Легендите не се забравят! Трифон с №3

Да си припомним железния Туньо на терена
Обновена: 13 фев 2016 21:02 | 13 фев 2016 16:17, Красимир Ангелов
61

Снимка: Reuters

Трифон Иванов без съмнение бе един от най-добрите защитници в историята на родния футбол.

Още по темата
Железният защитник изигра 77 мача и отбеляза 6 гола за националния отбор на България, за който игра в периода от 1988 до 1998 година.

Да си припомним какъв бе железният Туньо на терена – защитникът, който будеше страх във всеки нападател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: Трифон Иванов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
6
 
3
 
! Отговори
Контраатака !!! преди 8 години
Днеска рожден ден има головия хищник и мало коте-Валери Божинов бре!!! Ово е футбалер сийяен!Кво ни занимавате с разни анаболни алкахолици бре??? Снайпериста в наказателното поле става днес-15 02 2016 година на 30 лазарника бре!Ще играе на топ ниво до 2036 година!Ето това е легенда дето не се забравя и ще ни радва още къде 20 години!!!
33
5
 
4
 
! Отговори
Ани преди 8 години
Няма да забравя моите родители, които са ми дали всичко.Те са велики за моето семейство.
32
5
 
35
 
! Отговори
fan преди 8 години
Току що цял стадион във Виена стана на крака в едноминутно мълчание в памет на великия Трифон Иванов. Това се случи преди началото на австрийското дерби между отборите на Аустрия и Рапид Виена. Футболистите на двата отбора излязоха на игрището с черни ленти, почитайки и по този начин паметта на игралия и за двата отбора прекрасен български футболист. Мачът се излъчва директно и по първа програма на ORF и това събитие бе видяно в цялата страна.Всички медии в Австрия съобщават още от вчера за смъртта на любимеца на австрийската публика, а почитателите му пишат във форумите изключителни неща за н
31
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kolko radost ni donesoha vsichkite na svetovnoto...nikoga ne sam vijdala balgarite tolkova shtastlivi, machno mi e....
30
4
 
27
 
! Отговори
до шампиона преди 8 години
Господ да го прости...железната непробиваема крепост на българския ***...Почивай в мир,Защитнико !
29
5
 
73
 
! Отговори
Трифон е велик ! преди 8 години
И не е "един от най-добрите защитници", а най-добрият!!! Просто нямаме друг такъв !И едва ли скоро ще се появи. Пуснете си старите мачове пак. Играят Балъков, тук - таме Лечков, Стоичката бележи голове ( верно, спор няма ), ама и бая се разхожда с ръце на кръста, обаче Туньо беше звяр ! Стена...! Стена бе, ако го нямаше него ( защитниците винаги остават незабележими и встрани от голямото "джиджи-биджи"), нашата дружинка нямаше да я бъде. Трифоне, ти си един безшумен герой, който правеше нещата!
28
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поклон, железният Трифон. Скърбим.
27
8
 
6
 
! Отговори
Контраатака !!! преди 8 години
Ало варналийчето !!! Нали щехме да се чакаме пред хотел Черно море да ме трепеш бре ***???Кво се случи,че тъй не се получи бре ушанко???
26
15
 
6
 
! Отговори
Герой е Туньо-герой! преди 8 години
Кой каквото ще да казва,но Трифон Иванов е истински БГ герой!Само един истински БГ герой може да излезе на терена напълно трезвен,както на онзи мач-малкия финал и така красиво да забие красивата си глава в тревното покритие на пеналта ни при втория гол на Хенрик Ларсон!Само истинските герои могат да издържат цели 45 минути от първото полувреме и след това гордо и по геройски да поискат смяна!Е малко се поизложи срещу Будиста три дена по-рано и онзи взе че вкара само два гола на Анджело Перуци!!!
25
6
 
8
 
! Отговори
Трифон Зарезан !!! преди 8 години
Молете се братя българи да не вземе свръхдоза гениалния плешивец,че тогава три дена национален траур не ни мърдат бре!Еваллата на Туньо-велик футболмен беше!Особено срещу ония русокосите и високите на 16 юли онази година!Поклон пред тебе Туньо!!!
24
5
 
42
 
! Отговори
елдорадо преди 8 години
Призовавам всички, които ще пият вино на трифон зарезан да отлеят от първата чаша в негова памет, за този велик българин videoclip.bg/watch/176747_Chestit-Trifon-Zarezan-s-Bulgarski-Narodni-Pesni
23
5
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тъжен и шокиран съм, Бог да го прости.
22
5
 
37
 
! Отговори
Мила преди 8 години
Поклон пред Трифон! Поклон, че беше българин, мъж и Човек! Поклон за хъса и желанието за победа, поклон, че даде всичко от себе си. Но винаги добрите не успяват в живота за разлика от злите и рано си отиват, може би защото са по-малко. Светлина на духа му!
21
5
 
38
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Добрите хора си отиват по-напред! Жалко за Трифон Иванов! Мир на праха му.
20
5
 
53
 
! Отговори
АК-47 преди 8 години
Поклон пред Трифон Иванов! Голям футболист и човек. Неотразим! Да вярваме, че е на по-добро място. И кои са тези бо.луци и антибългари, които цъкат минуси?
19
5
 
62
 
! Отговори
1994 преди 8 години
ГОЛЯМ си Трифоне,поклон, ти си в сърцата ни.
18
5
 
69
 
! Отговори
pameten преди 8 години
Почивай в мир, Трифоне! Ти си част от детството ни. По наше време "три" беше синоним на "Трифон Иванов".Тъгуваме за теб, капитане!
17
7
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НАЩЕ ИСКРЕННИ И ИСТИНСКИ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ ЗА ЕДИН ИСТИНСКИ БЪЛГАРИН И ИСТИНСКИ ЧОВЕК.
16
14
 
15
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 21БГ, я сега ми посочи в темите за *** на Трифон, аз възхвалявам ли Русия или напротив- Трифон за мен е най-великият български защитник? И по този начин възхвалявам Русия? Наистина ли , болен мозък? ***, БГ, отговарям ти от името на потребителя с ник " Да живее Русия"! Не сме един и същи човек !
15
7
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво на днес.бг за хубавата галерия..Мъка за Големия Трифон!