БЛС търсил сметка на доц. Мангъров за интервю

Имал 10 дни за отговор
201
БЛС търсил сметка на доц. Мангъров за интервю
Снимка: БГНЕС

Българският лекарски съюз търсил сметка на доц. Атанас Мангъров за негово интервю в радио „Фокус“ и заявени от него професионални становища в отговор на журналистически въпроси. В официалното писмо до медика се казва, че според правилника на колегията, ще бъде свикана етичната комисия и дават възможност за отговор до десет дни.

Сигналът е подаден от д-р Петър Петров за интервю на Мангъров, в което инфекционистът твърди, че ваксините не са ефективни, сертификатите са дискриминация, а тестовете за деца са ненужни.

Комисията по професионална етика на БЛС вече е поискала обяснения от Мангъров до 7 декември. Той носи отговорност по Закона за съсловните организации и може да бъде порицан и глобен с 1 до 5 минимални заплати.

"Ако етичната комисия БЛС започне да преследва българските лекари за това, че публично изразяват мнение, тази организация трябва да бъде закрита. Или ръководството й сменено", заяви пък Румен Петков.

Той видя в този акт опит за разправа с доц. Мангъров, като човек, който има смелостта да заяви позиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още по темата: доц Атанас Мангъров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
165
0
 
1
 
! Отговори
ND преди 2 години
Фашизма дойде и в България
164
1
 
7
 
! Отговори
П. Л. преди 2 години
Добре де, крив, прав Мангъров изразява някакво мнение. Защо е тази агресия и атака обаче? Кога друг път чухме БЛС да търси сметка на провинил се лекар? Нещо супер нередно се случва по целия свят с тази пандемия.. И няма общо със здравето на хората. Иначе да са тикнали в затвора сума ти некадърни лекари и лечители мошеници..
163
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мисля, че всъщност Мангъров има висша цел да изчисти България от лекомислени антиваксъри тласкайки ги още повече към гибелно поведение.
162
4
 
4
 
! Отговори
иво преди 2 години
МЯСТОТО МУ Е , ПРИ КОЛЕГИТЕ МУ ОТ ПСИХИЯТРИЯТА !
161
5
 
1
 
! Отговори
Михайлова преди 2 години
До Б. Г.Смъртността е в пъти по малка
160
10
 
10
 
! Отговори
Умен и красив преди 2 години
5 заплати е най-малкото , което трябва да му се случи на Мангъров. Още отнемане на права и забрана за практикуване на професията поне за две години. Всъщност доста хора с починали подведени от него близки биха могли да го съдията за компенсация. Справедливост трябва да има и отговорност за думите трябва да бъде потърсена.
159
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставете намира доцент Мангъров!Незнам защо некомпетентни лекари ако може да се каже, че са лекари защото да си лекар незначи да убиваш хора с твоето незнание. Много хора умряха в болниците от некомпетентност на лекарите и тяхната алчност. Хората не вярват в измислената медицина. Всичко е алчност и пари, но има и Господ, той ще реши кой е прав и кой не е!!!!
158
7
 
16
 
! Отговори
Б. Г. преди 2 години
Там, където са ваксинирани над 70 процента, защо няма групов имунитет?....
157
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Умират ли.Убиват ги два пъти съм карал4 пневмония не почнеш ли по рано да я лекуваш попадаш в болницата,а днес като попаднеш те почват по портокола лечение нс ковид изпратен от "учените"от СЗО.В Испания дадеш положителен тест за ковид и си те пращат у вкъщи да си рупаш парацетамола,ееее след 6-7 дена пневмонията си я вързал със сигурност и айде у болницата да те лекуват по портокола Е ТОВА Е ИСТИНАТА.ЛЕКАРИ -УБИЙЦИ
156
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Свестните у нас считат за луди" Христо Ботев
155
18
 
55
 
! Отговори
Сива зона преди 2 години
Само едно ще ви кажа. Опомнете се, хора умират. Утре никой няма да ви помогне, Мангъров ще слезе от екрана ще си изтупа ръцете и ще си иде в къщи. Прав, или не, няма да е важно, цената някой друг ще я плаща. Вируса, не подбира хората по граждански позиции, интелект и свободомислие. Не подбира, като цяло.
154
12
 
22
 
! Отговори
До 173 преди 2 години
Нещо се шие, образно казано.Да живее доцент Атанас Мангъров!!! Да излезем на протест срещу мафията!!!
153
12
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БЛС защо не си запишат час за психиатър, явно имат нужда, огромна. Не са в час изобщо. Без да си експерт лекар или професионалист в тази свера, се вижда че така наречените ваксини са слаби щом само за бустери се говори на последък. Със или без сертификат зелен, си ходя кадето пожелая без маска дори и не съм усетил разликата между имащи и нямащи такъв само не нужни заплахи и ограничения. И не разбирам защо е това напъване вълната отмина. В Португалия да се стягат с напълно ваксинираните си стада.
152
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Търсил сметка", е кой ще плати сметката?
151
39
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айде да го махат Мангъров. Трябваше да го бият с пръчки още миналата година. Голямо безобразие е този старчок
150
15
 
44
 
! Отговори
123 преди 2 години
И кое от нещата, които е казал не е вярно? Ваксините видяхме колко работят в Европа, за тестване на децата похарчиха милиони, за да хващат единични случаи, а зеленият сертификат е чиста дискриминация, защото лъсна истината, че ваксинираните сеят заразата не по-малко от неваксинираните.
149
12
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горд съм че съм българин! Ще се окаже че сме най-здравомислещите в тази ковидлудост!
148
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Нещо се случва", имаше такъв роман!
147
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мангъров е прав! Домати и яйца според джоба! Продавам "вадачка на паве", просто устройство от тел и пружина, нещо като чушкопека. Вади всякакви, жълти, от гранит, но метането си остава за вас!
146
6
 
15
 
! Отговори
Мангъров преди 2 години
Спокойно чеда мои, НЕ ще ни склонят да се набодем с гадната им ваксина. Няма да се поддадем на лъжите, че умирали хора от тая настинка. Всичко е с цел да ни инжектират 5G чипа и да ви управляват дистанционно. Лично аз се ваксинирах за да проверя дали е всичко това е вярно и сега усещам, че ми пускат силен сигнал да си сложа бустерна дозичка, едвам издържам.