Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
212
0
 
0
 
! Отговори
Mrs. Vili Boyadjieva преди 15 години
Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?". Отново съм аз, Г-жа Вили Бояджиева. За интересуващите се от летящи чинии, моят телефон е: 0896490 333
211
0
 
0
 
! Отговори
Mrs. Vili Boyadjieva преди 15 години
Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?". Aз съм Американска гражданка и произвеждам летящи чинии. Ако Мр. Дуган иска една, мога да го снабдя не само с една, а с коклото иска. И още - ако някой познава Мр. Дуган, моля да го насочи към Интернет страница: .anthenea.wsИначе той само си хвърля думите напразно!
210
0
 
0
 
! Отговори
rowena преди 15 години
Човека направо си призна публично за тайни контакти с НЛО. Иска да им купи чинията за да лети с нея над сараите си:)))))Брей, че колко струва една такава чиния за да може Доган да си я купи? Я гледай ти!
209
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво Ахмед, най-добрия начин да покажеш на избирателите си, че те боли ... за тях, че докато повечето живеят зле, ти ще караш летяща чиния, че на първо място слагаш собственото си лакомо АЗ, а избирателите ти да си карат каручките.. "веднъж съм се родил, аз ся ако не крада кога ще крада?"
208
0
 
0
 
! Отговори
Osman преди 15 години
ЦЪк,цък демек Летяща чиния ше си купи Амет агата,мама му стара аз ладата не можах да си смена още а той тръгнал летящи чинии да купува ...на инат язък,язък а то форумните "професори"- запалянковци има да си трият ръцете...естественно от злоба
207
0
 
0
 
! Отговори
% преди 15 години
ДВИЖЕНИЕ ЗА ПЛАДНЕШКИ "САМОУБИЙСТВА"...
206
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Здрасти инженере! Ти си първия турчин, който се казва Бай ***! Предполагам, че единия от западните езици дето владееш е Българския! Да ти кажа все пак не разбрах защо си гласувал за ДПС! Тя нито е Турска, нито ислямистка партия! По име би трябвало да се бори за права и свободи! Ама ако за това си гласувал сбъркал си адреса! По-добре гласувай за Атака! Те по-добре се борят за права и свободи на всички български граждани! Или май си едно от поредните измекчрски ченгета дращещи по форумите без много да са наясно като какво всъщност искат да направят с това драшене!
205
0
 
0
 
! Отговори
asan преди 15 години
не е виновно циган4ето , 4е яде баницата, а този , които му я дава -БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА !!! И ...ЗА ТРЕТИ ПЪТ МЕ ТРИЕТЕ ...НО ...ПОГОВОРКАТА СИ Е 4ИСТО Б Ъ Л Г А Р С КА !!!
204
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Обръщам се към номер 180, господин ли сте госпожа ли, но страшно ме размяхте, та това е бюджета на земното кълбо за една година, ей скъпичко, сигурно е страшно готино при тях, не заслужава този ***, да ходи оттатъка, нека си седи тук и да хвърчи от скат на скат,така му е писано да плаща за лъжите, кражбите , та сега и убийство, самоубийство...
203
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Как се чувствате при тези думи на Доган? Човека се подиграва на цялото правителство и на целият скапан народ. Няма кой да му търси отговорност? Станишев ли? Хаха. На изборите с заплахи, с пари пак ще е в парламента. Прави си каквото иска. Без закони, без морал, без някои да го закача. Това не е правителство, не е народ.
202
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Уважаеми Бай ***(197) ! Не забравяй ,че образованието си, по всяка вероятност,си го получил в България, а не ,например ,в Оксфорд ! Радвам се за за теб, че знаеш два западни езика, но, за съжаление, това не те прави нещо по-особенно и различно, тъй като и други знаят...Явно някакво протурско настроение те заслепява и не си разбрал за какво иде реч...Никой във форума не е твърдял ,че ВСИЧКИ турци са безпросветни и бедни ! Нито че ВСИЧКИ българи са такива...Визираше се основната маса от населението ,независимо от етноса .За сведение - има и бедни *** ! А ,че ти си доволен от ДПС и с гордост казваш, че си гласувал за тях, си е твоя работа.Никого не впечатляваш с ислямистката си омраза към българите.За такива като тебе е поговорката ,че на турчина дослука му е до коляното! Дори и тука да са родени бабите ви ,пак ще се мислите за турци(нищо че Турция ви изрита обратно през границата и тамошните турци ви питаха какви турци сте като не знаете турски ,ами говорите на турско-***-български ) ! И не ни навирай Ал.Константинов в лицата, ами се огледай за фереджетата и потурите около себе си и веднага ще ти стане ясно кой е изостанал със 100 години от света !!!
201
0
 
0
 
! Отговори
ТЯНКО преди 15 години
..РЯЗАНА ?
200
0
 
0
 
! Отговори
Бг преди 15 години
Само глупавия слага всички под общ знаменател-българите са еди какви си,турците са еди що си и тн.Е ами аз съм лекар,средностатистически българин,с прилични доходи и сносен живот,но когато някой ме краде и лъже аз не гласувам за него.Ти това можеш ли го?И още нещо,тия с автобусите дето не знаят български и ги водят като овце да гласуват и те ли са от тия многото дето ги споменаваш?Е шамандурата се люшка на кадето повее морето,а Доган обича да сочи посоката.Лека ти вечер и по-полека с определенията.
199
0
 
0
 
! Отговори
Alexxx преди 15 години
Ти май на Доган Ага искаш хаир да му струваш, а. Преди седмица се върнах от Деарбекир тея там са построили комунизма да ти кажа и си живеят 100 пъти по добре от нас, селското им стопанство е във възход нищо че вадят вода от 800-1000 метра дълбочина, орът и жънат с техника дето след 20 години ще стъпи по българските ниви, карат нови коли, а минималната пенсия е 600 лири ко повече да ти кажа, ааа и дупки нямат по пътищата.А ние все някой друг ни е виновен я сърбите, я доган, я руснаците. докато не престанем да живееем с манталитета на жретви няма да се оправим Честно отидох в Турция доста предубеден ама сега ме е срам за всичките ми убеждения
198
0
 
0
 
! Отговори
8888 преди 15 години
Абе,ей , умнико България никога няма да стане Турция.И да те питам благодарение на кого си станал начетен човек - на БЪЛГАРИТЕ!!!Ами като си голямата работа кому х --я държиш тук!
197
0
 
0
 
! Отговори
Бай Ганьо,2008 преди 15 години
Абе, вие българите сте големи шамандури. Имате претенции, много често без покритие, и като се издъните някой ви виновен-я арменския поп, я атмосферното налягане, я А. Доган. Аз съм мюсюлманин, средностатистически българин, инженер, с прилични доходи, не съм неграмотен /владея 2 западни езика/, и съм гласувал за ДПС. А такива като мен са много, нямате на представа, колко много...А вие ще си умрете с тези заблуди, щото това което Алеко Константинов е установил за българите преди 100 г. е валидно и сега.БУЛГАААААААААААААААААААР.......мама му стара
196
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Браво 194 ! Колко години само залъгваха обикновенните ,отрудени и необразовани турци из южна България ! Само ги баламосваха ,а те продължават да са си все така бедни.Дано и на тях да им е светнало какво става (както на нас-българите) ,защото може да сме от различни етноси ,но ДЪРЖАВАТА ни е обща !
195
0
 
0
 
! Отговори
Мамантос преди 15 години
Ахмед ефенди (за несведущите: "ефенди" е по-ниска титла от "бей", например), хващай летящата чиния и отлитай за Източен Анадол, -- някъде там около Диарбакър -- и то по-скоро!
194
0
 
0
 
! Отговори
Червената помия преди 15 години
Откъде човек получаващ само пари от народното събрание , и то след като му удържат глоби за неприсъствие има пари за този охолен живот?Нали не участва в никакви фондации и фирми официално?Защо не се самосезира прокуратурата и не го погне за произхода на парите му и за недекларирани данъци?Ал Капоне хванаха някога с къде къде по-несъвършенни средства за разследване, а Доган не могат?Не че не могат, Не искат...Защото веднага почва да се споменава Косово, Босна, Чечения...Много търпелив народ сме..Турците-също.Бих го завел в някое бедно турско село, дето жените на 40 изглеждат вече като баби от работа на къра, бих показал на селяните всичките му сарай, яхти и летящи чиний и бих им го оставил само за една нощ, с обещание че никой няма да им търси наказателна отговорност на сутринта.Ще го самоубият на 5-тата минута.
193
0
 
0
 
! Отговори
дамата преди 15 години
ти и наглия и крадлив ***! Ами купи си бе та дано се изметеш от държавата ни и хич не се връщай.