Протест на "Възраждане" срещу зеления сертификат

От партията се заканват да изкарат 10 000 души на площада
303
Протест на "Възраждане" срещу зеления сертификат
Снимка: БГНЕС

Протест пред парламента свиква днес партия "Възраждане". Причината е въведения „елен сертификат“, който според партията ограничава права и разделя обществото.

Протестът е свикан за 12 часа. Организаторите се заканват на демонстрацията да присъстват около 10 хиляди души от цялата страна.

Лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов най-вероятно ще пропусне партийното събитие, тъй като е поставен под карантина заради контакт със заразения с коронавирус парламентарен шеф Никола Минчев на Консултативния съвет при президента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


303
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
250
2
 
6
 
! Отговори
Георгиев преди 2 години
Ваксинираните антиваксъри на Копеийкин.
249
3
 
7
 
! Отговори
Владо преди 2 години
Постата част от населението.
248
2
 
6
 
! Отговори
Възраждане преди 2 години
Ваксинираните антиваксъри на Копеийкин...
247
5
 
7
 
! Отговори
Пешо преди 2 години
Тези хора какво искат, да се махне сертификата, еми добре, ако го махнат и сложат локдалнд, по-добре ли ще им е, или другия вариант, които сигурно искат е да няма никакви мерки, еми не може българите както винаги да сме най-големите терикати, в цял свят имат действително строги мерки, който е пътувал знае, тук си развяваме байрака и пак са недоволни. Истината е, че да не ви среща вируса, че много хора си отидоха и въбще не е за подценяване.
246
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И аз съм против сертификата, но не понасям Костя и всички от Възраждане
245
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста малко са като се знае, че реално протестиращите са хора на ГЕРБ криещи се зад заблудените от Възраждане.
244
7
 
16
 
! Отговори
абв преди 2 години
Събрали се на мегдана шепа хора с ментални проблеми и старци . Коста Копейкин исхарчи субсидийката за къща и кола , а те му вярват и радват Поредният *** на сцената
243
14
 
5
 
! Отговори
В. преди 2 години
Религиозния фанатизъм на ваксинираните зомбита е много интересно явление. Трябва да се изучи. Тези хора се кланят на завистта си към всеки, който е по-умен, по-добър, по-здрав и по-хубав. Най вероятно подсъзнателно те страдат от комплекс за малоценност. А може и наистина вече да са подготвени с ГМО ваксина да приемат свинско сърце и *** мозък.
242
13
 
14
 
! Отговори
баааа Пена преди 2 години
Добре е преди да използвате думи като Фашизъм и Робство, малко да почетете и да се образовате преди да говотите пълни глупостти и да ставате за посмешище. Този протест е на глупците срещу законноста и демокрацията. Обаче като ви набие жандармерията, после да не ревете и да не се оплаквате.
241
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 254 Да разбирам ли, че ваксинираните не могат да се заразят? Странно, аз тогава как го изкарах ковида с три игли?
240
11
 
12
 
! Отговори
До 261 преди 2 години
Страшно много хора са само в измръзналия ти мозък.Нали ги виждам през прозореца,не са повече от 200 души.Айде,и 300 да са,докарани с автобуси,които пълзяха сред "множеството" с цел вижте ни колко сме.Ха,ха,ха!И какво ще постигнете?5 минути слава,ама само за копейкин.За вас утехата,че и да лепнете вируса,ще е за ползу роду.
239
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Великия подменен вожд първо дава сертификати и после заради сертифицираните затваря държавата и ще подпомага бизнеса? Типична изкривена българска грозна реалност! Ами Кире, прави си бизнеса със сертификатите, ние ще правим бизнес в други държави и ще си плащаме данъците там
238
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Joro Очевидно е, но все пак явно трябва да го повторя. Нямаш право на планов прием (и други неща) заради хората, които приеха мерките. А заради хората, които протестират срещу тези мерки.
237
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заради минджо сертифицирания цялота държава затварят , голяма полза от зеления сертификат , нали Кире сертифицирания велик подменен вожд на племето
236
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Във всеки автобус на Копейкин се побират по 300 души.
235
9
 
8
 
! Отговори
До 260 преди 2 години
Ти къде си , наясно ли се че има страшно много хора , дошли в този студ , да отстояват правата си , и да са против фашизма ?!
234
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горе долу 200-300 души максимум е докарал копейкин предимно от Варна.Чух го един как сричаше и не можеше едно изречение да върже защо е там.Ще измръзнат,ще се изпоразболеят и после пак другите ще са им виновни.
233
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Ал. Невски има водно оръдие. Пазете се!
232
5
 
11
 
! Отговори
На протеста съм !!! преди 2 години
Това което дават по платените правителствени телевизии Нова& бТВ , не отговаря със случващото се в момента !!! Следете нещата на живо във Фейсбук ....!!!
231
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пускайте самолетите и ги напръскайте тия антиваксъри с ваксинен препарат проникващ през кожата и без да разберат ще са ваксинирани