Станишев: най-трудният период от кризата е зад нас

Първото тримесечие било най-трудно, следва съживяване
18 май 2009 15:38,
136
Станишев: най-трудният период от кризата е зад нас

Първото тримесечие беше по-трудно, отколкото цялата изминала година, смята министър-председателят Сергей Станишев, цитиран в съобщение на Министерския съвет.

По думите му обаче България се е оказала по-добре защитена срещу ударите на глобалната криза от много други страни и според данните на Евростат у нас производството не е намаляло толкова много.

Според премиера през април и май се наблюдава "съживяване и раздвижване“ на икономиката и адаптиране към променената икономическа среда.

Той посочва и че има положителни сигнали, идващи от САЩ, както и мнения за „по-безболезнено преминаване през кризата“.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
0
 
! Отговори
Някой, който помни.. преди 14 години
Съгласен съм с теб...само си нямам идея хората защо не помнят как и заради кого се редиха на опашки за хляб и олио като през купонната с-***...странна работа...
54
0
 
0
 
! Отговори
fasa преди 14 години
имат си хора навсякъде и ном 47 е от тях не му обръщаите внимание
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
По миризмата те надуших ЧЕРВЕНО БЕЗМОЗЪЧНО МЕКОТЕЛО. Господи та има ли още такива заблудени *** та нали живеем в 21 ВЕК..
52
0
 
0
 
! Отговори
fasa преди 14 години
те от БКП така си говорят..на черното викат бяло и интересното е ,че има хора които им вярват...лошо Стамате много лошо....
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Драги ми смехурко!!! Хората тънат в глад и мизерия, бачкат като роби за жълти стотинки, баби и дядовци издъхват с по 120лв пенсия, а Ти - в *** гъс заврян, в големия червен кабинет, на големия червен фотьойл, и пред големия червен монитор (закупен от някоя реститутка), си тръгнал акъл да даваш и да изкарваш народаСи виновен за това, което такива тикви като тебе, изкрадаха и опропастиха. Мри в , мръсно, и нека един ден, да те разследват и да ти вземат всичкото, което си го прибрал от съсипаните от работа български ръце. Ей това ще стане!!!
50
0
 
0
 
! Отговори
И кво ви става бе? преди 14 години
!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
49
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
A....ve Bugari ................
48
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Ne,,,,,,,,,,,,ne,.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ne ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ne e za komentar,,,,,,,,,,,,
47
0
 
0
 
! Отговори
До фашиста 45 преди 14 години
Ти не бери грижа за Станишев, той е лесен, ще царува още най малко 4 години. Гледай изметите около тебе, гладни, жадни, ненаситни.
46
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Ама, че сме глупави!!! Той "човека" и със световната криза се справил, която я нямаше в БГ, а ние тука се оплакваме. Да му се ненавиди!!!Нещо много се оплете в лъжи тази марионетка, не знам за какви ни мисли, ама как да не го замериш, предизборно, с един червен домат ?!
45
0
 
0
 
! Отговори
norm преди 14 години
Реве Станишев,драги,не ние,реве та се пръска,че властта му се изплъзва,свършва и далаверата.Но за вас,комунистите,партията е права и когато съгреши,дори и злоупотреби.
44
0
 
0
 
! Отговори
мъничко червеничко преди 14 години
Бат Бойко говореше много по-умни неща от тоя ***, докато имаше достъп до медиите преди години. Сега сме принудени да гледаме този *** по 5 пъти на ден!
43
0
 
0
 
! Отговори
Аз преди 14 години
Вие всички тука само драскате. Нямате ли си работа?Имало криза, да има за мързелите и плюячите. Защо няма криза за мен ? Защото има яко бачкане.Оставяйте клавиатурите и се хващайте на работа. Бас държа, че всички пишете в работно време.
42
0
 
0
 
! Отговори
От мен преди 14 години
Ще станат много неприятни неща, ако дойдат на власт изгладнелите Костовисти. Много сте злобни бе, защо сте черногледи. Не виждате ли че от четири години живеем по добре. Стига злоба и завист. Видяхме какво направихте, като бяхте на власт. Разграбихте и и продадохте всичко, що беше построено.Нямахте милост и не мислехте с главите си. Сега ревете, да ви се чуди човек за какъв е този рев.
41
0
 
0
 
! Отговори
. преди 14 години
Az sum edin tup BUGARIN zalkop 4e neorientirani se opitvat da ni ogramotiavat s frazata nashte sa na vlast..........
40
0
 
0
 
! Отговори
ellya преди 14 години
Най-напред Станишев каза,че нямало криза в Бг, а сега, че тя била отминала. Този май наистина ни взима за мн.прости. Мнението ми е, че трябва да отговаря за изключителното си некомпетентно управление и за безотговорното си отношение.
39
0
 
0
 
! Отговори
NoName преди 14 години
уффф, ай по-скоро да се махаш, че ми омръзна да те гледам и да слушам гадните ти лъжи
38
0
 
0
 
! Отговори
GarGaMel преди 14 години
Тоя е бил пълен фен!:) Все си мислех, че нещо...може и да е оцеляло... пича:) Искам и аз така да заставам пред цял един народ и да гледам нагло,да лъжа и да си вярвам:) Представяте ли си какви сили са му необходими на човек?
37
0
 
0
 
! Отговори
gotin преди 14 години
Здравейте,Идват избори, какво очаквате да ви каже премиера? А, кризата още не ни е ударила, тепърва предстои голям спад на производство, доходи и ръст на безработицата. Всеки политик преди изборите ще лъже само и само да се докопа да власта и парите.
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 14 години
Нулата няма как да намалее, бе Станишев ! Само простотии за червени зомбита говори този човечец.Да не говорим, че кризата сега започва в България и ще стават много неприятни неща.