Тристранката обсъжда скок на командировъчните

Проектът предвижда да нараснат от 20 на 40 лева
8
Тристранката обсъжда скок на командировъчните
Снимка: Dnes.bg, архив

Националният съвет за тристранно сътрудничество се събира на извънредно заседание, за да обсъди промените в наредбата за командировките в страната. Сумата на дневните командировъчни пари не е променяна от 2008 година.

Внесените сега изменения предвиждат дневните командировъчни в страната да нараснат от 20 на 40 лева. По споразумение с работодателя ще могат да бъдат определяни и до 120 лева на ден.

Дневни пари няма да се плащат само когато на мястото на командироването се ползва служебно целодневна безплатна храна, а квартирни - когато се ползва безплатна квартира, предвижда още проектът, публикуван за обществено обсъждане още в края на януари.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още по темата: Тристранка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой го казва?
7
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още едно перо за източване на Държавата. И кой ходи е командировка?Само тунеядците хлатихурците.
6
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Време беше.
5
3
 
4
 
! Отговори
Фед Красивия преди 1 година
Както ми припя едно бившо ченге нагло в очите сутринта "И да вали и да светка,аз съм на държавна сметка".Няма да имаме нормална държава ,никога!!!Само държавните се гледат и мислят!!!Частника пълен мор,до пълното унищожаване на частната инициатива.Кой ще ви внася,не знам!!!
4
1
 
1
 
! Отговори
Браво бе МВР преди 1 година
Командировки за извършване на Терористични атаки в ЕС!
3
1
 
1
 
! Отговори
Колапс Сигурност преди 1 година
Някой командирова полицаи с прикачени банди към тях за да следят и изтезават Българи в Европейският Съюз! Хванаха полицаи и мутри от Перник които ги командирова в Държави от ЕС, Сърбия, Швейцария и Норвегия!
2
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Те в наща фирма и без това си пишат командировки с повод и без повод, та сега и левове ще взимат на гърба на работещите.
1
1
 
3
 
! Отговори
Корупцията убива преди 1 година
Корупцията в МВР Бобов дол е тотална, полицаите са изпаднали в положение да работят за *** и мутри! Полицаи от РУ Бобов дол взимат подкупи от лице с име Юлиян Борисов Георгиев от Перник за да се гаври с Българи!