Милтенова: Няма да издържим без подкрепа от държавата

Настоява за промяна в действията на правителството
27 юни 2022 17:07, Росен Стойчев
20
Милтенова: Няма да издържим без подкрепа от държавата
Снимка: БГНЕС

По думите ѝ отношението на правителството към транспортния бранш е арогантно и некомпетентно.

Още по темата
Това обяви пред БНТ Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи.

Това, което направихме е, че алармирахме обществото, че предстои увеличение на цените на превозите, ако правителството не предприеме антикризисни мерки, каза Магдалена Милтенова, председател на Конфедерацията на автобусните превозвачи.

"Защото никой не осъзнава, че това, което се случва – увеличението на цената на тол таксите и горивата, тази сметка ще плати българският потребител. Тази сметка няма да плати само превозвачът, ще я платим всички ние през увеличението на цената на билета и през увеличението на цената на стоките и храните", коментира Милтенова.

Преди вота на недоверие беше гласувано увеличението на тол системата, нейния обхват и нейната цена. Ние видяхме как правителството подкрепи една корупционна схема, предложена от МРРБ. От месеци алармираме, че парите от тол таксите се крадат, отказаха да направят одит на тол системата и виждаме поредния корупционен скандал, който се заформя. Българският народ продължава да обеднява, защото факт ще бъде увеличението на всички стоки и услуги, каза още Милтенова.

Цената се формира не само от тол таксите, тя се формира и от цената на горивата. Ние не можем да издържим без подкрепа на държавата, а държава няма, е мнението ѝ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
1
 
! Отговори
Да му мислят слабите преди 1 година
Те може и да не оцелеят, ама ти имаш запаси поне за година!
12
0
 
2
 
! Отговори
ПеПе преди 1 година
Значи не ставате за бизнесмени, толкова е просто. Какъв е този бизнес, който разчита на субсидии!
11
0
 
2
 
! Отговори
астора преди 1 година
Да ама не иска да изкьпеш шофиора на линия 1 Калкас- Профилакториум , да не смьрди на пор на пьтниците. А усвои субсидиите
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е до кога искате да смучите ,държавата нали и щяхте да протестирате,Ко стана ПП измамниците волнеща пачки и се отказахте ,като не можете да плувате не се събличайте )
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милтенова аре марш да искаш кинти от Пеевски и Борисоф!
8
0
 
10
 
! Отговори
Предприемач преди 1 година
Ваньо Алексиев шефа на Биомет и той ли трудно се справя? Има бугати хирон за над 6 милиона лева! Да ви *** в превозвачите
7
0
 
5
 
! Отговори
Стамат преди 1 година
Гадните мотористи рушат пътищата, а нищо не плащат. Само печалбарстват с моторите си и крият данъци. Не, чакай, не бяха те, камионите бяха.
6
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде къш ***, докога ще искате държавата да ви дотира бизнеса? Като не може да се справите- фалит и си търсете друга работа. Нали уж толкова се борихме да махнем социализма? Ако държава ще ви доплаща, то тогава каква пазарна икономика е това?
5
0
 
4
 
! Отговори
шарана преди 1 година
До както не издържа ..охранен клюн ! не може на мамалига мане, иска хамонче !
4
0
 
6
 
! Отговори
истина е преди 1 година
И при тези цени на горивата бараките не спират да се карат . Вдигайте цените ,или фалирайте и си търсете друга работа .Това е капитализма !!!
3
0
 
13
 
! Отговори
Възмутен преди 1 година
Плащайте си за пътищата че ми писна да си чупя колата по дупките и коловозите дето изправяте с претоварените си камиони и с райсовете дето хвърчат със 120 през населените места дето ограничението е 50км както знаете!
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спасявайте се
1
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще пропуснете банкета и ще се оправите?