Пепи Еврото е обявен за издирване

Предполага се, че е избягал при спецакция в ресторант чрез подземен изход
Обновена: 30 май 2023 18:24 | 30 май 2023 18:20, Стела Стоянова
64
Пепи Еврото е обявен за издирване
Снимка БГНЕС

Петьо Петров, известен и като Пепи Еврото, е обявен за издирване, обявиха пред "Сега" източници от МВР. Познатият покрай случая "Осемте джуджета" бивш следовател е бил потърсен в ресторант, офис и в дома си и не е бил открит. Той е търсен от прокуратурата, но по дело, което не  е свързано точно с "Осемтте джуджета".

Часове по-рано Нова тв съобщи за провеждане на мащабна полицейска акция в София. По информация на медията, късно вечерта в понеделник екипи на Специализирания отряд за борба с тероризма и на прокуратурата са влезли в известен столичен ресторант. Пред заведението в кв. "Драгалевци" имаше часове наред засилено полицейско присъствие и тази сутрин, като имотът остава блокиран.

Още по темата

Според предварителните данни по разпореждане на Софийската градска прокуратура са извършени процесуални действия по повод две лица - известни бизнесмени. От прокуратурата и до момента няма официална информация.

"Сега" научи, че става въпрос за Размиг Чакърян-Ами, чиято фирма "Интерпред Еврологистик" извършваше санитарния контрол на ГКПП "Капитан Андреево", и Петьо Петров - Пепи Еврото, бивш следовател, познат покрай случая "Осемте джуджета".

Според БНТ Пепи Еврото е избягал от мястото, като под ресторанта са открити множество подземни изходи. В близост се е намирал и неговият офис.

По неофициална информация операцията е свързана и с извършеното преди дни в РЮА убийство на Красимир Каменов-Къро.

Във вторник сутрин управителят на заведението потвърди за акцията, но посочи, че в ресторанта му не е влизала полиция. Към имота обаче има множество входове и изходи, включително и за коли.

Няма задържани при операцията, обяви главният секретар на МВР Петър Тодоров. Той обаче отказа каквито и да е подробности за акцията.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
3
 
3
 
! Отговори
Александър преди 10 месеца
Много е мръсно и непочистено в Парламента, трябва да се почис ти! В банкя също много кал! Бивши генерали в парламента да няма! Веещите украински замена под строй, автомат, клетва и на фронта!!! Ама няма аз не мога! Софиянци ми бяха най- загубени те войници! Командир на батальо на- Плевнелиев!!!
54
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Управителят потвърди че полиция не е влизала в ресторанта - не смеят да си рискуват работата - попитали са учтиво "Тука ли шефа" и са постояли на улицата заради извънредните часове "труд" дето ще чакат на края на месеца
53
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Нещо се случва в България, ама ще се разбере какво е, след време.
52
1
 
9
 
! Отговори
Шестпръстия преди 10 месеца
Имало записи които намесвали много хора като Къро със политици,и високопоставени хора със тоги и тежки пагони.И такива бушони като Пепи,тепърва ще ги издирват защото ще са безследно изчезнали.Както много други преди тях.След издънка в мафията,винаги следват дълга поредица от премахване на тези които стоят между парите и власта.Тепърва се започва.
51
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
тепърва ще падат още глави вероятно и на хора от власта, нещата излязова извън контрол,Къро не е кой да е!
50
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Анонимен 33-и Коя е "третополовата столица", приятелю? Тази, в която, купи панелки, след като продаде нивите, за да "устроиш" децата ли? Или те (децата ти) са в "третополовия" ЕС и бачкат черна работа? Ще е интересно да поясниш.
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Демерджиев, къде е Пепи Еврото бе, некадърник? Докато се *** днес с горките бежанци, Пепито ти избяга. Мъртви ли са, живи ли са, хотелиерите да ти кажат. Голям лиглю излезе. Пепито изтърва.
48
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Демерджиев да пази Бойко да не избяга. Ще го държим отговорен. Скоро ще избяга в Чужбина при пачките и кюлчетата. Пачките и кюлчетата са му необходими за такива спешни случаи, когато няма време да тегли пари и да бяга. В Турция ще реже с клещите парченца злато и ще продава на турските златари. Пачките и кюлчетата в Чекмеджето са били за спешно бягство във всеки момент. Няма време за сейфове, банки.
47
0
 
12
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 10 месеца
Пепи прибра Еврото и дим да го няма
46
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Пепито вече е избягало в Гърция или Румъния и е хванало самолета за Дубай. Ловете ги по-добре тези мафиоти. Плашите ги само и те отлитат за Топлите страни. Това е активно мероприятие на Радев, Сарафов, Бойко, Слави и Костадинов за прикриване на престъпления и престъпници. Ако не го заловите, а само сте го предупредили да бяга чрез тази акция, Демерджиев да си подава оставката.
45
1
 
4
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
То еврото има такива свойства да обвързва хората във евро афери на големи пари и големи игри хаха. Борбата е за еврото в цял свят се стичат каквито могат хахаха. Евро ЕС големи пари и големи игри..
44
0
 
8
 
! Отговори
Национален предател! преди 10 месеца
Ха ха ха!Бягай Пепи-Дубай те очаква,бре!Тая пасмина в БГ-то не те заслужава!пп-Евалла на Пепи-Еврото,евалла!
43
3
 
3
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Търсят Снежанка, защото ги е погнала злата вещица хахаха, а принца ще направи на входове и изходи хахаха.
42
3
 
18
 
! Отговори
пепи долара преди 10 месеца
в Дубай съм , в Дубай съм !
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Следовател, и естествено въобще не са го предупредили
40
4
 
5
 
! Отговори
ТУК ГЕШЕФТУРА 1 преди 10 месеца
АЗ арестувах мутрите !
39
5
 
5
 
! Отговори
До 38 преди 10 месеца
И третополовия ти баща
38
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Издирват Пепи еврото и Костя рублата!
37
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Престъпниците от ппдб върнаха мутрите на власт! Започнаха убийствата и отвличанията!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Димка! В отсъствие на Гешев аха-аха, за малко да хванат някой. Ама то имало много входове и изходи, включително за коли.