Д-р Брънзалов: Проф. Габровски е еродиран човек с добри контакти

Вакуумът във властта водят до противоречия между НЗОК и БЛС, заяви той
25

"Убеден съм, че проф. Габровски е еродиран човек с добри контакти. Няма политически ангажименти, но този човек решава да носи кръста за създаване на правителство, когато на България ѝ е изключително необходимо. Редовно пращаме 240 народни представители в сграда, на която пише: Съединението прави силата. Нека да седнат да помислят, защото в момента, за да не искаш да се състави правителство, трябва да си или анархист, или глупав. България има неистова нужда от съставяне на правителство, защото вакуумът във властта води само до негативни последствия", заяви зам.-председателят на БЛС - д-р Николай Брънзалов  в студиото на "Денят ON AIR".

"Във времето държахме много мостове. Тези неприятности не беше времето да ги поставяме на масата, но решихме, че вече е дошъл този момент, защото на нас документи, които касаят начина на работа на всички български лекари и специалисти по здравни грижи, се подхвърлят само за подпис", посочи гостът пред Bulgaria ON AIR.

"Този документ показва откъде тръгна големият конфликт. Към 30 септември трябва да се направи равносметка как върви усвояването на средства от колегите, които работят и евентуално да се предприемат мерки, ако сме ги надвишили. Естествено ще се намалят цените, защото това е бюджет и ние трябва да влезем в него, но ако не успеем, трябва да има някакъв вариант, в който да се разберем. Здравната каса казва винаги, че плаща за дейности", обясни гостът.

Той призовава да се прави разлика между реалния преглед на лекаря с анамнеза и статус и между самото вкарване на преглед в системата. Д-р Брънзалов е категоричен, че не съществува конструктивен диалог и че се подават документи само за подпис.

"Трябва да запознаем българското общество, което ще страда от тези неща, не защото лекарите не искат да помагат, а защото им се слагат стопери. Всички районни колеги на БЛС искат оставката на проф. Салчев и на д-р Златанов, който е шеф на надзора на Здравната каса. Ние като лекари до този момент доста време стискахме зъби и разбирахме ситуацията", заключи гостът.

Гледайте видеото с целия разговор

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Тотално ерундиран - точно! :))
15
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен - "да има глагол еродира (от английски ), което означава подкопавам!!" - :)))Айде бе, от английски... :))) Щото той е майката на всички езици, нали... Коренът на думата е ЛАТИНСКИ. В английски е влязъл през френски, в бг също от френски. Но разбира се, правилната дума в случая е "ерУдиран"!! В днес са пълни неграмотници, как превеждат само, майко мила, хем имат само да коригират малко гугъл превода, те езици не знаят... изобщо в русофоб акъл и култура не виреят
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ЕрУУУУУУУУУдиран.
13
0
 
10
 
! Отговори
Тотално ерундиран преди 1 година
От цялата ерунда в българската преса.
12
0
 
10
 
! Отговори
Даскал по български преди 1 година
Вярно е - еродирано е доверието в тези продажници!
11
0
 
6
 
! Отговори
Ралица преди 1 година
Поредната герберокадъна която да изгори като бушон, но понеже Деса Дуловската кофа е ценна, затова Меси на политиката ще жертва поредната безименна и безизвестна гъба която изкопа от село. Футболист на века отново се скри като бита кадъна под шалварите на питбула Деса и прати поредната жертва да падне геройски за да не се срами тя. Това кой опит е на Бойка кадъна да направи магаре президент или министър? Някой въобще води ли му статистика?
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
да има глагол еродира (от английски ), което означава подкопавам!!
9
0
 
15
 
! Отговори
Кой преди 1 година
ерОдиран, кой неграмотен, майкооооооу!!! Бог да ни е на помощ!
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Краси е също много еродиран.
7
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пише се ЕРУДИРАН (от Ерудиция)
6
0
 
23
 
! Отговори
До днес преди 1 година
ЕрУдиран произлиза от ерУдиция, не от ерОтика!!! Гладна кокошка просо сънува!:)
5
7
 
3
 
! Отговори
О хо хо преди 1 година
ДНЕС, ЗА ДА НЕ ИСКАШ ДА СЪСТАВИШ ПРАВИТЕЛСТВО, ТРЯБВА ДА СИ РУСКИ АВАТАР!!! ТОЕСТ ПП + ДБ = АНТИБЪЛГАРИ!
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
. . . Д-р Брънзалов: Проф. Габровски е еродиран човек с добри контакти . . . Как са го ерОдирали с искри или с флуид? А бе неуки тъ па на ри, защо пишете за неща, които не можете да напишете правилно? В редакцията са някаква сбирка от неуки и прости или има и някои с мозъчна ампутация? За *** или те еродиране е електрически технологичен процес на отнасяне на маса, а ерудиция е нещо друго! Проверете сами!
3
0
 
22
 
! Отговори
:) преди 1 година
ерОдиран :):):):(
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тез герберунгелски "професори" Балтов, Герджиков, Брънзалов -никнат кат гъби след дъжд в партията на "Месси(ята)"
1
0
 
29
 
! Отговори
Патриот преди 1 година
ЕрУдиция!!!!Да си искате агнето от оня, къде ви е дал дипломата!