Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
172
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Понеже съм изпуснал важен текст от конституцията, моля да ме извините, че ще се повторя...Г-н Доганов, с вашето изявление ТОЧНО СЕГА:..."Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам..." демонстрирате наглост, дебелоочие и липса на чувство за мярка и елементарна човещина. ВИЕ ПРЕМИНАХТЕ ВЕЧЕ ГРАНИЦАТА НА ТЪРПЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ!!!Някога, Левски се е борил срещу ДИВАЩИНАТА НА ТОГАВАШНАТА ВЛАСТ, която в еднаква степен е грабила И ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И *** И ЕВРЕЙ И АРМЕНЦИ...- ДНЕС, ЗАРАДИ ЛИЧНО ВАШАТА ДИВАЩИНА И ДИВАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ, ОТНОВО СА ПРОПИЩЕЛИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!УПРАВЛЕНИЕТОТО С ВАШИЯ МАНДАТ, е не просто престъпление против етносите в България, срещу всички Български граждани, То е престъпление против човечеството...ЗАЩОТО:Управляващата ви "Триада", води политика на геноцид срещу Българските граждани с НАРАСТВАЩА ЖЕСТОКОСТ!!!- Синдикатите обявиха и аз им вярвам, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, вие го ОБРИЧАТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, вие го ОБРИЧАТЕ НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, ВИЕ ГО ЛИШАВАТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРИНУЖДАВАТЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата Ви "Триада", Г-н Догановв, вместо да раздава милостиня - НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВИ;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да имаме нужда от подаянията ви, защото ще се издържаме от собствения си, справедливо заплатен труд...НАПОМНЯМ ВИ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл. 29. (1) Никой не може да бъде подлаган на мъчение, на жестоко, безчовечно или унижаващо отношение, както и на насилствена асимилация. Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ!!! !!!СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩО!!!(За ваше етническо успокоение, съдебния състав ще състои от един арменец, един турчин, един българин, един *** и един евреин...)
171
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дяволе Доган, има анти-ДПС кампания, заради крадливата ви и лъжлива същност. Няма антитурска кампания. ДПС и турците са различни понятия. От теб и клоаката около теб се отвращават и самите турци. Какъв турчин си тогава ти? Ти си резил дори за турския етнос в България. Защото самите турци се срамуват от теб и престъпната ти псевдноетническа загриженост, под която се криете докато обирате народ и държава! И ако се появи антитурска кампания занапред, дяволе, твоята криминална банда ще е единствения виновен за нея. Затова стига лъгал, че си мислил за турците и помаците. Ако мислеше, нямаше да крадеш и убиваш с години, докато те се търкалят в мизерия и нещастие. Ти само ги използва. Използваш ги и сега в жалките си опити да заглъхнат гласовете, разкривайки какъв дявол си. Само че никой не ти вярва. Дори и турците вече те ненавиждат и мразят. те се срамуват от теб, защото им прецака и усложни живота с поведението си. Не те искат и биха те убили с камъни. Та за какво етническо напрежение говориш ти и лукавите ти лакеи в ДПС? Толкова нещастия и мъка сте донесли, че нямате право да дишате въздуха ни дори! Дано скоро, много скоро търкаш затворническите нарове с години и десетилетия напред за всички лъжи, кражби, гаври и убийства, които си извършил за толкова години!
170
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Cложете до него румен петков,който изглежда като "башибозук в дива полуда" ,миков,който изглежда като разпасан турчин,борисов ,който от години раздава идеи за справедливост във вид на "кърджалия с мазна глава ,с мазна шия,с мазна мутра ..с един поглед на готов веднага да психяса човек ,до него цветанов,който е пурвокласен *** и гледа верно като добфодушна сабака,която толкова може...по-лошо от това не може да се насили да гледа..сложете чистокръвния българин ипостасата на българския субстрат иван костов ,който върти дзъркали ,като контрабандист пред митничар,само и само митничаря да не улови лудостта в погледа муБългарино, Проф. Захари Футеков е написал следното:"...Близко до ума: ако знаеш едно чуждо изречение, при подходящ и при неподходящ случай - да се каже, в писма, разговори речи - блъскай чужди думи, за да минаваш за "интелегентен"! И характерното в този случай е да се отбележи, че колкото по-необразован, полуобразован и некултурен е един човек, толкова повече той употребява чужди думи навярно за да замъгли още повече и без това мъглявата мисъл в главата му. Но оставям тези жалки създания на хилавата епоха, която ги е създала, нека ..."Такива са ни политиците, такива са ни журналистите, такива са ни у'чените, такива са и част от писачите.Жалко, но това е българската действителсност. Този на снимката поразително прилича на бакалин, само му липсва химическия молив зад ухото.
169
0
 
0
 
! Отговори
000 преди 15 години
Всеки който е роден в България и има българско гражданство е българин така както дъщеря ми родена в Германия има немско гражданство е германка . Засегнатите да направят кръвни проби да доставят генетичен материал за доказване на обратното .
168
0
 
0
 
! Отговори
bggrajdanin преди 15 години
още ли ще ги тарпим ,няма ли начин да се свали това правителство преждевременно ,тези господа отдавна са си оплели кошничките а за нас само празните приказки ли ,трябва нова власт нова политика на тази страна ,дане се саобразяваме с никви членки вамшни,да приемат един закон да ги свалим с една подписка и толкос ,таи един подпис ще е равен на един глас какви ти белютини мелютини несме в 1клас + китаиските закони
167
0
 
0
 
! Отговори
Ели преди 15 години
Давай, Доан, купувай я тая чиния и изчезвай възможно най-бързо на светлинни години от нас. Че ако знаеш как ни е писнало от гьонсурата ти! Откъде ги смиташ тези лъжи и измишльотини, като че ли някой ти вярва. Хайде, have a nice flight
166
0
 
0
 
! Отговори
lil преди 15 години
Г-н Доган, ние всички с нетърпение очакваме да си закупите летяща чиния, за да Ви изстреляме в космоса! ЗАВИНАГИ!!!!!
165
0
 
0
 
! Отговори
tan4etonet преди 15 години
Уважаеми съфорумци ! Учудващо е ,че тези от нас, които най-много твърдят ,че са българи, пропускат(някак си) да пишат коментарите си на български...Приемете това изказване като приятелска забележка!...Впечатление ми направиха изказванията за глобализацията на 116-което като факт наистина съществува.Друг е въпроса ,че има създадени и организации срещу подобна инвазия.Което сочи ,че не всички държави са съгласни с такова бъдеще!..Друг член на форума-137, изказа интересно мнение , което остана като недовършено и мина някак "между другото",но ме заинтригува.Би ли се уточнил с повече подробности ?... 153 поне беше конкретен и като цяло, без излишна конфронтация, успя да каже най-главното....Що се отнася до 157, нека запази(препоръчително)мнението си за Костов и костовистите, защото и на тях им сърбахме попарата, а и всеки ще си гласува за когото си избере. С уважение:tan4etonet
164
0
 
0
 
! Отговори
kurt преди 15 години
Iskam samo da kaj na toq kiko li e kakav e ne znam ,,,da ne zabravq koy kogo e naebal ,,prost ,dolen balgarski mantallitet ,.tolkova si neuk i 4e ne znae6 kakvo da kaje6 ami 6te psuva ,,prase dolnoprobno<<>>
163
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
просто не продават летящти чинии иначе всички от 3-та крадлива сбирщина МОГАТ ДА СИ Я ПОЗВОЛЯТ!!!ЗАТВОР ЗА ВАС!!!МОШЕНИЦИ НАГЛИ!!!
162
0
 
0
 
! Отговори
eproh el pam преди 15 години
Ахмед Доган няма причини да се приеснява ;от този трагичен акт на неговия секретар партията му ще се засили. Ad hoc ще се мобилизират отново предизборно силите,понеже такива като ДОНЕС.БГ ,кито за 2 дни пускат три теми за ахмед доган в своя банер ,ясно е че *** в бг са готови да буйстват по всяко време.но само толкоз..едни 2 -3 ооо клика повече от цялата работа.от цялата тази кампания на българливи медии ,които не е ясно дали не искат доган заради костов или не искат доган заради сидеров.или не искат догат щото борисов не го иска.но всички тези са ми на мен адски несимпатични.с това естествено е доган да ми стане още по симпатичен.в крайна сметка човека се държи естествено.не знам с какво точно ,но аз като го видя ,самото му лице ме успокоява.дори на тази снимка тук!!!(снимката горе)вие си мислите,че посланието на ДоНЕСи,бегетата еБой по доган..като кучетои на павлов..показваме му стимула ,то произвжда реакция.първосигнално..а кучето то каква реакция да произведе,освен да лае. всъщност обаче ,на несъзнавано ниво тази снимка отправя друго послание.доган ,напълно делови,модерен,елегантен и спокоен.с хубави очила,които му стят добре.доган европейския човек.западняка.Cложете до него румен петков,който изглежда като "башибозук в дива полуда" ,миков,който изглежда като разпасан турчин,борисов ,който от години раздава идеи за справедливост във вид на "кърджалия с мазна глава ,с мазна шия,с мазна мутра ..с един поглед на готов веднага да психяса човек ,до него цветанов,който е пурвокласен *** и гледа верно като добфодушна сабака,която толкова може...по-лошо от това не може да се насили да гледа..сложете чистокръвния българин ипостасата на българския субстрат иван костов ,който върти дзъркали ,като контрабандист пред митничар,само и само митничаря да не улови лудостта в погледа му. на този фон снимката на доган е направо снимка на човек излизащ от конференция на немската християн демократическа партия.снимката на доган показва тази ведрина на западно европееца,който е широкоскроен човек и има здрав усет за собствена цена,коео гарантира спокойния му израз. в крайна сметка винаги става това,което жак лакоон казва за комуникацията.от медията изскат да изпратят посление,което да обезспокои ,но те обратно получават преобърнатото послание на собственото си послание-послание,което успокоява.в този смисъл мен тези статии и реакциите в коментарите на лумпено-откаченягите само могат да ме карат да издиря на страницата спокойния,задълбочения,европейския човек..и да го намеря в лицето от снимката на ахмед доган с велурено яке със polo shirt на от много добре обработен памук,вероятно тази черно бяла поло-ризка е на Ralph Lauren
161
0
 
0
 
! Отговори
eproht el pal преди 15 години
или на fred perry . а очилата му с много голяма вроятност са Cartier.B U L G A R I или Dupont.освен това,този човек ,който аз виждам тук на снимката ,никога не дрънка банализми страни от клишета винаги отбягва глупавите въпроси,докато така наречените "представители на българското" (какво ли то представлява,че да има нужда да бъде представлявано..трябва да е бяая безформена пляка щом има нужда от такова обилно представителство,кето в същото време изкарва напред микседеместите лица и алкохиолизирани мутри,мазни пачи на башибузучести българи) в тяхно лице виждаме безплодието на ума,стърнищата и бабрката на разума.хора на уравниволовката и на 'равнииис по " ahmeedin Dugan за пореден път с наглед делничното си казване -ако можех бих летял до марс с летяща чиния ,като човек с философска дисертация посява семе за креатив в полическото -нека то да се занимава с екзистенциални въпроси ,когато се говори за смъртта,самоубийството.нека да сме във жанра на разговора.не може неуки пожарникари да говорят за самоубийство.самоубийството е екзистенциалистки казус и това доган прекрасно знае.поради това подсилва екзистенциалисткото напрежение,като изнася хоризонта на живото извън делника,извън земното,хтоничното,заблатеното,телуричното.той самия никога не е бил телуречин.като съвестен мюсулманин той отправя поглед към небео,когато всички са заболи поглед в земята.Само след две десетилетия време вече ще имаме културата да осмислим мястото на доган.един малкото смислени политици.бих се радвал по-често да говори,по-често да имаме повод да мислим над неговите мъдри думи.само забележете,човека казва ако можех бих си купил летяща чиния..не казва ролс ройс, не казва боинг ...с това той ни показва ,как да гледаме на богатството..по съвсем нематериален начин,като отваря хоризонта на съвсем нова естетика.да,дори и политическа естетика.не е ли странно,колко за този човек сме свикнали да чуваме само негативно,само тричцанич,не оже да харесваш доган,акослучайно пък някой каже нещо хубаво,то веднага се приема като иронизиране.Толкова свикнагхме с клишето "за доган или лошо или нищо!" че дори най-нормалния анализ на неговата мъдрост и смисленост започват да изглеждат гротескно.защото представете си думите от последните 10 реда казани за иван костов..ами лично аз бих се смял от сърце.
160
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
DA si kupish sveshti za tebe i za vsi4ki turci,mama__ti turska propadnala.
159
0
 
0
 
! Отговори
rmapp преди 15 години
крайно време е някой да успокои вмирасаните на сиренье българите,че обрязванете circumcision предпазва мъжкия полов член от вредни бактерии,които се намират във вахината или в ануса.така те не се задържат в краекожието му и не смирисват половия му орган с характерната остра мисизма.нека да преминем към следващия орган..и там ще видим,че турците са далеч по чисти.и хигиената е залегнала много по-дълбоко и вероятно е свързана с техния религиозен хабитус.прави впечетление разходът на тоалетна хартия,който дават българските домакинства.това бърсане,дръгнене,забрисване все пак никога не дава с пълно сигурност нужния резултат.западно -европееца ползва биде.българите имат плазменителевизори в холовете си,но нямат биде.докато за етническия турк измиването с вода е императив..а и после ръката..кой мие ръката,,,ръката,която е бърсала дупе,кой ще измие.докато ръката,която е измила дупе щеш нещеш ще измиеш!това е и причината ,ако отидте на оживено място дето са сбрани много българи да искате да си запушите носа веднага.понеже от тях мирише на фекалиите,които в бързината са неизбърсали добре... ако случайно не ви мирише,това е просто,защото сте свикнали с миризмата на екскраменти ,която идва от самите вас.така миризмите се сливат ,но това не значи,че на влезлия от западна европа човек няма да му замирише..и един съвет..срещу мириса на фекалии дезодоранти няма открити..не..няма открити!така че не ползвайте обезмирисители ,не се пръскайте между слабините..това не помага!
158
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kупи си ракета ******ти *** и са истреляй на Луната!
157
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ДПС не са българските мохамедани и българските мохамедани не са ДПС !! Това е просто една партия!
156
0
 
0
 
! Отговори
nemam nervi преди 15 години
Ако си спомняте 1997-2001г по време на управлението на И.Костов дпс не бяха във властта тогава Доган не смееше да говори за етнически мир и живота си вървеше съвсем мирно, а сега даже президент и премиер ни плашат с това ,че ако дпс не е във властта край на мира
155
0
 
0
 
! Отговори
wv преди 15 години
Доган да си даде сметка ,колко хората го ненавиждат и то не за това ,че е турчин -бай Хасан от село Мугла никой и за нищо не го мрази и ненавижда ,а за това че е нагъл ,безкрупулен тип който е превърнал политическата проституция и изнудването с етническата карта в свой бизнес.Уважаван е единствено от политици мекерета с лична и финансова изгода като Йордан Цонев ,от *** като Тошо Тошев ,от крадливи типове като Симеон ,от заблудени образи като Сергей Дмитриевич и естественно от този дето му връчи орден" стара планина "за големите заслуги които има към България !!Защо ли тогава хората не го обичат ?????
154
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
толкова години не стана ясно този човечец турчин ли е,*** ли е,или българин, който се прави на горните, много мътен и отблъскващ субект, да вземе редбул и да хвръкне през капитан Андреево на юг
153
0
 
0
 
! Отговори
тристан преди 15 години
Типично ориенталско поведение - лъжене, шикалкавене, изнудване, никаква прозрачност и отговорност.