Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния

Според лидера на ДПС "създаването на етническо напрежение вече е започнало"
28 окт 2008 20:36,
223
Доган: Ако мога, ще си купя летяща чиния
Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Сега не мога да оставя партията в това състояние. Защото партията няма вина за този акт".

Това заявява лидерът на Движението за права и свободи Ахмед Доган в интервю за вестник "Труд".

Доган отново призовава да бъде публикувано писмото на Ахмед Емин:

"Ние имаме интерес този случай да се изясни... това нас ни касае като партия, мен ме касае лично. Станало е там, където живея. Нямам интерес да крия нищо. Но се притеснявам, че някои процеси вече са тръгнали. И това е страшното. Още не го съзнаваме", казва Доган.

Според него "създаването на етническо напрежение вече е започнало".

"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас... Трябва да успокояваме електората", подчертава лидерът на ДПС.

Той казва, че си дава сметка, че ДПС повече няма да бъде в очите на хората такова, каквото е било до преди десет дни (когато Ахмед Емин се самоуби на 17 октомври в къщата му в Бояна - бел. ред.).

На констатацията на журналист от „Труд“, че „и Доган не може да бъде повече този Доган, който беше преди десет дни“, той отговаря:

"Знам, знам. Ами ако това е била целта? Постигнал я е. Ако е имал чудовищен сценарий, то той е задействан. И изобщо не става дума за сейф на тайните или за черна каса - става въпрос за удар върху мен и ДПС".

Доган на няколко пъти повтаря, че се опитва да разбере истинските мотиви на Ахмед Емин и подчертава: „Ами ако двамата бяхме останали сами? Намеренията му са били далеч по-жестоки! Не искам да правя предположения... Застава пред мен и го прави пред очите ми... или прави нещо друго... А после си седне“.

По повод на признанието му за съществуването на обръчи от фирми около партиите, Доган отново казва, че обществото не е искало да приеме, "че той казва един факт, който се отнася за всички партии".

"Казах ви истината, а вие тръгнахте срещу мен", заявява той и подчертава, че има един живот и иска да живее както иска:

"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам... и летяща чиния ще си купя, ако трябва, ама не мога... Като съм политик, това означава ли, че нямам право на свой живот?".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
"Свръхагъл или дрогиран?"Г-н Доганов, с вашето изявление ТОЧНО СЕГА:..."Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам..." демонстрирате наглост, дебелоочие и липса на чувство за мярка и елементарна човещина. ВИЕ ПРЕМИНАХТЕ ВЕЧЕ ГРАНИЦАТА НА ТЪРПЕНИЕ НА ВСИЧКИ ЕТНОСИ В БЪЛГАРИЯ!!!Някога, Левски се е борил срещу ДИВАЩИНАТА НА ТОГАВАШНАТА ВЛАСТ, която в еднаква степен е грабила И ТУРЦИ И БЪЛГАРИ И *** И ЕВРЕЙ И АРМЕНЦИ...- ДНЕС, ЗАРАДИ ЛИЧНО ВАШАТА ДИВАЩИНА И ДИВАШКОТО ВИ УПРАВЛЕНИЕ, ОТНОВО СА ПРОПИЩЕЛИ ВСИЧКИ ЕТНОСИ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ!!!УПРАВЛЕНИЕТОТО С ВАШИЯ МАНДАТ, е не просто престъпление против етносите в България, срещу всички Български граждани, То е престъпление против човечеството...ЗАЩОТО:Управляващата ви "Триада", води политика на геноцид срещу Българските граждани с НАРАСТВАЩА ЖЕСТОКОСТ!!!- Синдикатите обявиха и аз им вярвам, че;- "Жизненият минимум" е 180лв.(за концлагерист)Всеки, който получава доход под този минимум, вие го ОБРИЧАТЕ НА ГЛАДНА СМЪРТ!!!- "Социалния минимум" е 471лв. (за нормален гражданин)Всеки, който получава по-малко за труда си, вие го ОБРИЧАТЕ НА НАСИЛСТВЕНА ОБЩЕСТВЕНА ИЗОЛАЦИЯ!!!- "Издръжката на едно дете" е 290лв.Дете, което не е осигурена с тази минимална издръжка, ВИЕ ГО ЛИШАВАТЕ ОТ ОБРАЗОВАНИЕ И ГО ПРИНУЖДАВАТЕ НАСИЛСТВЕНО ДА ПРОСИ И ПРОСТИТУИРА!!!!!!Управляващата Ви "Триада", Г-н Догановв, вместо да раздава милостиня - НЕЗАБАВНО ДА НАПРАВИ;1. Минималната пенсия за труд - 471лв. и от там нагоре според личните коефициенти...2. Минимална работна заплата от 760лв. и от там нагоре, според образованието и квалификацията...Тогава няма да имаме нужда от подаянията ви, защото ще се издържаме от собствения си, справедливо заплатен труд...НАПОМНЯМ ВИ КАКВО ПИШЕ В КОНСТИТУЦИЯТА;Чл.31(7) Не се погасяват по давност наказателното преследване и изпълнението на наказанието за престъпления против мира И ЧОВЕЧЕСТВОТО.!!! ИЗБОРИТЕ ИДВАТ!!! !!!СЪДА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЪЩО!!!(За ваше етническо успокоение, съдебния състав ще състои от един арменец, един турчин, един българин, един *** и един евреин...)"Не яхта - ако имам възможност, ще си купя и летяща чиния. Това е моят живот. Аз веднъж съм се родил, искам да живея живота си, както аз го разбирам...
151
0
 
0
 
! Отговори
545 преди 15 години
Сараите тесни за неговата душа са рече ..........и фръкна .
150
0
 
0
 
! Отговори
EVA преди 15 години
Ахмедчо, Доганчо, предлагам ти да си купиш Междунарадната Космическа Станция!
149
0
 
0
 
! Отговори
ама стига вече преди 15 години
е, как не ви писна да пишете едно и също невярно нещо! може би разчитате че една лъжа повторена много пъти е по-мощна от истината. на мен ми омръзна да ме гонят хора, чиито предци са дошли след моита на тази земя. вас ви използват, но сте толкова глупави че не виждате това. всичко, което е казал доган е вярно и се отнася за всички партии, но на костов, сидеров и Бб им изнася да го тълкуват както дяволът евангелието. нещастици жалки. това че вие нямате самочувствие, ние не сме виновни.
148
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
всички имаме по един живот г-н доган,но щом ви се живее толкова моля оттеглете се от политиката,защото там има политически норми;ако това изказване се направи на запад моментално биха ви поискали оставката
147
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
:) n e v e r o q t n o !
146
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
Някъде да съм споменал турци..?казвам българи мюсюлмани!Но каквото и да си говорим, каквото и да ни се иска реалността е налице..средно една българка ражда 1.4деца , а една българка с друга вяра поне 3!!!демографският срив е налице..И след като 350 000българи мюсюлмани напуснаха родните земи, при този темп на раждаемост и на политика на геноцид на управляващите/ 2 милиона българи напуснаха страната през тези 20г /статистиката показва че ако не се случи някакво чудо и българката не започне да ражда по 3 деца..то българите сме обречени да статем малцинство...Може би моите схващания не Ви харесват, но не си заравяйте главата като щраус , а погледнете реалността такава каквато е а не каквато ни се иска...Мисля че съм повече българин от Вас и милея за тази страна повече от много други форумци..
145
0
 
0
 
! Отговори
dpspedal преди 15 години
dps 6te padne ot vlast,dogana sam go e ubil ama 6te izleze naiave mnogo skoro i turcite 6te go ostaviat da se opravia
144
0
 
0
 
! Отговори
Дед преди 15 години
Абе брато какви качества треба да имам за да изплувам?Да крада,да рекетирам,да отвличам,да нарушавам закони,да корумпирам,да убивам?Имало омраза ?Е па ще има!Щом нема правосъдие.Да питам на тебе вичко ли ти е гот?Ако е така затова така пишеш.
143
0
 
0
 
! Отговори
nikolai преди 15 години
KAM NQKOQ PLANETA...
142
0
 
0
 
! Отговори
Trygve преди 15 години
В Гърция има ефтини летящи чинии . В Сърбия можеш да се сдобиеш с ефтина летяща чаша а в България има и други по-спициални летящи обекти които колкото и да те мразя ни ти ги препоръчвам .
141
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Аве циганн нещастен личен живот имал... Нестига че с тоя политически живот имаш тея пари и личен живот ве. Как може турците да са толкова *** и да подкрепят толкова години измекярина който г ие топил преди това... И няма никакво етническо напрежение. Престанете с тая простотия. Едва ли има по толерантен народ от нас българите!!!
140
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ах, доги, доги, какво приказки само от устата на мюсюлманин. ами за вечността не помисляш бре, чедо, за отвъдното и за туй, което те чака там? така както си постилаш тука оттатък не ще да ти бъде ни меко, ни леко.
139
0
 
0
 
! Отговори
imam преди 15 години
Turtsite sa bemkata na Bulgaria-taka ce ne covarkayte mnogo-zasthoto moje da predizvikate kancerogenni procesi.Nemojete da ni izgonite ot tezi zemi-na koyto mu stiska da opita-opitayte de.İskame mir ,razberete go-nikoga nyama da posegnem parvi-no ako ni posegnat ,ste otgovorim dostoyno-na koyto ne mu haresva da hodi v İspania
138
0
 
0
 
! Отговори
fesa преди 15 години
na nas ni haresva tuka,koy e kazal ,4e ne ni haresva.Tova,4e ti si protiv tova,dreme ni.Ako na teb ne ti uydisva to granicite sa otvoreni be patko.hayde ka6666666.nyakoy da ti e zavryal televizora s tr novinite v u6ite.begay ot tuk.
137
0
 
0
 
! Отговори
Мишо преди 15 години
Този *** Доган е намерил село без кучета и си говори,каквото му дойде на ума.Как не го е срам, цинизма на много политици започна да става безграничен, защото знаят,че НИКОЙ,ама наистина НИКОЙ няма нищо да им направи.Ако държавата ни беше нормална,още когато излезе информацията за агент Гоце,той беше длъжен да си подаде оставката,а то какво стана-пълно мълчание от засегната та страна и от страна на всички институции.Затова всичко е възможно, затова и Доган си позволява да говори нелепици.
136
0
 
0
 
! Отговори
Иван преди 15 години
Господа ако не беше Доган досега Бълария щеше да е продадена.Въпреки ударите под кръста той ще издържи и ще пази България от продажници за жалост българи
135
0
 
0
 
! Отговори
zo преди 15 години
Ako tova 131 e viarno, togavai Dogan e izkukal napalno i ne e veche za politik.
134
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А това, че със самоубийството Емин удря по него и така го наказва е, меко казано - несъстоятелно. В писмото си той пише, че не е предател, че е предан тоест. Следобеда като се видял с министъра на земеделието казал: "Грижете се, вършете работа, не товарете Доган с още работа, че и без това е много претоварен". И с какво такъв един човек изведнъж във върховен акт на отмъщение изведнъж се самоубива (едва ли не като ученик на някой Осама - знаем че нашите турци не са такива).
133
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
"Тази анти-ДПС и антитурска кампания, разните мафиотски структури, които стягат редиците срещу нас..."А вас защо изобщо ви има като партия?