Тийнейджъри продават безплатните брошури на театър "Възраждане"

Твърдели, че имало промоции с благотворителна цел
13
Тийнейджъри продават безплатните брошури на театър "Възраждане"
Снимка: Театър "Възраждане"

Злоупотреба с постановки в столичния театър "Възраждане". Група тийнейджъри са взимали от програмите на театъра, които се разпространяват безплатно в метрото, след което са ги продавали срещу 5 лв. на хора по улиците.

Твърдели, че театърът прави промоции с благотворителна цел.

От управата на театъра разбрали за измамата, когато миналата събота на площад „Славейков” се струпали не малко хора, които искали да гледат промоционалните постановки.

Актьорът Робърт Янакиев, който е директор на театъра, каза пред Нова телевизия, че само в софийското метро има 30 хил. броя от безплатната брошура.

"Много хора са си купили. Разбира се, ние ги поканихме да гледат в театъра, направихме им отстъпка от 5 лв.", обясни Янакиев. По думите му децата били 15 или 16-годишни.

"Нека дойдат и те на театър, няма да им се карам", обеща още шефът на "Възраждане".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възраждане са навсякъде. Дори в театрите. Докато ПП и ГЕРБ се споменават само в обществените тоалетни.
8
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От театър "Възраждане" с главен актьор Костя Копейкин по-голям няма!
7
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма смисъл да им се кара. С това празно пространство между ушите няма да разберат ни от порицание, ни от театър. Достатъчно е да положат толкова часове обществено полезен труд, колкото е необходимо, за върнат парите плюс глоба за измамата.
6
2
 
21
 
! Отговори
Anonymous преди 1 година
Само забележете:От управата на театъра разбрали за измамата, когато миналата събота на площад Славейков се струпали не малко хора, които искали да гледат промоционалните постановки.2-*** (или колкото там са били) тийнове са свършили такава работа по рекламата на театъра, каквато до момента самия театър не е успял да свърши, че и пари са изкарали...
5
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Театър Възраждане ще представи пиесата "Бесенето на нац. предатели" реж. и пост. Копейкин
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горките. Толкова могат (можем).
3
0
 
22
 
! Отговори
С курсове по преди 1 година
мениджмънт и предприемачество от втори клас нещо изненадващо да има тук? 30 години ни учат да прецакваме приятелите и роднините си дори, за да "успеем" в живота. Любимото обяснение на всяка корпорация "Да, това, което вършим не е морално, но е законно!". Всякакви онлайн курсове по "ловене на китове", цели симпозиуми по мошеничество с мрежови маркетинг, застраховки, трети пенсионно осигурителни влогове и прочие... живеем в свят на измамите. Моралът и принципите са за мухльовци! Готините "успяват"
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поне не крадат... :)
1
0
 
11
 
! Отговори
Спомен преди 1 година
Това са малки тарикатчета. Някъде ще ги спипат и ще има луп. Но аз си спомням 90-те години, когато имаше случаи на пл."Славейков" отделни типове в зряла възраст да продават някои от онези вестници, които излизаха за съвсем кратко време и се разпространяваха безплатно с пропагандна цел. Тогава компютрите не бяха навлезли масово в бита ни, дори мобилни телефони виждахме само по филмите. Хората бяха жадни за информация, не всеки знаеше кой вестник е безплатен и купуваха вестници от такива гяволи.