Демерджиев: Свърши беззаконието, полицията вече няма да е на колене

Специализирана полицейска акция се провежда в Казанлък и Гурково
6 окт 2022 17:37, Анисия Иванова
33
Демерджиев: Свърши беззаконието, полицията вече няма да е на колене
Снимка: БГНЕС

Специализирана полицейска акция се провежда в Казанлък и Гурково. На място пристигна и служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Това няма да продължава. Нека тези лица да очакват полиция, но да не очакват тази полиция, която са поставили на колене и смятат, че им служи, а полиция, която ще ги постави там, където заслужават. Причината за тази операция и поредица други операции, които ще бъдат проведени е точно такава, заяви служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

Още по темата
Той посочи, че с посещението си в Гурково изпраща послание към криминалния контингент, не само в Гурково, но и към останалите на територията на страната: "Свърши времето на беззаконие за тях. Изборите приключиха и сега цялото ни внимание е ангажирано с тях и с техните действия", категоричен е той.

Демерджиев подчерта, че целта на тази акция е превенция. "Оттук нататък ще следват много акции по отношение на криминални групи тук в района и те ще продължат, докато тези групи приключат с незаконната си дейност", обясни той.

"Следващите акции тук ще бъдат тематични и ще има конкретни резултати", отбеляза силовият министър.

Демерджиев каза, че това, което се случва в населеното място е симптоматично за много места в България, то не се случва от днес, а от последните години. "Това, което ние искаме да направим е да сложим край на това. Акцията е свързана с множество престъпления", подчерта той.

В хода на специализираната полицейска операция към момента има проверени 80 МПС, проверени са 136 лица, съставени са 3 електронни фиша, 3 акта за установени административни нарушения, връчени са 90 електронни фиша и е образувано 1 досъдебно производство. Извършени са множество проверки на търговски обекти, къщи за гости и други.

Към момента няма задържани лица, отбелязва БГНЕС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
2
 
! Отговори
Реалист преди 1 година
Вярвам,че Дерменджиев е честен и сериозен в думите си.Но,докато не се разтури цялото МВР...няма да има ефект. В МВР са само за заплати,рушвети, бонуси,пенсия и далавери,къде малки ,къде по големи. Който не пасва в тази схема е изгонен...
26
1
 
2
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Само така, на престъпниците мястото е в затвора.
25
0
 
4
 
! Отговори
Само като чета преди 1 година
Какво е говорил Демерджиев и се плаша сериозно. Между редувете разбирам че ще стане още по зле. Лично мое мнение че МВР Е ОПГ и преди и сега а от исказа на този господин разбирам че и занапред
24
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредният борец, който ще залезе скоро и ще останат празните му думи. Колкото оправи правосъдното министерство като зам.-министър, толкова ще оправи и МВР.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами тя полицията е част от беззаконието бе, екземпляр! Екскортират пиян и дрогиран шофьор вместо да го арестуват. Как се нарича това, питам?!
22
0
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 година
Почва се тормоза !
21
1
 
7
 
! Отговори
гербер преди 1 година
До 21. Е, нали уж имаме машинно гласуване, нали ЦИК не е на ГЕРБ, нали властта не е в ГЕРБ? Какво още искаш? Или и на теб гроздето все ти е кисело?
20
5
 
6
 
! Отговори
винету преди 1 година
До 16. И на теб ли Борисов ти е виновен за всичко? То, наистина, 90% от политиците светят в неговата светлина и от сутрин до вечер само с него се занимават. Първо, научете се най-после, че не е управлявал 12 години, а 10. И второ, преди и след него милицията по-добре ли работеше/работи?
19
2
 
9
 
! Отговори
изнервен преди 1 година
Този с глава на тиква какво се прави на много голям. Нищо особено не е постигнал и няма да постигне.
18
1
 
15
 
! Отговори
Кире преди 1 година
Ама защо сте отишли чак там. В Студентски се продава свободно във всяка дискотека. А ако те мързи да се разкарваш има и доставка по домовете с такси. Бело, трева, амфети- който разбира тук се спира.
17
2
 
6
 
! Отговори
Веско Григоров от Ле преди 1 година
От град Левски съм . Тази фуражка сама си вярва . Щом аз съм на свобода след измамите ми с банка ДСК под петолъчката на булевард " Дондуков" и кредитите, които давахме, а ние вземахме парите на безработните и тези с нулеви доходи, после тях ги караме да ги връщат, значи беззаконие си има. Приказите си вървят на тъпите и безмозъчни фуражки , защото това си е правило - фуражките не мога да мислят или в по-добрият случай са бавно развиващи се (силно се затрудняват в мислите си ) .
16
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алооо господин министър, къде спахте за схемите по време на гласуването ?youtu.be/KFXUWRK7kakПак иставихме ГЕРБ и ДПС да си напазаруват нали ?
15
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
пред блока ушевите имат си хранилка с неправилно паркирани коли, вместо да сложат знак. не ми говори глупости
14
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 16.. Още си малък. Като пораснеш, ще разбереш колко много грешиш..
13
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За полицайте разбрахме,а за полицайките какво? Пак ли ще са на колене пред богаташи наркоси.
12
4
 
15
 
! Отговори
Муа ха ха преди 1 година
Тоя дребен селсски адвокат е най-некадърния министър. Освен това много прилича на Боко като главен секретар. Ходи да се снима навсякъде. Вече почна и с Боковите изрази, че тв ги хващали пък съда ги пускал. Абе...недоказан адвокат, утре като се върнеш на адвокатската работа същите ли ще говориш.......Некадърник!
11
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Милицията на Тикв.оч,а - такава е след 12 г ГЕРБ във властта
10
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В България е пълно с хирурзи. Оперират цялата държава от морал и законност.
9
1
 
16
 
! Отговори
Хахахахахахахахахаха преди 1 година
Добре! Вземам пуканките и сядам да гледам. С полицайни като оная парцалеса и новата от околовсръсното.... хич не е на колене полицията! И в устите им никак не се мъдри ДНК-то на много крими ***.... НЕЕЕЕЕ тея двете са чисти като сълза на девица! Егаси вицовете разказвате вечер :)
8
2
 
21
 
! Отговори
?!? преди 1 година
По полека с големите думи . Свърши нещо да се види и без да ти е виновна прокуратурата