Кремен Георгиев: Смяната на върха в "Булгаргаз" е оправдана

Вероятно има пропуски в работата
17 авг 2022 11:11, Росен Стойчев
6
Кремен Георгиев: Смяната на върха в "Булгаргаз" е оправдана
Снимка: БГНЕС

"По принцип работа на "Булгаргаз" е да осигури доставките на газ, но това не изглежда да се е случило, тъй като постоянно говорим за липса на количества за месеците октомври, ноември, декември и т.н., което означава несвършена работа.

Още по темата
В този смисъл смяната на ръководството е оправдана". Това заяви в студиото на БНТ инж. Кремен Георгиев, председател на Асоциацията на топлофикационните дружества.

Той добави, че не знае защо беше сменено ръководството на "Булгаргаз". Изрази предположение, че старият екип не си е свършил работата, както трябва.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Fena преди 1 година
Поредната калинка паднала от партията. И после - що така стана, що цените фръкнаа, що на Газпром не му пука за нас. За какво е учила жената (Kорпоративен мениджмънт), а какво трябва да прави.....
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Където и да разровиш в далаверите на правителството на Кирил Петвко все ще мирише.
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
цру радев назначи някаква трупа *** клоунчета парапетаджии които на евтини амфетки довършиха отношенията ни с русия и ни доведоха до поредна национална катастрофа резултатът от която ще е разчленяване на територията ни, тези тръгнали пак да плюят срещу русия. дойчистаня ли ще ви спаси от ердоган? или америка? или украйна и полша? или сЕвро макебанците дето им харизахме история и език?
1
5
 
2
 
! Отговори
Копейката преди 1 година
Кремъл чрез Радев вкара ГЕРБ в Булгаргаз. Най- големите поразии предстоят. Въпроса е какъв ще е мащаба тоя път.