Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?

"Софиямед": Магдалена Серафимова е ваксинирала хиляди
25 окт 2021 10:03, Красимир Ангелов
182
Защо една сестра ваксинира Борисов, Карадайъ и Пеевски?
Снимка: Facebook

В последните дни в социалните мрежи се завъртяха снимки и колажи как една и съща медицинска сестра ваксинира лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, лидера на ДПС Мустафа Карадайъ, както и бившите депутати Делян Пеевски и Йордан Цонев.
 
Поради възникналия силен интерес относно ваксинацията на политици в медицински комплекс "Софиямед" и отправени журналистически въпроси, ръководството на лечебното заведениe излезе с официално пояснение.
 
"УМБАЛ „Софиямед“ е водещо лечебно заведение в България, което е предпочитано от българските граждани, част от които са и политиците. Причината Бойко Борисов, Мустафа Карадайъ, Делян Пеевски и много други водещи политици от различни политически партии да използват здравните услуги на "Софиямед", е техният личен избор", заявяват от лечебното заведение.

Още по темата
От там отчитат, че в медицински комплекс „Софиямед“ са се лекували и собственици и управители на много други лечебни заведения и за болницата е чест, че всички те са я избрали.

Медицинската сестра, която е извършила ваксинацията на горепосочените политици, е едно и също лице и се казва Магдалена Серафимова. Тя е главна медицинска сестра на университетска болница "Софиямед", част е от медицинския ваксинационен екип на болницата.

От лечебното заведение уточняват, че тя е извършила хиляди ваксинации от началото на пандемията на много пациенти, а всички ваксинации на територията на университетския медицински компекс се извършват по правилата на добрата медицинска практика и са под стриктен контрол и е невъзможно да се извършат нереални ваксинации.

"Болницата няма различни стандарти при предлагането на здравната услуга. УМБАЛ „Софиямед“ няма право да предоставя публично информация за пациентите си и тяхното здравословно състояние. Всеки пациент сам взима решение дали да оповести това, че е използвал услугите на лечебното заведение", посочват от болницата.

В заключение от лечебното заведение призовават всички български граждани да се ваксинират срещу COVID-19.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


182
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
142
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Шото е по-лесно, ако е една, че да не се разприказва, за плацебото дето слага ...
141
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А дали въобще са ваксинирани....Май забравих те спринцлвката с иглата и предпазната пластмаса.
140
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тиков е Пешерски влах !?
139
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
София мед е влашка болница !?
138
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кметът на Симитли иска да ги ваксинира изброените !?
137
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Емилия Ковачева що не я викнаха тя да им ги удари
136
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знаех че за всеки от нас се изисква различна сестра! А дали има достатъчно налични?
135
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами може би това и е работата, да ваксинира!
134
5
 
7
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Защото не ги ваксинира!
133
3
 
4
 
! Отговори
Защо така ? преди 2 години
До Анонимен 147Удобно забравяш Радев, Божков от Дубай, Прокопиев и неговите министри в няколко правителства, Христо Бойкикев, приватизаторката Нинова, нейният пръв ръководител Костов и много други "звезди", изгряли през последните 32-33 години.
132
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз ходя за всичко в Софиямед. Харесва ми.
131
3
 
6
 
! Отговори
МЕЧ преди 2 години
Е това ли е най-важният проблем в Държавата???За ж у р н а л я т а може би,понеже им трябват сензационни измишльотини и *** да им вярват !!!
130
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една медсестра може да ваксинира много хора за един ден! Странно, нали?
129
1
 
2
 
! Отговори
ГЕРМАНИЯ & БЪЛГА преди 2 години
Най-добрите на света...!!....във всяко отношение....
128
3
 
1
 
! Отговори
дер Фатер § дас Сон преди 2 години
Известно е че Плевналиев е работил в Германия, знае дойче шпахе и се предполага че се познава не малък брой арийско-немски бащи и синовете им. Въпрос. Познавал ли е Росен Плевнев онези двама германеца, бащата и син, които заклаха техен сънародник докато Росен Плевелев си беше на работно посещение в България и е могъл да ги спре от това деяние което дефакто отежнява избора на Танасъ Ректалтът на СУсеритет за Презорвденат в еднополовите въжделения (все пак баща и син са еднополови)
127
1
 
3
 
! Отговори
а ако попитат?? преди 2 години
Макар игльонушка да бе една от най мънаните които в цял свят се използват, Бившият Премиер, Генрал и ПиЕйчДи Боре демонстрира завидна смелост, търпеливост и мъдрост при налитащото обождане с игльонушенкаяюьой (спазваме падежите да не дойде сибирския брат).
126
3
 
3
 
! Отговори
А РУМЕН РАДЕВ..? преди 2 години
ДА ПОКАЖЕ СВОЯ ЗЕЛЕН СЕРТИФИКАТ..!!.......
125
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До д-р ХАОС Нещо си много объркан. Антиваксърите не подкрепят Кирчо и Кокорчо, защото точно Кирчо и Кокорчо са най-големите предатели в момента и са за задължителна ваксинация.
124
7
 
6
 
! Отговори
д-р ХАОС преди 2 години
антиваксърите са си били винаги АНТИ...всичко, но първо бяха за ИТН и Слави Трифонов беше техния идол, сетне даже се активизираха и заедно с другите чалгари дръпнаха здраво на изборите 11 юли с цели 0,45% излямоха на първо място, но приятелския огън от протестърите ги унищожи, СЕГА, понеже Слави Трифонов ги излъга са за Кирчо и Кокорчо, та и те да ги излъжат
123
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов, Карадайъ, Пеевски... Кръвни братя!