Петков: На прага на петата вълна сме, ваксинирайте се без страх!

Премиерът подчертава, че това не е задължително, но е отговорно
Обновена: 8 яну 2022 16:28 | 8 яну 2022 16:19, Веселина Йорданова
1120
Петков: На прага на петата вълна сме, ваксинирайте се без страх!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Вече има над 2 милиона напълно ваксинирани българи и ако успеем да достигнем 75% на ваксиниране, заедно ще избегнем затваряне на икономиката и училищата.

Това заявява министър-председарелят Кирил Петков във видеообръщение, което е публикувано на страницата на "Продължаваме промяната".

Още по темата
Петков уверява отново, че няма да има задължителна ваксинация, докато е премиер.

Всички ние искаме да няма ограничения заради Covid - 19 и да няма лични ограничения като зеления сертификат. Изборът на всеки един от нас е свободен, но и всеки един от нас носи своята отговорност дали ще се справим като държава, посочва премиерът.

По думите му за последните 3 дни 100 хиляди души избраха да се ваксинират. Не трябва да ни е страх от ваксинацията, попитайте и личния си лекар, призовава той.

Във видеото Петков казва още, че сме на прага на петата вълна.

Да, изборът е на всеки един от нас и този избор трябва да остане свободен, но този избор има ефект не само върху личното здраве, но и върху цялото общество. Само заедно може да преодолеем тази поредна вълна. Разчитам на вас, казва още министър-председателят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1120
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
840
0
 
0
 
! Отговори
Да попитам преди 2 години
В България смъртността от ковид е 3 пъти по-висока от смъртността от Ковид на неваксинирани в западна Европа. Някакъв коментар Г-н пример?
839
0
 
2
 
! Отговори
БЯГАЙЙЙ от Тука преди 2 години
Ти няма ли да си ходш мирно и кротко не разбра ли чи не си за тук трябват ни истински мъже товяа е България
838
0
 
2
 
! Отговори
prosto Kiro преди 2 години
Чакаме четвъртата доза!
837
3
 
1
 
! Отговори
Глух Пор преди 2 години
Страшния Съд настъпи! Само в смирението пред Свети Бил и Апостолите му, е Спасението. И вярата в медиите им златоусти! Четете ги като Библията и Новия Завет, и Корана.и други свещени книги. Който кихне, без да е приел нафора, търговците от храма, да му се забият тръби в дробовете като наказание за неверието им, и за тяхното опрощение и изгонят демоните! И трънен венец от бустерни игли! А и да не забравят дечицата невинни, за Жертвен Агнец, за да смирят черните сили. (13:5 от евангелие на Фаучи)
836
3
 
4
 
! Отговори
noFreeman преди 2 години
абе ти нямаш ли си друга работа в държавата та си се завайкал за течностите пълни с графен...
835
1
 
6
 
! Отговори
Петков преди 2 години
Ми хайде бееее. Ми хайде ваксинирайте се най- накрая, че иначе ще се налага да измисляме и шеста, седма, и петнайста вълна на различни щамове кромиони, мркокони и други. Айде ваксинирайте се най- накрая дееееее..........
834
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бил Гетс и жена му правят всичките мръсотии над човечеството тези които искат да управляват света и да ви направят биороботи а вие вече сте зомбита.Внушението на страх води до нискочестотни вибрации привлича болести вие живеете в страх в тъмнинина това значи че НЕ ЖИВЕЕТЕ В БОГ В ЛЮБОВТА! ЛИЦЕМЕРИ! Невежи създания духовно неосъзнати консуматори които не знаят какво празнуват на Коледа ама ядат за тях това е Рождество.Какво ви чака.. всеки ще плати а ваксинираните да се молят на Бог!!
833
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слуга на сатаните. И ти си част от този план на ковид пандемия измамата. Няма никаква пандемия има намаляване на населението чрез създаден вирус който причинява пневмония а човек със слаба имунна с-*** и от настинка може да умре физически ама и смърт няма защото човек не умира умира само тялото душата се освобождава и изобщо не иска да се връща на земята защото там където отива връща у дома е много хубаво и има само любов зависи от живота който си водил на земята.Има нов световн ред.
832
0
 
8
 
! Отговори
ПФУ преди 2 години
Страх ни е от *** в *** кожи като тебе Кирчо, дето опукахте 5 годишния излишък в бюджета от почти 10 милиарда за 9 дена, че и още 3-4 милиарда кредити взехте, не ни е страх от ковид...
831
2
 
19
 
! Отговори
:) преди 2 години
Е са веднага, търчим да се ваксинирам....мамин сладък....
830
1
 
6
 
! Отговори
msm преди 2 години
Отваряй врата за Омникрона за да довърши работата на ваксините за следващите 3-4 седмици. Това е шанса да се измъкнем от пандемията. Всяко ограничаване и забавяне на процеса ни бута към шестата вълна, която може да е от много по- смъртоносен щам! И проблема на КОВИД не е в манталитета на хората и ниската ваксинация, проблема е в пробитата каца на здравеопазването в България!
829
0
 
5
 
! Отговори
Копипасте преди 2 години
То къща няма, той за прага на къщата еруптира!
828
0
 
14
 
! Отговори
гост преди 2 години
ВАКСИНИРАШ СЕ ЗА ДА БЪДЕШ ЗДРАВ , НО ТОВА НЕ Е ТАКА . ИЗМИСЛЕНИТЕ БУЛАМАЧИ С ИЗКУСТВЕН ПРОИЗХОД ОСТАВАТ ЗАВИНАГИ В НАШЕТО ТЯЛО . ДОРИ ДА НЕ ПОТДАДЕШ ОТ СТРАНИЧНИТЕ ЯВЛЕНИЯ , КАТО ТРОМБИ , ИНСУЛТИ , ОБЕЗДВИЖВАНЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗНАЕ , ЧЕ В ДНК , ИМУННАТА СИСТЕМА СЕ ПОЛУЧАВАТ ВИДОИЗМЕНЕНИЯ НЕ В НАША ПОЛЗА . ТОЧНО ЗАТОВА ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ , САШ , АВСТРАЛИЯ , КАНАДА СА ВАКСИНИРАНИ С ТРИ ДОЗИ И ВЪПРЕКИ ТОВА СЕ ЗАРАЗЯВАТ . КАТО ИМ ПАДНЕ МАЛКО ИМУННАТА И СА ГОТОВИ ОТНОВО ЗАРАЗЕНИ .
827
0
 
9
 
! Отговори
Edin преди 2 години
До Анонимен 887Гледах в едно видео (презентация) на д-р Райън Коул, че имаше нещо за изследване по темата "Спайк протеина е токсин", т.е. спайк протеина, които експерименталните прапарати ("ваксини") карат тялото да произвежда, всъщност го тровят. Ако искате да видите неговата презентация, влезте в Rumble и потърсете ''Dr. Ryan Cole - Scientist Shows Vaccine Effects In Autopsies. Don'T Believe It? See For Yourself''. Не го търсете през Гугъл, вероятно няма да го намерите.
826
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ай, Кирее, Киреее, оди си с добро душо. Не си за тука. Тук е България и ни трее мъж с топки, а не хилещ се канадец. Ай, Кире, со кротце се омитай
825
1
 
20
 
! Отговори
Един от митинга преди 2 години
Направихте Държавен Планиран от 32 години Преврат! Време е да ви изметем и вкараме в затвора! Време е за НОВО БЕЛЕНЕ! Дърти потомствени комунисти! Крадци и лъжци!
824
2
 
9
 
! Отговори
fghcgjh преди 2 години
не го слушайте и цитирайте тоз ***! тотал щета
823
0
 
16
 
! Отговори
Иван Михайлов преди 2 години
Внимавай с РСМ!!! Ако ни предадеш ще ти скъсам ушите!
822
0
 
26
 
! Отговори
Кирчо мамин преди 2 години
Кире, мама, отзоваваш консул от Испания, заради политически назначения, което е похвално. В същото време обаче кабинета ти бъка от калинки. Днес стана ясно, че шеф на кабинета на вицето му става Виолета Лорер. Без коментар. Цялата държава е на този принцип. Затова нищо не върви. Само схеми и далавери.
821
0
 
23
 
! Отговори
ега ти държавата преди 2 години
Този човек, който избрахте за премиер има тежки интелектуални и не само отклонения. Да ви е честито! Ега ти държавата, щом аз съм и премиер!