Протест в София срещу филм, част от "София Прайд"

Недоволството започва в 20:00 часа пред кино "Одеон"
10 юни 2023 16:20, Александър Попов
52
Протест в София срещу филм, част от "София Прайд"

Прожекцията на филма "Близо" тази вечер в кино "Одеон" предизвика контрареакция и ще има протест пред киното в 20:00 часа. Лентата е част от Sofia Pride Film Fest.

За протеста информира Кристиян Шкварек, политически анализатор и член на Европейските консерватори и реформисти.

"В София днес се прожектира филм, който нормализира и пропагандира хомосексуалните отношения между деца. Част е от кампанията на София Прайд.
Описанието на филма, копирано едно към едно, от събитието:

"Лео и Реми, двама тринайсетгодишни най-добри приятели, са прекарали всеки момент от лятото си заедно. В края на сезона новата учебна година носи със себе си нов набор от социални проблеми, които поставят на изпитание тяхната интимна, привидно неразрушима връзка. Завладяващият, задъхан визуален стил потапя зрителите във вълнуващия, емоционално несигурен свят на юношеството с покоряваща, опустошителна яснота. Вторият филм на Лукас Донт е преобразяващ и незабравим портрет на пресечната точка на приятелството и любовта, идентичността и независимостта, разбитото сърце и изцелението."

Срещу това събитие довечера ще има протест, от 20:00 пред кино "Одеон". Множество граждани са справедливо разгневени от опит да се нормализира и пропагандира педофилията. Пореден опит, защото, имайте предвид, такива филми "София Прайд" прожектираше и миналата година", написа Шкварек.

Самият той е инициатор на Шествието за семейството, което ще се състои на 17 юни от 14:00 часа. Началото ще бъде поставено от площад "Света Неделя" в София.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Вижте какво се случва в Америка покрай Бъдлайт и Таргет. Насрещната вълна и бойкота тепърва започват, щом дори там им писна и взеха активно да се съпротивляват, как си мислят тая дивотия да проработи тук.
29
1
 
16
 
! Отговори
Крал Салман Ал Сауд преди 10 месеца
Пуснете такова филмче в Саудитска Арабия и ще има екзекуция на виновните още на следната заран!
28
1
 
22
 
! Отговори
Ейгей преди 10 месеца
До 27 Анонимен.Ще разбереш когато шестгодишното ти дете се прибере разревано и омазано със семенна течност. П.п. дано не се случва. За това превенция трябва.
27
1
 
27
 
! Отговори
Alex преди 10 месеца
Долу гейовете!
26
39
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Не мога да разбера какво толкова се протестира срещу този прайд.
25
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Работя в голяма фирма за внос на детски стоки. Производителите започнаха да ги натискат да намалят производството на сини и розови артикули и да почнат за вкарват "неутрални" цветове. Най-новата серия няма нищо синьо и розово. А това винаги им е било най-вървежното. Идея си нямате какъв натиск е над производители на световни марки да почнат да се съобразяват да няма неща за момчета и момичета,а всичко да бъде и за двата пола,или трите ,или колкото пола измислят. Положението е страшно
24
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Румен Митрофанов - ясно е отдавна - когато КОМЕНТАРИТЕ ПОЧНАТ ДА НЕ ВЪРВЯТ СПОРЕД НПО АДЖЕНДАТА, пускат спам-ботовете, да ги разводнят и да прогонят хората!
23
1
 
37
 
! Отговори
НОВОТО НОРМАЛНО преди 10 месеца
Представете си че има МЕСЕЦ ЗА ПРАЗНУВАНЕ НА СЕКСУАЛНИТЕ ИЗВРАЩЕНИЯ! И през него прожектират филми за детски хомосексуализъм! Да, това в момента е реалността, в която ни тласкат организирано и принудително!
22
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня 20. Е как да не се знае какво е ? Те са ти го преразказали. А смисъла на тази история може да се предаде и чрез хетеросексуални. А може и чрез цветенца или извънземни. Това означава само че филма е чиста пропаганда.
21
19
 
1
 
! Отговори
Дуци преди 10 месеца
За това че има ЛГБТ голям пръст има БПЦ още от създаването си. Тя отрича християнските ценности за веганство, прераждане, ясновидство. Църквите само се обявяват за християнски, а всъщност проповядват почти само езически разбирания(жертвоприношение, храмове,кръстове, конкретно ЛГБТ) поради което България е на това дередже. Езичеството винаги е подкрепяло активно ЛГБТ и реди и сега.
20
1
 
25
 
! Отговори
Някой преди 10 месеца
Все тая какви са на протеста. Важно е да ги има. България е държава която въпреки всичко има някакъв морал при народа и вяра която не е привидна и лицемерно колосално изгодно като в целият гнил свят.
19
10
 
2
 
! Отговори
. преди 10 месеца
Това ме сеща как от както има прайдове у нас, нали винаги е имало и контрашествия. Само дето винаги на всички контрашествия като отиде човек край него другите само го убеждават че има съсзвездие на име Колоб и под. щуротии. Така че тези от протеста пред киното 100% са няккави под.
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня 20. Филми има всякакви, а пропагандата на ЛГБТ не е точно филм за гледане. Гледай си го.
17
0
 
16
 
! Отговори
Някой до Таня преди 10 месеца
Да не ти плащат да стимулираш дискусии в сайта, че напоследък все по-малко коментари има. Или правиш обществено проучване. Или си материалист разпуснат, всичко в името на парите и порока да ти се услажда.
16
0
 
19
 
! Отговори
До 16 Таня преди 10 месеца
Значи малко повече ти тежи мнението така ли? И може ли да разберем защо считаш че е малко повече, а не точно толкова колкото и на другите Български граждани?
15
2
 
15
 
! Отговори
До 7 Таня преди 10 месеца
Марш при травягите!
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня до 16. Къде ти тежи мнението по-конкретно ?
13
0
 
25
 
! Отговори
До 7 Таня преди 10 месеца
щом е толкова хубав. Изгледай го СТО пъти. И за нас!
12
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Очаквам такива филмчета и в училище да им прожектират.
11
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
До Таня. Под всички статии плещиш непрекъснато само пропагандни глупости тролченценцене.