Радев: Цялото ни общество е в дълг към възрастните

Дължим им признателност, написа президентът
82
Радев: Цялото ни общество е в дълг към възрастните
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"Днес отбелязваме Международния ден на възрастните хора, но не само днес дължим признателност на нашите майки и бащи за мъдростта и моралната подкрепа, с която ни даряват. Цялото ни общество е в дълг, за да имат те достойни старини, за да носят по-лесно тежестта на ежедневните затруднения и да нямат притеснения за утрешния ден", написа президентът Румен Радев в профила си във Фейсбук.

"Хората от третата възраст заслужават не само признателността на децата и близките си, но и подкрепата на държавата – целенасочена и ефективна социална политика, която да повиши стандарта на живот. Защото старостта не бива да е бреме, а е време за засвидетелствана благодарност. Скъпи майки и бащи, бъдете живи и здрави!", пише още президентът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
9
 
! Отговори
ПРОМЯНАТА + РАДЕВ преди 1 година
УНИЩОЖАВАТ МАСОВО БЪЛГАРИТЕ ОТ 2020.......КАТАСТРОФИ, БОЛЕСТИ, ГЛАД, МИЗЕРИЯ, СТУД............. СЛЕД 2020 - ВЪВ ВСЯКО БГ СЕМЕЙСТВО ИМА ПОЧИНАЛ ЧОВЕК....
58
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
махай се бе разединител , няма да имаш сладка служба в нато след президенството щото няма да има нато
57
1
 
9
 
! Отговори
Роза преди 1 година
Радев пак реди стандартни клиширани фрази!Никога не е казал нещо силно и впечатляващо,което да бъде запомнено!Може да е бил добър военен летец,но за да бъдеш президент,се иска по-всеобхватно мислене!Които гласуваха за него,грях им на душата!
56
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Държавата е длъжник на целия народ! Няма политика за икономика, а всеки във властта гледа да се накраде!Държавата е виновна за политикатана безпринципно ограбване на едни пенсионери и раздаване на пари на калпак на *** и пульо заради трима души, които искат да въведат еврото. На гол тумбак чифте пищови! Европейци с 57% двойки на матурите и 27 училища, в които има само двойки! Обществото ли е длъжно или държавата?!
55
0
 
6
 
! Отговори
Звезди преди 1 година
Ако толкова се интересува от възрастните, трябваше да помисли за растящите цени. Тези хора стягат коланите от Втората световна война. Не да кани "скъпи" гости от Лукойл, за да редят новата далавера. Предател!!!
54
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ПЕНСИОНЕРСКОТО ПОЛОКЕНИЕ Е В ДЪЛГ ПРЕД БЪЛГАРИЯ И ТАКА ЩЕ СИ УМРЕ!
53
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Може да сме селска нация, ама сме мъдри!
52
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Откъде я изкопа тая мъдрост?
51
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С каква мъдрост ни даряват майките и бащите ни ***...
50
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЪЗРАСТНИТЕ СА В ДЪЛГ ПРЕД БЪЛГАРСКОТО ОБЩЕСТВО
49
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
РАДЕВ ЩЕ ОТИДЕ ПРИ КАДАФИ
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Живейте достойно на кредити.
47
3
 
6
 
! Отговори
Иванов преди 1 година
Понеже България няма икономика почват да се вземат все по-големи заеми. Така България става роб на Юесей. И Юесей ще разчисти всички руски и кремълски калинки в България. В България има 2 милиона пенсионери и 5 човека които реално работят. Всички други се правят че работят и получават мизерни заплати.
46
4
 
9
 
! Отговори
Пена преди 1 година
За възрастните поне има пенсии - за младите няма нищо - работни места за 500 лева чисто. Айде мерси! Заминаваме цялото село за Германия утре! Немската мизерия е по-луксозна от българската мизерия!
45
1
 
8
 
! Отговори
Защо сега?! преди 1 година
Че защо чак сега се сети за възрастните хора бе, *** от село Славяново?! Защо досега мълча, сливи ли имаше в устата си, или рубли?! защо мълча като ***, че пет хиляди пенсионери се самоубиха от мизерия и глад по време на престъпното управление на сикаджийската мутра, с която мутра си спретна театралната постановка с "нахлуването", с "вдигнатия юмрук" и "Мутри вън?!" Ега ти коварния двуличник! Ега ти кремълския лакей и няционален предател! Ега ти *** долен!
44
2
 
11
 
! Отговори
ГРОБ за ГЕРБ преди 1 година
Направи 50 коремни и готово!!!Фатмакк лицемерен!!!
43
1
 
7
 
! Отговори
1979г. преди 1 година
Бля, бляяяяяя! Овен. Да си дададе заплатата.....Да. Аме -НЕ !!!
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Радев, кажи ни за кого да гласуваме, че не можем да решим!
41
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До ПЕНСИОНЕР 52 Престани да клеветиш всички хора с увреждания! Престани да пишеш лъжи, че всички инвалиди са с фалшиви ТЕЛК-ове! Как не те е срам да се нахвърляш на най- безпомощните и беззащитни от едната ти долна злоба към света? И да спрат пенсиите на инвалидите, няма да ги дадат на теб. Омраза към инвалидите внушаваш не само тук, а и в други сайтове. Разпознаваем си.
40
5
 
5
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 1 година
Пенсиите са Голяма Тема - заради Формулата на НОИ - кой колко е плащал за пенсия толкова Получава - Абсолютно Справедлива Формула .Тук има един Момент , които не се отчита от Политиците - Реално в България има 1 милион Пенсионери , НО има 2 200 000 Пенсии .Тоест - На едно име се водят по няколко Пенсии , има хора на 20 годишна възраст които Получават Пенсии , има 1 300 000 инвалидни Фалшиви Пенсии . Това е справка на НОИ . Та така - забравете за Партийните Секретари - те Умряха преди 20 години .