По пътя на "спасението": Боклуци и страшна мизерия

Или какво оставят след себе си бежанците, тръгнали на запад
10 сеп 2015 21:04,
116

Снимка: klyker.com

Бежанци от Близкия Изток и Африка тръгват на опасно пътешествие всеки ден в търсене на по-добър живот на запад. Обществото ги съжалява и трябва да е солидарно с тях, но кадри на същинска мизерия, оставена от мигрантите, показват другата страна на монетата.

В галерията ще видите снимки на тонове боклуци, оставени по дългия път на бежанеца. Той е тръгнал към цивилизованите държави, но кадрите показват, че не се държи много цивилизовано и зарязва боклуците си, където му падне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
7
 
! Отговори
Дамаск преди 8 години
Асад не е диктатор, той не избива християни, но не харесва Израел и затова искат да го унищожат. Пропагандата е вирус.
61
0
 
32
 
! Отговори
gtf преди 8 години
Гладните и онеправданите, зарязали храна и вода ...
60
1
 
29
 
! Отговори
ба си преди 8 години
ислямски скакалци...
59
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За съжаление в такава *** ще се превърне цяла Европа, ако тъпите бюрократи в Брюксел не се събудят. А що не отнася до Германия - Неонацизма е жив - там ги чака гражданска война. Те и сега не могат да понасят чужденците......Меркел направо я закопа тази държава - докато някой "бежанец" не и изкара нож...... Впрочем - да и е честито на бабата - ще и построят наглите араби 200 нови джамии....УЖАСЕНА СЪМ ОТ НАГЛОСТТА ИМ.....
58
0
 
35
 
! Отговори
Гери преди 8 години
Потърсете в интернет статията: "Швеция- изнасилената страна" Това ни чака и нас....Европейските сляпи бюрократи нищо не искат да видят...докато самата Меркел не я заколи някой изгладнял емигрант...
57
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако ние не отидем в Индия то тя ще дойде при нас това са снимките!
56
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И на мен ми е надеждата в Русия, защото застава зад режима на Асад. Явно ислямисти се управляват добре само с диктатури. Те свобода не могат да ползват по предназначение, като диваци са. Скотове.
55
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спокойно!Русия скоро ще се оправи с ИДИЛ.Тогава да ги видя тия т.н. "бежанци" дали ще се върнат по родните места.Да,ама друг път!И стига като папагали са повтаряли журналистите че това са бежанци.Това са чиста проба икономически имигранти с една единствена цел-превземане и завладяване на християнска Европа отвътре.И всичко това го направиха САЩ за да си стабилизират кирливия долар!Нещастници!!!
54
5
 
2
 
! Отговори
G.q. преди 8 години
Emi vijte kva kochina ostava sled nqkoi koncert ili subor ili kudeto i da e kato se suberat poveche hora i to pri uslovie che ima kofi i tn... Posochvat vi kakvo da laete i vie vednaga laete
53
0
 
16
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
До Анонимен 68Точно това и аз си помислих.Искаше чиста арийска раса.Е,сега това Ще стане.С мюсюлмански привкус.Така ще се отблагодарят на всички приели ги страни,като о*ат навсякъде.
52
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тъй ТъйИ аз не искам, ама никой не ме пита. Тия дни на 2 пъти минах по вечерно време покрай Лъвов мост. И съжалих. През 90-те работех наблизо и смея да кажа, че имам представа как в частта от Симеон около Пазара, започнаха да се пръкват арабските магазинчета, а в празните къщи пак там и по Кирил и Методи да се самонастаняват - познай #КОИ? Имаше и каки, които любезно предлагаха малко удоволствия наблизо.Сега обаче, по Мария Луиза има само млади мъже емигранти, бакшиши от етноса и мръсотия
51
0
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам да пуснат от Хага генерал Ратко Младич и да му бъде дадена възможност да се справи с проблема. След месец няма и да си спомняме за проблема с бежанците.Щом искат нормален живот - да се държат като нас и да отхвърлят просташките си начин на живот и религии. Ако не - да си отиват там, откъдето са дошли.
50
0
 
45
 
! Отговори
БПФ преди 8 години
Тая *** *** трябва да бъде заставяна да почиства *** след себе си, ако трябва под дулата на автоматите !!! Как точно ще се "интегрират" в Европа ***, които още с влизането си правят такава чудовищна ***?
49
0
 
33
 
! Отговори
Тъй Тъй преди 8 години
77, Да излизаме от Съюзо тогава. Нека поне веднъж бъдем като достойна Полша и бъдем националисти. Защо толкова си мразим държавата? Може да сме бедни, но поне сме горе-долу свободни. Не искам да живея в ислямско общество. Християнското общество е единствената приемлива форма да има личност.
48
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Албанците са силни националисти и нерелигиозни хора. Косово и македонските албанци са опасните, защото поддават. Има и промени в Северна Албания. Всичко е заради финансиранията на Саудитска Арабия (съюзник на САЩ), кято иска радикален ислям на Балканите. Защо не ги харесвате албанците? Те няма да искат тази *** да им се разхожда из страната.
47
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ВИЕ ДА НЕ БИ ДА СИ МИСЛИТЕ ЧЕ ТЕЗИ КОИТО СА ТРЪГНАЛИ КЪМ ГЕРМАНИЯ СА С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ? ТОВА СА СПЯЩИТЕ КЛЕТКИ НА ИДАЛ. НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ СА САМО МЪЖЕ МЕЖДУ 20 И 40 ГОДИШНИ И ТУК ТАМЕ ЗА ЦВЯТ НЯКОЯ ЖЕНА С ДЕТЕ. ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ САМО МЪЖЕ БЯГАТ. КАКВИ ГРЪМОТЕВИЦИ Я ЧАКАТ БАБЕТО МЕРКЕЛ НЕ Е ИСТИНА. ТАКОВА СЕЛФИ ЩЕ И НАПРАВЯТ ИДАЛЦИТЕ ЧЕ ЩЕ ЗАПРИЛИЧА НА ПУШЕНА СКУМРИЯ. НО КАКТО СА КАЗАЛИ УМНИТЕ ХОРА. КОЙ КАКВОТО САМ СИ НАПРАВИ ЦЯЛО СЕЛО НЕМОЖЕ ДА МУ ГО НАПРАВИ.
46
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Тъй ТъйНали именно с тази цел се съгласиха да ни ашладисат към ЕС. Не заради черните ни очи и Женския пазар, а именно със задната мисъл богата Европа да имат индиректна външна граница, която да играе и ролята на буфер. И понеже никой не очакваше подобна екскалация на събитията и организирано експресно пренасочване на бежанските потоци, събитията свариха европолитиците и бюрократите малко неподготвени. Но е въпрос на време, да видим и истинското им лице. Защото това е само първата вълна!
45
0
 
33
 
! Отговори
ПОТРЕСЕН преди 8 години
Е....А СИ МАЙКАТА,УЖАС.Тия са по-зле и от .РЕВЕ МИ СЕ.
44
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Време е за Балкански пакт - Македония, Сърбия, България, Албания, Гърция за спасение на суверинитета на Балканите.
43
0
 
40
 
! Отговори
Тъй Тъй преди 8 години
Надявам се ББ и свита да постъпят като Полша и Словакия и да откажат повече прием от тези 2200 обещани до момента. Хора, скоро няма да имаме държава и ще станем бежанци ние самите. Македония се клати в момента. И ние не сме по-добре политически и икономически от нея, следващите сме. Мъчно ми е за македонците, добри хора и християни са, но не могат да удържат тази ***, която им залива страната. Вярно е, че поведението на тези е като на завоеватели. Стига сме били либерални. Те не са.