Бум мада фака оглася парламента

ГЕРБ вкара рапъра Тодор Йосифов – Маниака, като депутат в НС
1126

Шибани куки и шибани сделки, в моя район не стават престрелки”.

Това пее в една от песните си официално избран бъдещ български депутат.

И продължава:

Буум мада фака, ще те стрелна с патлака. Сега стана бой”.

В рап средите той е познат като Маниака и е лидер на младежкия ГЕРБ в Бургас.

Тодор Йосифов е името на бъдещия рапър депутат.

Той бе поставен на шесто място в листата на ГЕРБ в морския град и след победата на Божидар Димитров в мажоритарния вот успя да намери място сред народните избраници.

Маниака е 26-годишен, завършил маркетинг в Свищов.

Йосифов е координатор на Младежката организация на ПП ГЕРБ в Бургас.

Бил е кандидат за общински съветник на местните избори през 2007 от листата на партията на Бойко Борисов.

В рап средите е познат като продуцент на известния лейбъл Gangsta Gangsta P.r.o.d.u.c.t.i.o.n.

Сайтът на ГЕРБ представя Йосифов като мениджър "внос - износ" в завод "Спартак" в Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1126
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
0
 
0
 
! Отговори
Карамански преди 14 години
Представете си какви ще ги върши този тинейджър....Депутатите от край време са си прости...но не чак толкова...***...
0
 
0
 
! Отговори
O prorok преди 14 години
Хайде сега, всички рап парчета има такива простотии.Даже това е свясно рап парче, защото няма голи женски тела.Като човек , разбиращ от музика ( учил съм в музикалното училище до 7-ми клас ) , мога да кажа, че не те пеят фалшиво , просто музиката не струва. Иначе, един усрал се ,не е чак толкова фатално .Все пак имат 116 депутати :)
0
 
0
 
! Отговори
Словоплетец преди 14 години
ИЗБИРАШ *** ОТ СОЗОПОЛ - ПОЛУЧАВАШ ДВАМА СЕНАТОРИ . 1. АГЕНТА ХАМЕЛЕОН от Д.С. С ХАНСКИТЕ ИМЕНА и 2. МАНИАКА *** КАТО СЕНАТОРА КОН!Пита се : коѝ ли е Калигула ???!!!А какво мислят избирателите наивници ?
0
 
0
 
! Отговори
ПРОРОК преди 14 години
Потвърждава се (за ко ли път...?!!!) правилото-ВСЕКИ НАРОД Е ЗАСЛУЖИЛ УПРАВЛЕНИЕТО СИ . Бургазлии, не плачете, а мислете! Сами си избрахте Божидар Димитров-агента с много имена (от народа - Хамелеона, *** от Созопол и от ДС няколко хански имена) . Ако не се доверявате на писаното във форумите или на отделните медиии , защо не видяхте , че нямаше медия, която да не го оповести този факт . Бяхте навреме предупредени . В Библията пише - ще гледате, но няма да виждате, ще слушате, но няма да чувате ... Помислет за кого се отнасят тези мъдри слова . Вие (болшинството гласувало за агента с хански псевдоними) гледахте но не виждахте, слушахте, но не чувахте. Именно *** Хамелеона от Созопол беше ракетата носител на Маниака . Д.Б. спечели един мажоритарен и един пропорционален мандат -толкова много го обичат бургазлии. Единият от двата мандата беше отстъпен на Маниака . Значи бургазлии са го избрали по своя воля и няма защо да плачат сега или по-късно (когато ще е много късно). Когато доброволно избирате агент на ДС за ваш представител в Парламента, би трябвало да очаквате изненади. Аз не го познавам този млад човек (Тодор Ѝосифов) и нямам мнение за неговите качества ,все още . Може би тоѝ ще бъде полезен в Парламента . Мен ме смущава повече присъствието там на Хамелеона и факта, че с негова помощ беше вкаран Маниака, а не някоѝ познат с качествата си човек . Но не рапера е наѝ-голямата и единствена изненада . Имаѝте търпение! Ще видите какви още изненади ще ви поднесе агента с хански имена (по народному-***-Хамелеон от Созопол). Изненади от него да очаква и Боѝко Борисов! Освен ако не намери начин да се освободи от него (а с него и от сивите кардинали от ДС) . А иначе за успокоение ще ви кажа, че и в древния Рим не е било по-розово . Император Калигула е бил назначил за сенатор коня си . Ние пък ползуваѝки се от конституционното си право избираме шпиони, доносници,мафиоти , крадци... А може би по добре е да погледнем добре няма ли там и сенатори с характеристики на домашните ни любимци - ***, магарета, *** и т.н... Да ви е честито бургазлии и останали българи новото Народно Събрание !
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Извода е ако си достатъчно глупав и много нахален(дотолкова ,че да си вярваш)може да стигнеш много далече...
0
 
0
 
! Отговори
CUPONa преди 14 години
БРАВО ! Яко рап в парламента! :))) За хората, които са негативни, ще ги попитам те не псуват ли? А да не би да са слепи и глупави, че не виждат иронията в тази песен? Никой не може да прецени човек по някаква си песен!?! Щом са го сложили хората, значи има качества! Да не би някои от вас да му завижват...? П.П. добре рапира иначе.
0
 
0
 
! Отговори
другаря П.П.С преди 14 години
П.П.С момчета ТРЯБВА да запишете още една песничка! щях да се изсипя да се хиля на тази . . . а каква ли глупост могат да сьтворят умовете ви още = ))))))))
0
 
1
 
! Отговори
другаря дето се прьс преди 14 години
момчета големи сте "G"-та. Гьзари от класа с някаква руса дла безформена натруфена излизат от разкьртен тесен асансьор дето мирише на спрьнджа! Тоя по дребния очилат *** се подал от джама на някаква супер изгнила колица и се прай че реди а всьщност научил една английска псувня крещи "БУМ" и това е текста през цялото време :D:D:D. п.с ако да станеш политик трябва да знаеш една псувня Ммммм какво бьдеще очаква бьлгария = )) РАЙ!
0
 
0
 
! Отговори
crystalskunk преди 14 години
ae narode toz ako 6e stava deputat az za prezident li da se kandidatiram ... 1-vo kvi raboti pei 2-ro za k1f sa misli 3-to kak1f e ... jalka istoriq p1k za texta da ne govorim super bezmislen
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
ebati rapeto... rituma mu bqga po tu4 liniqta i vuob6te ne se sinhronizira s biita... koi bi mogul da go nare4e MC (raper za vseznae6tite)
0
 
0
 
! Отговори
az_sam_maikati преди 14 години
da go duhat vsi4ki ...na rap ezik kazano....i kvo kato ima rapar v parlamenta nali vse pak ne sme v italiq tam si imat *** aktrisa 4o4olina ...proverete ....toi rapira ne se *** za pari bastuni
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 14 години
По-безсмислена песен не бях слушал, то дори творчеството на Милко Калайджиев е на светлинни години напред от това нещо.....
0
 
0
 
! Отговори
des преди 14 години
е браво,и кво на заседания ще рапира ли:D страшни кадъри на ГЕРБ...нямам думи..
0
 
0
 
! Отговори
Бум преди 14 години
http:///watch?v=jkL9-5svR Това е от творчеството на депутата.
0
 
0
 
! Отговори
klol преди 14 години
Тоя е имал кофти минало :)
0
 
0
 
! Отговори
xhaxahxah преди 14 години
hxahxahxah :D :D :D
0
 
0
 
! Отговори
pimmy преди 14 години
male kvi sa tia leketa be... :)))))))) Ebati nelepata kartinka
0
 
0
 
! Отговори
Браво преди 14 години
ТОВА Е НОВИЯТ ХИМН НА ГЕРБ
0
 
0
 
! Отговори
zaglavie преди 14 години
grumnaha Bum Mada Faka
0
 
0
 
! Отговори
Kiusa преди 14 години
Za Gerb samo Mada