Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно

Не говорим празни приказки с президента Радев, заяви тя
26 мар 2023 11:21, Александър Попов
296
Йотова за войната: Става все по-опасно и все по-страшно
Снимка: БГНЕС

“Става все по-опасно и все по-страшно. Затова, когато с президента говорим за това, че трябва да се стигне до масата на преговорите, това не са празни приказки. Това е нашето желание, защото повече въоръжение на всички страни води до непредсказуеми решения, които заплашват вече към сериозна война”, коментира вицепрезидентът Илияна Йотова новината от тази нощ, че Русия е сключила споразумение с Беларус за разполагане на тактически ядрени оръжия на територията на страната.

Тя изрази надежда се, че разумът ще надделее.

“Надявам се, че в случая става дума малко повече за заплахи, отколкото за истински действия. Силно се надявам това да е така”, отбеляза Йотова.

Тя коментира и предстощия вот.

“Силно се надявам, че този път ще има правителство и редовен кабинет, който да решава наистина много важните и тежки проблеми, които стоят пред страната ни, и да продължи успешните практики и решения на служебния кабинет”, заяви Йотова.

Много хора се отказват от участие в СИК, защото се страхуват от видео наблюдението. Така беше направен законът, че не се казва точно какво ще бъде заснето и как ще бъде използвано това. Време е в тази последна седмица от изборите, това да бъде работа не само на ЦИК, но и на всички политически партии, които участват в изборите, че няма да има злоупотреби с видео наблюдението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


296
Още по темата: Илияна Йотова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
220
0
 
0
 
! Отговори
ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ преди 1 година
ЗАПАЗЕТЕ СВЕЖИЯТ СИ ОПТИМИЗЪМ, КОГАТО ДОЙДЕ ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ С ОГНЕНИЯТ СИ БЛЯСЪК И ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ДРЪНЧИТЕ С МЕЧОВЕ И ДОСПЕХИ!!...
219
3
 
0
 
! Отговори
кубанская столица преди 1 година
нато трябва да смята: Западна граница на Белоруссия е практически в центъра на европа. До Варшавы атомная бомба ще лети 5 минути. А от Калиниградка област (бивша Восточная Пруссия) до Берлина ще лети 8 минути
218
3
 
1
 
! Отговори
тулуп преди 1 година
не се бой....гледай как скоро руснаците превземат пристанище Варна и Бургас ! ;)
217
2
 
2
 
! Отговори
Бенц преди 1 година
До Ефрейтор ЙотоваНие Българите много обичаме да изопачаваме думите на хората и после да ги съдим. Прочети отново думите на Йотова и се замисли каква глупост си написал в коментара си. Подсказка; не е споменавано за поклони. Поеми си въздух, успокой се, прочети бавно и трезво какво е казано и не влагай предубеденост и емоции. А два славянски народа да се избиват за интересите на НАТО е доста тъпо и наистина е добре да се помирят!
216
3
 
1
 
! Отговори
Бенц преди 1 година
До АнонименДа САЩ не анексират, те само осир..т територията, която са завзели, и точат ресурси докато имат изгода. Справка Ирак. Цивилните жертви не могат да се преброят, но са над 500 000. Държавата е съсипана. Възникват радикални движения които плъзват и започват да правят още повече бели в близкия изток а и по света. А за това дали Русия анексира или си връща изконни бивши територии подарени от *** управници (единия евреин, другия украинец) на Украйна е спорен въпрос.
215
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Пyтлep другари pyблaджии, Пyтлep! Не разбирам защо цензурирате прозвикщето на един обвинен военопрестъпник! Като гледам страшно и за вас става!
214
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До САЩ има интерес... Вероятно си с незавършено основно образование.Какъв интерес има който и да е било от унищожението на света???САЩ не са цвете за мирисане.Водеха икономически изгодни за тях войни.Но никога,НИКОГА не са анексирали чужди територии както направиха руснаците в Украйна и други републики.
213
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
*** върви към загуба или поне не към бляскавата победа на която се надяваше. За слугите му става все по-опасно и все по-страшно!
212
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Един Българин, k.225 Този екземпляр не е булдог, а бивш специалист по електро- и електронно оборудване на руски стари военни самолети, който е наеман сега срещу заплащане да пише пасквили срещу служебния кабинет и президента.Лице от кохортата на Б.Ноев, Шаламанов и А.Ангелов.
211
7
 
5
 
! Отговори
НиковаПовечеСДС-Чума преди 1 година
"Става все по-опасно и все по-страшно."Добро утро!Ами как няма да става по-опасно и по-страшно,като българските продажни политици-*** са се надупили на англо-краварите.Докато краварете не изпепелят земята ни и не бъде избит до крак българския народ няма да мирясат.Нали войната не се води на територията ан Краварника.
210
5
 
3
 
! Отговори
до 226-ти по-скоро преди 1 година
проблема се изразява в това, че вече дадохме, даваме и ремонтираме военна техника за Украйна. Леко нелепо е сега да се правим на дипломати, при положение, че бяхме едни от първите, които наложиха санкции срещу РФ и забранихме на руските граждани да летят през нашата територия. Това е все едно да се изплюеш в лицето на някой, да въоръжиш негов съперник и след това да ги хванеш двамата за ръка и да кажеш "дайте да се помирим тука". Как мислиш? Ще ти върже ли някой?
209
0
 
6
 
! Отговори
Ефрейтор Йотова преди 1 година
Ужас, всички ша умрем!1!1!1! Трябва незабавно да се поклоним на цар *** и да помолим за пощада и питателна пумия в хранилката!
208
3
 
7
 
! Отговори
Какъв позор преди 1 година
Са Радеф и Йотова
207
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До221. Не е така както пишеш. ЕС и САЩ имат интерес да няма война Украйна с Крим , Беларус и Русия да сме заедно в ЕС
206
2
 
13
 
! Отговори
Въпросът е КАК преди 1 година
Ще ги накарате да седнат на масата за преговори и то точно ние - България.Ако не звучеше смешно,щеше да е тъжно,като нашата изкривена действителност.Нито е по силите ни,нито по възможностите ни дори да организиране една двустранна среща със всички съпътстващи мерки,камо ли да говорим за нещо по-сериозно.Още преди години България е поела определен курс на развитие и той е членство в НАТО и ЕС.Придържайте се към този курс и не правете глупости,че ставате смешни и неразбрани за партньорите си!
205
2
 
7
 
! Отговори
Един Българин преди 1 година
Каква порода е този булдог?
204
6
 
10
 
! Отговори
Не е истина преди 1 година
"които заплашват вече към сериозна война" Цинизма на руската двойка в Президентството е по-малък само от престъпленията на господарите им в Кремъл. Явно разрушаването на половин Украйна от руските фашисти на тази и се вижда "несериозно". И после се чудим, защо не ни броят за нищо! Как да стане, като сме управлявани от цинични руски слуги?
203
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Риданията на роба! Това представляват воплите на тази жена. Да си припомним нейното коленичене преди време. Комфортът на президентската резиденция и незаслужените щедри привилегии, определени в конституцията на РБ, изглеждат застрашени в създадената световна обстановка. И тя се разрева!
202
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тази не получава ли солидна заплата , за да излъчва нещо като национално достойнство и разум , а не за да хленчи и лиже краката на чужди попове например.
201
3
 
16
 
! Отговори
Do 222 преди 1 година
И какво ще управлява великата сила , като изтрепе Европа и Азия ,бе умнико.Що за извратена психика имате русоробите - почвате война, ама пак сте жертви ,щото някой друг я бил искал...мизерници.