Започва изплащането на еднократната финансова помощ за отопление

Парите могат да бъдат получени от 9 до 23 декември
9 дек 2021 08:20, Елка Василева
16
Започва изплащането на еднократната финансова помощ за отопление
Снимка: архив, БГНЕС

От 9 до 23 декември в пощенските станции на „Български пощи“ ЕАД ще се изплаща еднократна финансова помощ за отопление на лица и семейства от уязвими групи.

Средствата се изплащат за преодоляване на последиците от увеличаване на цените на горивата и извънредната епидемична обстановка, съобщиха от Български пощи.

Правоимащите лица могат да получат помощта в пощенските станции само в този период на настоящата година. Получаването ѝ не може да бъде отложено за 2022 г. /БГНЕС

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
1
 
! Отговори
Габи преди 2 години
До кога с тази дискриминация?Какви са тези енергийни помощи за социално слаби?Има толкова незаети работни места. Да ги пратят да работя, а не да им подаряват парите на данъкоплатците. Познавам хора, които не работят, защото ги устройва да получават всеки ден топъл обяд даром и социални помощи като милостиня.
13
1
 
2
 
! Отговори
МНЕНИЕ преди 2 години
Днес МВР е отчело повишаване на Телефонните Измами на Възрастни Хора - Измамниците са Роми с Помощи за Отопление . Трябва Белене отново да се отвори .
12
3
 
1
 
! Отговори
Христо Христов преди 2 години
Надявам се парите да идват от Брюксел - виновникът за тази инфлация.
11
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 2 години
До Анонимен10 Не би отнело никаква администрация ако парите просто се добавят към пенсиите и сметките на соц. слабите автоматически..Отново правят същите изцепки както беше с добавките към пенсиите-после промениха начина на плащане с добавките да е автоматично към пенсиите,но сега отново настояват на този допотопен начин на плащане-точно затова защото някои хора не могат да отидат да ги получат на място..БСП са крадци в мозъка на костите си-не веднъж са обявявали публично че печелят от всичко
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всичко това гълта много администрация и е по евтино просто да не се увеличава тока. Ама явно ще се разчита на администрация и ходене по разни институции за всякакви бележки . Тез новите ми се виждат същите ;)
9
0
 
3
 
! Отговори
Властолюбец преди 2 години
И...да се знае - плащаме само на наши хора ! На разни "бивши хора" НЕ плащаме ! Така че , ориентирайте се ! Кокорчо.
8
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да започнат хората в тая държава да се третират като български граждани, а не пенсионери непенсионери. Помощ за тези които и ат доход до един колко си. Толкова е лесно да се направи. Тогава няма да има недоволни.
7
1
 
3
 
! Отговори
Диана преди 2 години
Типично по БСПарски - не си вземеш парите навреме, никога няма да ги вземеш..А ако си болен, ако си възпрепятстван - няма значение! Такава е социалната дейност на БСП - важно е да се отчете, пък ако спести някой лев за джоба си, още по-добре, значи...
6
4
 
1
 
! Отговори
Привилегии преди 2 години
А някакво обезщетение за въведеното от тиквеното правителство извънземно положение, което продължава вече втора година?Правоимащи, кравоимащи, правонямащи, все едно още сме в соца.
5
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До номер 5: Вярно е, само къде през пандемията дадоха на пенсионерите на всички, а в България има поне 700.000 работника на минимална, тмебчисто 495 лв на месец и тия хора 2 години го оставиха и нищо не дадоха на тях, сте са работили, няма нищо против пенсионерите, но има и с над 1000 лв пенсии и те си взеха добавките, а на работниците къде са двигателя на икономиката едно нищо. Забравени. Те не са ли хора?
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Стига с тоя расизъм всичките сме хора и бели и черни и всичките се нуждаят от средства и отопление не може да дадеш на едните на другите да не дадеш.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те с тези пари няма да си пуснат печна на ток ми ще си ги приберът в джоба за ядене и пиене и ще ходат да сечът дърва в близката горичка защото си мислят че са големи терикати.
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Напоследък и аз се чувствам уязвен!
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отново ромовете начело и тия пеят същата песен на Бойко ,300 лв за извънземните