълняват плана им за световно тотално дигитално поробване..Така наречените сертификати не ги наричайте зелени..нямат абсолютно нищо общо със зеленото и зеленият цвят !!
203
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо протестирате та нали това е целта Ваксинирани скотовее да може ясно да се отличава къде са за да не ходят нормални хора при тях и да се заразяват от тях с Шиповият им протеин.
202
7
 
17
 
! Отговори
НЕ СЕ ПОДДАВАЙТЕ преди 2 години
НА СТРАХА! Българите доказаха, че мислят.
201
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако не искате да ви ваксат насила - гласувайте за Възраждане!
200
13
 
8
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
Обикновено се пише броя на участниците в протеста.Предполагам,че в случая протеста е доста рехав и затова бройката удобно се пропуска.
199
8
 
23
 
! Отговори
1984 преди 2 години
Отнеха ли ви правата..Отнеха ги..Отнеха ли ви свободата..отнеха я..скоро ще дойдат и за други неща..спете..всичко под предтекст и предлог грижа за вашието здраве..много ги е грижа..
198
10
 
23
 
! Отговори
Fake Covid преди 2 години
Хората започнаха да виждат, че "пандемия" няма и скоро целия този цирк ще се срине
197
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Малко закъсняха със зелените сертификати, но поне не направиха дивотиите на ГЕРБ от началото на епидемията да ни затварят с КПП-та когато го нямаше вируса в България и заразата само се внасяше от чужбина и то напълно безконтролно.
196
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мутрите провалиха ваксинирането в България, сега твърдят, че антимутрите били виновни.
195
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, ако бяха мутрите на власт, сега щеше да има пълно затваряне, а не зелени сертификати, така че мислете за кого ще гласувате.
194
8
 
21
 
! Отговори
Българин! преди 2 години
Браво! Пак гласувайте за Румен Радев и за служебните му ид-иоти! Засега ви въвеждат зелен сретификат само за увеселителните заведения, а след изборите ще ви въведат за всичко, включително и за хранителните магазини и аптеките! Не бих се учудил тия ид-иоти дето само за половин година еб-аха майката на България, дори да ви спрат водата и тока, ако нямате зелен сертификат!
193
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
66 не ми давай за пример любимия ти запад. Но като искаш и аз ще ти дам пример. Преди дни в Англия наложиха политика на уволни и преназначи. Масово уволняват работници и ги преназначават на по-ниска заплата. Който не му харесва е аут. Обяснението е че така спасяват бизнеса и хората трябвало да понесат и те обща отговорност за високите цени на газа и тока. Позволим ли да носим обща отговорност веднъж, ще има и още и още. Доказателството е точно любимия ти запад!
192
2
 
2
 
! Отговори
ъъъ до Луноход преди 2 години
Да отговоря на уместния ти въпрос. Останалите.. са вкопчени в подгъва на един Херо-вимски шлифер. Стискат и чакат вятъра да духне и да ги вдигне до Луната. Само че вятърът бил предвиден за след пороя, пък те не били разбрали. Сега упорито продължават да стискат, само че понатежават.. та ще видим.
191
5
 
15
 
! Отговори
Елена преди 2 години
В моловете съм виждала деца с варицела преди 5-6 години и тогава ваксина за варицела изобщо нямаше в България. Някой лекар знае ли как се кара варицела от възрастните и колко странични ефекти има. Че може да доведе до енцефалит и е силно заразна. Защо тогава никой не затвори търговски обекти, като хората стигат до инфекциозна болница в следствие на този вирус? Сетили се сега?
190
2
 
20
 
! Отговори
Конспирация преди 2 години
Утре другиден това да си здрав,хетеросексуален и нормален ще се счита за престъпление може би..Не е конспирация..Събитие 201..Събудете се!
189
6
 
27
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Тези сертификати ще бъдат забранени съвсем скоро защото са противоконституционни. Ако следваме логиката на тези сертификати следващата стъпка ще бъде да имаме сертификати, че не си пил и не си пушил, защото акохола и цигарите убиват. След време всеки ще минава тест и ако не е пил и пушил през последните 48 часа, само той ще има право да ходи на работа-иначе уволнение. Пушенето води до рак, болниците се пълнят, същото е и с алкохола, черния дроб заминава. Така че ще дойде време и на тези паспорти
188
30
 
7
 
! Отговори
66 преди 2 години
Гербаджийска платена работа!Байдън внася законопроект за задължителна ваксина в САЩ!Западът достигна 90% ваксинирани , а ние живеем още 100г. назад като ниво на цивилизованост!У нас умрелит са 95% неваксинирани.Ваксина или смърт!Изберете сами,българи!