Антон Марков: Моряците от кораба "Царевна" са в добро състояние

До 1-2 дни те ще са в България
13 апр 2022 20:40, Нели Христова
69
Антон Марков: Моряците от кораба "Царевна" са в добро състояние

Изведените моряци от кораба "Царевна" са в добро състояние, извън Мариупол са. Ще се въздържим от точно обявяване на маршрута, преди приключване на операцията. Това заяви пред БНТ директорът на ситуационния център във МВнР Антон Марков.

Акцията е започнала днес около 11 ч. днес, като се очаква българските граждани до 1-2 дни да са в България. Ще бъдат транспортирани със самолет.

По думите на Марков днес е бил добър ден за извеждането на моряците, като обстановката на пристанището е била спокойна. Той обяви, че не е имало опасност за тях и че са очаквали най-удачния момент. "Не е имало никаква заплаха за тези преминати 260 и повече метра".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
53
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пореден пирон в ковчета на простокиро! На моряците им писнало да чакат, слезли от кораба и директно помолили донецката полиция да ги евакуира!
52
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Просто Киро и неговите калинки ги спасиха, а Кировица им бъркаше торти всичкото под патронажа на Рундю Чорапа, който е направил 100 коремни и лицеви
51
7
 
0
 
! Отговори
r3v0lv3r преди 2 години
Руснаците не бяха нападнали нямаше да има нужда да ги спасяват, собственикът на короба трябва да съдят Русия за изгубени ползи. Също изплашиха народът, че са ги взели в плен, а то се оказа, че руснаците не са ги пускали.
50
0
 
2
 
! Отговори
жОрналист преди 2 години
*** ца та ви наду *** ни журналисти . Ся ще вземете и да го извъртите ,че лично пос ран дедо ги е освободил . Търтят ви с двеста , а после мрънкяте за свобода на словото , обективност , истина .
49
0
 
7
 
! Отговори
хахахааааааа..... преди 2 години
Нищо не разбрахте, американците освободиха нашите моряците..........
48
0
 
14
 
! Отговори
плюя на вас преди 2 години
Това а военното разузнаване,хубаво...и слава Богу!..Но какво стана с "групата" от ВКР-то,начело с баш-генерала,дето ги освети Простокирото..???? Май никаква не са я свършили. Как пък веднъж не ви се обърна езика...медиийни миси-рки ..да отдадете благодарност и поздравления на бойците на ДНР,които всъщност са спасили нашите момчета?! Не ви е срам!!!
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да, само безлични глаголи. Сякаш е станало природно явление.
46
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, ама те руснаците вече казаха -- изведени са през ДНР и Русия и ще бъдат транспортирани до България. А от мене: Тъй като България не позволява полети до и от Русия, ще ни ги върнат през Истанбул. И вероятно ще им затворят устите да не приказват какво са видели, че противоречи на генералната линия на ЕС и НАТО.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Няма ли да има мисирка да пита моряците?"--------..........------- Не. Ще вземат да се изпуснат да кажат истината. Поне не и докато не ги подковат какво е добре да казват, "в техен интерес", разбира се.
44
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък не ви се откъсна от сърцето поне за нашите моряци, поне веднъж да напишете ИСТИНАТА - че са спасени от части на руската армия и донецката милиция! И че благодарение на операцията, проведена от РУСНАЦИТЕ, са измъкнати от този ад да са жив щит на азовците. Поне малко професионално достойнство проявете. Щото да искаме да стигате чак дотам да осветявате истината, че българите бяха ЗАРЯЗАНИ от нашето правителство и политици - май е твърде оптимистично.
43
1
 
5
 
! Отговори
дО чУДЕЩИЯТ преди 2 години
Продалжавай да се чудиш..ти да не си прекалили с Джонито червенето !?
42
1
 
21
 
! Отговори
Демократ преди 2 години
Поне от хорска срама , Радев да благодари на Путин и РФ или най-малко Митрофанонова иначе резила е много голям ще изглеждаме като неблагодарници в очите на Урсула Фондерлайн.
41
3
 
23
 
! Отговори
Ужас преди 2 години
Нашите сетиха ли се да кажат едно мерси на Русия за моряците?!
40
15
 
2
 
! Отговори
Чудя се преди 2 години
Абе долу пишещите коментатори нормални ли са или са намуали се с водка/самогон индивиди с ментална дифишънси, в чиито плитки джобчетата дрънкат копейки! Е г а ти продажните пл. Ъх. Овен.
39
0
 
3
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Прав си, само където пропускаш факта, че пристанището е минирано и ДОКАТО не се размина кораба остава заложник..P.S. С малки букви Гугъл автоматично ми промени думата ДОКАТО.
38
0
 
1
 
! Отговори
До 43 преди 2 години
Прав си, само където пропускаш факта, че пристанището е минирано и формати не се размина кораба остава заложник..
37
2
 
26
 
! Отговори
Ром"с преди 2 години
И защо не пишете, че са освободени от плен от руските войски !? Защо ли ? Нали сте независима медия!?
36
3
 
21
 
! Отговори
Да благодарим на преди 2 години
ДНР и руската армия освободителка.
35
2
 
25
 
! Отговори
НЯКОЙ си Антон Марко преди 2 години
се прави май на герой хаха! Как не ви е срам, бе, добре, че руснаците са хора на място! Киро освен да се хили и плямпа, друго нв може. Нали все си приказвал със зеления, защо други му свършиха работата? *** Мустафов нефелен! Обижда Русия, обижда Митрофнова, а те пак помогнаха на България!
34
1
 
35
 
! Отговори
Брат Вурст преди 2 години
Как се получи "днес е бил добър ден за извеждането на моряците" един след като руските медии написаха, че руснаците са превзели пристанището на Мариопул. Като нашите приятели украинци го владееха, защо нямаше "добър ден за извеждането на моряците" ?