Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
тоя е е*баси и наглеца тцтцт.Когато и да го убиеш му е късно !
191
0
 
0
 
! Отговори
Атила преди 15 години
Доган е прав.Ако ДПС не управлява етническия мир;тогава дуригите лесно може да манипулира тези хора за своите цели.Тука Доган няма вина в самоубйства.Човек е самоубил в неговата къща защото е неговия началник това е нормално.*******************Братовчед, доган е самият убиец. И това лилиПУТЕсто човече доган да не си мисли че постоянно ще плаши с етнически сблъсъци ако не управлявал, и да продължава да граби нагло и безогледно България. Защото ***, помни ми думата, че ще получи както тои, така и продажните комунистически безродни *** от БКП/БСП един толкова мощен колективен Българо-Турски шут, че не знам в коя планета на глакатиката ще успее да се спре заевалията черкезки. Тук става въпрос за убийство, а не за самоубиство. Този пръч мина всякакви граници, защомто вече си позволи да убива лично хора, и да се опитва да го изкара на самоуйство. Явно Ахмед Емин му е наистина дотегнало от вечните лъжи, кражби на доган и човека да му е вечна паметта, се е опълчил на това уродливо чудовище доган, и си плати клетият човечец с живота. Доган преку волята му ще бъде съден като най-обикновен убиец и престъпник, и като такъв ще лежи в затвора, без право на помилване, и това ще го свършат точно "неговите хора" турците от турция. Защото извиняваи много, но доган е *** не на Анкара, а на Москва, а на турците това изобщо не им се нрави на табиета някои си макар и да е турчин, да е слуга на Москва и КГБ. През седемдесетте години на двадесети век в турция са се избивали леви и десни формации, макар и едните и другите да са били турци, а някои хора се опитват да убеждават че турция била подкрепяла активно хора като доган с комунситическа закваска. Тази доганова лудост, просто няма как да я бъде вече. Така!!! че СЪД И СМЪРТ ЗА УБИЕЦА ДОГАН...
190
0
 
0
 
! Отговори
bai rezak преди 15 години
abe toq na ludi li ni pravi .toi zashto ne otide pri Emin ami otbiva temata za etni4eski mir .4e toi sazdava etni4eskoto naprejenie v bg. bah ti 4almata
189
0
 
0
 
! Отговори
neizvesten преди 15 години
Докога ще се оставяме да ни командват догановци ,той и цялата му пастмина да си тръгнат за другия свят ,е за там му трябва летяща чиния ,да му проверят преди това имотите по морето ,ако можеше сега дядо Вазов да стане и да напише новата версия на под игото
188
0
 
0
 
! Отговори
European Security преди 15 години
Изключително остри и задълбочени оценки разкриват отношението на френската страна към процесите в България. Основният извод е, че в страната ни властта е превзета и се упражнява от бивши сътрудници на Държавна сигурност и хора, свързани тясно с комунистическия режим. Това авторите наричат завръщане на старите демони"...В центъра на тяхното внимание са политически фигури като Ахмед Демир Доган (по този начин е изписван лидерът на ДПС), президентът Георги Първанов, както и министри от сегашния кабинет и активни политици и лидери на партии. Тезата за корупцията е аргументирана с различни цитати от интервюта, както и на журналистически разследвания в наши медии. Особено внимание е отделено на гостуването на Доган в Шоуто на Слави" преди повече от две години, където той призна откровено за съществуването на обръчи от фирми" около Движението за права и свободи. Същият този човек нагло обявява преди изборите за евродепутати през май, че София не му стига, иска да управлява и Брюксел. Очевидно става дума да управлява с парите от еврофондовете, които са формирани от данъците на гражданите на Европа." Като наричат това нахално изказване", авторите цитират и друга мисъл на Доган: Екологията е много важна, за да я оставим на еколозите". Авторите визират отново еврофондовете, които очевидно хората на Доган искат да използват максимално за някакви свои цели. Авторите на статията заявяват в прав текст, че Саркози би допуснал огромна грешка, ако по време на посещението си в България се срещне с Ахмед Демир Доган. Според тях френското общество не би простило такова поведение. Доган със своите под 10 процента електорална подкрепа вече години наред властва в българската политика и е придобил абсолютна власт над процесите в държавата. Позволява си действия и изказвания, които не съответстват на европейските норми". В статията е цитиран български турчин, който обяснява по какъв начин ДПС купува *** гласове на изборите. Споменат е и примерът от предишните избори, когато в такова купуване на ромски гласове бе замесено името и на бизнесмена Христо Ковачки. Специално внимание е отделено и на президента Георги Първанов. Отбелязани са разкритията на Комисията по досиетата за неговите връзки със структури на комунистическата Държавна сигурност. Подчертана е и топлата му връзка с ДПС и Ахмед Демир Доган. Агентурното минало на лидера на ДПС също не е подминато.
187
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Доган е прав.Ако ДПС не управлява етническия мир;тогава дуригите лесно може да манипулира тези хора за своите цели.Тука Доган няма вина в самоубйства.Човек е самоубил в неговата къща защото е неговия началник това е нормално.
186
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Май плашат с етническо напрежение.......и обикновенните турци и обикновенните българи са зле без сериозен поминък,без държава,без мечти за децата си!
185
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А може би Ахмед Емин не е искал точно летящата чиния на името си..........?
184
0
 
0
 
! Отговори
хахаха преди 15 години
ЗА ТОЯ!
183
0
 
0
 
! Отговори
дедо поп преди 15 години
Му е направила тая ВЕЛЕВА на работа при неговия приятел от ДС Тошо ТОШЕВ -тъпунгера!!!Некъв крадлив *** на име АХМЕТ ДОГАН идва да ми обеснява видиш не бил убивал малки деца и майките им с бомби в терористични нападения???Догане трябва да си мъртъв ако ще и после да те качат на ЛЕТТЯЩ ТИГАН !!!
182
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 15 години
a be 6to ne gledate kakvo imate na masataami ste tragnali da opravqte na bg boklucite
181
0
 
0
 
! Отговори
.... преди 15 години
TOVA E NAI GNUSNIAT I NAGAL 4OVEK V DARJAVATA...NO I PERVANOV I STANI6EV MU SE KLANIAT!!!!!!!!!NI6TO NIMA DA MU NAPRAVIAT TOI GI DARJI SDRAVO
180
0
 
0
 
! Отговори
BLAKE преди 15 години
Продавам запазена летящя чиния . Изминато разстояние около 150 000 светлинни години . Разполага с гравитационен и антигравитационен щит . Не съм влизал в конфронтация с извънземни . Цена не повече от 250 000 000 000 000 000 евро .
179
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Трябва да успокояваме електората"....zvu4i kato - "dobro dobi4e... nqma, nqma... ori mangizki za qxti, pyk dove4era 6te ima prqsna trevica xexe
178
0
 
0
 
! Отговори
стан преди 15 години
видяхте ли, че Доган е пич. ще си я купи и хич няма да му пука.
177
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?" - да, точно това означава.
176
0
 
0
 
! Отговори
777 преди 15 години
" И накрая . Любовта която получаваш е еднаква на любовта която създаваш . " Beatles . And in the end , the love you take is equal to the love you make .Жалко че използвам цитат от такава вилика песен но това беше послание към всички .
175
0
 
0
 
! Отговори
Bg преди 15 години
И кои са твоите предци дето са били тука от преди? Може би извънземните,а?
174
0
 
0
 
! Отговори
Долу ръцете от преди 15 години
Доган да декларира доходите си?!С какви пари е платен лукса,в който е затънал...
173
0
 
0
 
! Отговори
ggg преди 15 години
Прочетете какво е казал доганчо. - Но това, което казваш, е много страшно: нашият електорат трябва да бъде успокоен. Нима може да се стигне дотам?- А кой ще го успокои? Кой ще му каже истината? Как се чувстват тези български граждани в тази среда на омраза. Да не би някой да чака, че аз ще тръгна да ги успокоявам, както стана преди 20 години? Това ли чакате от мен? Ако духът излезе от бутилката по отношение на етническо напрежение, на противопоставяне, с какво да ги успокоя? Ако искате да напусна, ще напусна? - За първи път виждам толкова метал в очите ти?- След това, което съм направил за страната, това ли трябва да получа? Обществото чака и е в правото си да очаква някаква реакция от мен. Какво обяснение да дам? На базата на какво? Да тълкувам писмото? И това мога да направя. Нека да го оповестят официално. Ние имаме най-голям интерес този случай да се изясни.Това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Разбираш ли, че нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го осъзнаваме.